Dodaj do ulubionych

Joe i Camilla.?

IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.06.09, 10:32
Jak myślicie,czy Camilla zdradza Joe z Robertem.?
Mi się zdaje ,że jak najbardziej,no bo kto głupi,był na raz z dwoma chłopakami.?
Taki ktoś jak Camilla.!!!

Żal mi bardzo Joe,bo pewni on nie ma pojęcia,co wyprawia jego pseudo "dziewczyna".
Czyż nie.? Przez Joe próbuje zwrócić uwagę mediów na nią,ponieważ Joe jest sławny.

Piszcie.smile] (:
Obserwuj wątek
    • braceface Re: Joe i Camilla.? 24.06.09, 12:22
      Nie chce nic mówić ,ale uwierz mi ,że tamtejsi ludzie też mają internet i gazet..Joe na pewno ,kiedy widzi artykuł o swojej ukochanej sięga po niego i czyta ! Tak mi się przynajmniej wydaje...Jest on prawie dorosły i wie dobrze co robi ! Jeżeli jest zakochany ,to jego sprawa ,a takie wątki zakładają zdesperowane fanki. !!
    • Gość: JoeeJOnass ^^ Re: Joe i Camilla.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:47
      On pewnie wie. Camilla z Pattisonem sie pewnie tylkoo przyjaznia , boo coo ? przyjaciele juz nie moga sie spotykac ? a Joee jest szczesliwy i duzy - wie co robi xdd ! .
      • katsuumi_17 Re: Joe i Camilla.? 24.06.09, 14:54
        Ehe. A myślicie, że on co robi? Pewnie też ma jakąś na boku, tylko tak tego nie rozgłasza i
        to ukrywa. Miliony napalonych nastolatek/ dzieci w wieku 15 lat za nim szaleją. Pewnie
        trochę starszych fanek tez ma. Myślicie, że on z tego nie korzysta? Mimo, że miażdżąca
        większość fanek JB większość to dzieciaki.
        • rozyczka Re: Joe i Camilla.? 24.06.09, 20:33
          jest mi to obojętne i mnie to gó... obchodzi i was tez nie powinno.Camilla jest
          spoko i nie jest tą przeklętą gwiazdeczka disneya

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka