Dodaj do ulubionych

Pytanie do fanów RBD :]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:24
Hej!
MAm dziwne pytanie do fanek RBD...
Bardzo ich lubie... ostatnio ogladajac ich stare koncerty zauwazyłam, ze 2 serialowe pary ( dul & ucker; Anahi&alfonso) całują sie w trakcie spiewania ( szczegolnie piosenka ,,este corazon'', lub po wystepach prz4ed publicznoscia... i nie sa to takie całusy w policzek, ale prawdziwe pocałunki...
wiem, dziwne pytanie... ale ja nie czaje crying .. czy to wtedy były pary? czy całuja sie tak dla publicznosci i te pary maja zwiazek z filmowymi parami ?
prosze oswieccie mnie, bo ta sprawa mnie od dłuzszego czasu zastanawia
Ps:jezeli ktorys z fanow jest zainteresowany , to podam moj nr gg, mozemy pogadac o zespole... kisssmirksmirksmirk
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Pytanie do fanów RBD :] IP: *.cdma.centertel.pl 22.06.09, 13:59
      Myślę, że pocałunki w trakcie tego koncertu były do filmu. Bo niektóre ich koncerty są w
      filmie, więc....
      • agatka14415 Re: Pytanie do fanów RBD :] 21.07.09, 23:48
        Te pocałunki sa czasem dla filmu a czasem dla publicznosci ...Takie pary byly w filmi i ludzie
        chca zobaczyc jak sie caluja ...maja adoche hyhy (ja tez byl miała) Dul i Ucker czy Any i
        Poncho nigdy w zeczywistosci nie byli razem ...a na koncertach caluja sie bo ludzie tego
        chca ....albo akurat ten koncert jest pokazany w telenoweli ..ale Ucker i Anahi i Dulce i
        Poncho kiedys naprawde byli parami ...fajniebig_grinbig_grin hyhy szkoda ze nie do dziesij smilesmile super
        by bylo;DserceserceserceKOcham Zbuntowanychsmile
        • nana Re: Pytanie do fanów RBD :] 24.07.09, 23:16
          zgadzam się z tymi co inni napisali , szkoda że nie są razem ; c
          Bardzo kocham ich . < 3
          • patusiaa16 Re: Pytanie do fanów RBD :] 28.07.09, 21:56
            Też uważam że szkoda że nie są razem sad
            Ale ja wole ich serialowe pary czyli Dulce i Ucker oraz Anahi i Ponchosmile
            Szkoda że to już ostatnia temperada i za niedługo zbuntowani się kończą sadsad
    • denessa Re: Pytanie do fanów RBD :] 18.12.09, 16:30
      ale dul i ucker serio sie spotykali .. ale jednak parą ani nic takiego nie byli
      i pozostała przyjaźń .smile hehe agatka14415 pewnie oglądałaś RBD la familia
      pierwszy odcinek . XD
      • pannacolucci Re: Pytanie do fanów RBD :] 19.12.09, 20:33
        w Zbuntowanych przecież też sie na koncercie całowali xd
        Ucker i Dulce and Anahi i Poncho całowali sie na wiekszości koncertów. same
        poszukajcie Live in RIO, Hecho en espana, Live in hollywood, live in brasil i
        dopiszcie besos powinno wam znaleźć. ale razem nigdy nie byli tylko Anahi była z
        Uckerem i Dulce z Alfonso wink
        • madziaa.a Dla publiczności . 20.12.09, 18:31
          Dla pbliczności .. Wszystko dla fanów zbuntowwanych . kiss
          Chociaż nie wiadomo . big_grin
          Może mówią inaczej a myślą inaczej . big_grin
          kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka