Dodaj do ulubionych

Nuda w wakacje ;(

25.06.09, 10:28
Hej wink U Was też jest taka straszna pogoda na dworze? U mnie cały dzień pada i wgl.,,, ;//
Normalnie świetne wakacje się zapowiadają ;/ Co robicie w domu, jak jest taka pogoda?
Macie jakieś fajne pomysły? Ja cały dzień przy kompie siedzę i powoli już mam tego
dosyć crying
Obserwuj wątek
    • asiulka74 Re: Nuda w wakacje ;( 25.06.09, 10:40
      ja sie az tak bardzo nie nudze.... oprócz komp. jest też telewizor i komora big_grin
      a poza tym mam piesa, wiec jest spoksik wink
      • mandy_jonas Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 12:20
        A ja się nie nudzębig_grin Mimo że moja najlepsza przyjaciółka wyjechała na wakacje na
        miesiąc i siedzę przez większość czasu sama w domu, wcale się nie nudzętongue_out Jak
        nie mam co robić włączam muzykę na full i zaczynam robić porzątki:] W biurku, w
        szafie z ciuchami... Albo wsiadam na rower, jadę do miasta [mieszkam 3 kilometry
        od centrum] i ide na zakupysuspicious Albo włączam MTV czy VIVE i pichce coś na obiad.
        Jest dużo sposobów żeby nie nudzić się, nawet jak jest się samemu w domu. Można
        porobic sobie też jakąś sesję zdjęciową, pospać do południa, poczytać książkę,
        albo poczytać jakieś opowiadania na necie. Ja zawsze sobie coś wymyślę żeby się
        w chaci nie nudzićbig_grinD Pozdrawiam
        • demetriax3 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 19:48
          ale jeżeli nie ma się kablówki w domu to idzie sie spać na cały dzień big_grin ale nie
          tak serio - jest nudno crying
    • jane_ Re: Nuda w wakacje ;( 25.06.09, 10:45
      u mnie też pada. juz długo. nie pamiętam, kiedy było słońce. ;q
      ja słucham, piszę artykuły, czytam, tańczę, śpiewam, sprzątam umiarkowanie, robie naleśniki, i za dużo myślę.

i robię wyjątki, bo miałam się tu nie pokazywać. ;q
      • emili Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:56
        Możesz któregoś dnia zrobić dzień lenia a następnego no na przykład kucharza
        włącz kamerę i nakręć program kulinarny jakiś tam zabawny... xD uwierz to niezły
        sposób na nudę, możesz też założyć wszystkie swoje koszulki na raz niezła zabawa
        seryjnie...tongue_outPP
    • ketrin Re: Nuda w wakacje ;( 25.06.09, 11:57
      u mnie jest burza za burzą a w przerwach pada deszcz .
      wczoraj po południu zaczelo świecic słońce wiec szybko wyszlam, ale po jakis 2
      godzinach zaczelo grzmic i musialam wrocic do domu uncertain
      a tak to siedze na kompie, oglodam tv, sprzatam, i sie potwornie nudze .
      na szczescie mam jeszcze rodzenstwo to razem siedzimy i sie smiejemy ale tak to
      nudy uncertain/////
      • london19 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 17:25
        Ja to gram na kompie, oglądam tv, słucham muzyki, oglądam śmieszne filmiki na
        youtube.com, a jak świeci słoneczko to wychodzę na rolki. A np. w sobotą gril
        ;P. smirk
      • kira13 Re: Nuda w wakacje ;( 11.07.09, 15:15
        U mnie też pada. Koszmar. POstatnio było gorąco, ale co z tego jak i tak jest nudno.
        Nigdzie nie wyjeżdzam a w te same miejsca nie chce mi się chodzić. Zwykle czytam, albo
        siedzę na kompie. Przymierzam stare ciuchy wygrzebane z dna szafy, słucham muzy itp.
        Najczęściej piszę bookatongue_out. albo jakieś opowiadanie. To jest superr. MOżesz napisać o
        sobie. itp. Albo wymyślam co mogłabym robić i pisze pamiętnik, ze zmyślonymi rzaczami.
        kupiłam też mnóstwo koronki i zabrałam się za tworzenie torebki z gazety. fajna zabawa.
    • seneka4 Re: Nuda w wakacje ;( 25.06.09, 12:10
      U mnie też pogoda nie jest najlepsza. uncertain Na szczęście znalazłam też sposób na to
      żeby bawić się w każdych warunkach pogodowych,. wink Kiedy pada deszcz zamiast
      siedzieć na kompie przejdz się do koleżanki na czekoladę ,wygłupy i oglądanie
      filmów. wink Możecie upiec ciastka ,tort. Chodzcie na zakupy ,przejedzcie się
      autobusem lub pociągiem do centrum handlowych w innych pobliskich
      miejscowościach. Urządz przyjęcie z okazji tego ,że są wakacje. wink Znajdz sobie
      jakieś zainteresowania ,rzeczy ,którymi możesz się zająć w każdej chwili. Ja np;
      bardzo lubię rysować. Często rysuję portrety. wink w tamtym roku jezdziłam na
      deskorolce ,chociaż czasami też lubię to robić. Może wyjedz z przyjaciółką do
      swojej ,albo jej babci na tydzień lub dwa. wink pozdrawiam.
      • hermiona13 Re: Nuda w wakacje ;( 25.06.09, 12:57
        seneka pomysły masz super big_grin Napewno z któregoś skorzystam wink Tylko problem w tym,
        że nie mieszkam koło żadnego centrum handlowego, a strasznie żałuję sad Rysować własnie
        chciałam, ale odkryłam, że nie mam ani jednej kartki tongue_out hehe ;P A właśnie się umówiłam z
        przyjaciółką i gdzieś razem sobie pójdziemy wink Bo narazie nie pada xd
        • emciaaa Re: Nuda w wakacje ;( 28.06.09, 11:18
          a ja mam duzo sposobow na nude ;-D oporocz kompa i tv, czesto robie sobie dzien
          pieknosci.smile nakladam na twarz maseczki, maluje paznokcie i takie tam,
          opocz tego robie bransoletki z wloczki, rozwiazuje krzyzowki w ostatecznosci.wink
          a ostatnio zaczelam ponownie czytac sage zmierzchu wink bawie siez moim kotkeim wink
          wlasciwie to ja sie nie nudze bo ja nie robie tego co tu wypisalam to spotykam
          sie z moimi genialnymi kumpelami wink z nimi nigdy nie jest nudo..smile
          teraz wlasnie jest goraco i swieci slonce wiec ide sie opalac ,a wieczorem
          wychodziny z Aniąsmile mam nadzieje ze podsunelam ci jakies fajne pomysly ;-D
          • demi1112 Re: Nuda w wakacje ;( 28.06.09, 11:51
            U mnie czasami pada a czasami nie a często wychodzę na dwór. Nie lubię się
            nudzić cały czas muszę coś robić (szybko się nudzę). Ale jak się nudzisz to
            możesz rysować, po śpiewać, obejrzeć jakiś fajny film, zaprosić do siebie
            koleżanki i z nimi pogadać, możesz napisać opowiadanie, napisać piosenkę, jeśli
            masz rodzeństwo to jeśli chcesz możesz się z nim pobawić, możesz jeszcze tańczyć
            no i dużo podobnych rzeczy na pewno coś wybierzesz.
            • dodaelektroda11 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 11:13
              ->U mnie jest cały czas ciepłosmileNa nudę możesz:
              x Napisać piosenkę
              x Wyjść na dwór z kumpelą(jak pada to przyjść do niej)
              x Śpiewać
              x Tańczyć
              x Dzień piękności (malujesz się paznokcie maseczki itp.)
              x Napisz opowiadanie
              x Rysuj
              x Baw się ze zwierzakiem
              x Baw się z rodzeństwem
              x Wybierz się z kumpelą lub z mamą do sklepu
              x Nagrywaj się jak śpiewasz
              x Zrób książkę w której są napisane różne plotki
              x Pisz pamiętnik
              >Mogłabym tego jeszcze masę wymyślać ale już ci nie zawracam głowy;p
              serce
          • jessicastanley Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 23:29
            Na nudę jest fajne super forum www.forkszmierzch.feen.pl wchodzę tam kilka razy dziennie i wcielam się w jedną z bohaterek Zmierzchu i rozmawiam z różnymi fajnymi ludźmi
      • bella96 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 12:26
        Jeśli nie masz co robić w wakacje, a nigdzie nie wyjeżdżasz, to może warto pobyć
        na świeżym powietrzu. W ciepłe, słoneczne dni postaw na sport( rolki, rower...).
        W deszczowe dni zaproś do siebie kumpelki, zorganizujcie imprezę. Jeżeli macie
        ochotę na inne klimaty umalujcie się, obejrzyjcie fajny film. Zawsze możesz
        sięgnąć po ciekawą książkę!.
        Nie masz ochoty nigdzie wychodzić ? Zawieś plakaty na ścianach. Udekoruj pokój
        we własnym stylu. Posłuchaj muzyki. Zrób coś wyjątkowego! Myślę,że znajdziesz
        coś dla siebie.

Zapraszam na moje forum( "Wasze magazyny" i " Jak dobrać pokój do stylu gwiazd")smile
      • bisiek200 nuda w wakacje ;( 11.07.09, 23:13
        jak leje lec kupic ladne gumiaczki i kurteczke od deszczu a pogoda nie bedzie
        miala znaczenia smirk
    • Gość: x.X Re: Nuda w wakacje ;( IP: *.tktelekom.pl 28.06.09, 15:28
      U mnie też jest nie za piękna pogoda nic mi się nie chce, wszystkie stronki
      przeleciałam 2 razy, siostra zajęła komputer na którym są simsy, koleżanki wyjechały
      Ale do budy wracać nie chcę ;P
      • ashleyandmiley Re: Nuda w wakacje ;( 28.06.09, 15:37
        Ja może aż tak się nie nudzę. O 16 idę z kuzynką na bosiko. Ale pogoda mogłaby
        być ładniejsza mogłabym się np. poopalać a tak to cały czas komputer, ksiązka i
        telewizja nic więcej.
        • braceface Re: Nuda w wakacje ;( 28.06.09, 16:50
          `# u mnie też caały
          `czas leje ;-/
          `dużo znajomych
          `wyjechało już
          `na wakacje
          `i ogólnie jest beznadziejnie \;#
      • Gość: tekata Re: Nuda w wakacje ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 19:29
        U mnie od paru dni jest ładna pogoda, dzisaj byłam na rowerze z koleżanką..
        Pojechałysmy w pola-było smiesznie i zabawniewink
        • q. Re: Nuda w wakacje ;( 09.07.09, 17:52
          Inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą xD
          Tak mi brat kiedyś powiedział ;]
          porysuj, albo policz źdźbła trawy na trawniku xdd
          maluj, baw się. zrób sobie pokaz mody ;d
          • hilary.duff Re: Nuda w wakacje ;( 09.07.09, 18:37
            Noo ,niestety ,nuda też mnie dopadła..
            Umów się ze znajomymi ,zaproś ich do siebie ,pościagaj jakieś fajne filmy ,porozwiązuj
            krzyżówki xd,pochodź po sklepach,oglądaj Tv ,serfuj w Necie,posprzątaj dom,wypożycz
            fajne książki,napisz coś,zapisz się na kilka innych for i może stworzysz sama coś fajnego?
            (np. swoje własne forum)
            • zmierzchoomania Re: Nuda w wakacje ;( 09.07.09, 18:50
              Jak u mnie jest nudno, a bywa bardzo często xD to spotykam się z przyjaciółką. Lub z
              drugą koleżanką, bo przyjaciółka wyjechała sad I teraz szukałyśmy pracy, bo chciałyśmy
              dorobić i powiem Wam, że udało nam się ją znaleść ;p Także polecam to, bo nudzić Wam
              sie nie będzie, a przy okazji dorobicie kiss
    • aleks768 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:13
      u mnie jest gorąco świeci słonko i wgl. jest super big_grin.
      A ja w takie pogody to wchodzę na kotek.pl w moim odtwarzaczu w komputerze to
      włączę sobie coś fajnego. Albo włączę radio kotek.fm i jest absolutnie cool
      • malina. Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:19
        U mnie też cały czas burze i deszcz, a jak już jest słońce i pisze do jakiejś
        kumpeli czy wyjdziemy to one piszą że wyjechały, pakują się albo inne takie
        cuda... ;/ A samej mi sie nie chce wyjść, bo wtedy nudno. Rodzeństwa nie mam,
        psa też nie ;/ Zostaje komp, telewizor i rowerek do biegania ale nie wiem po co xDDD
    • mileylove. Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:18
      Możesz :
      1. Spotkać się z kumpelą .
      2. Pośpiewac .
      3. Ułożyć układ taneczny . smile
      4. Zrobić sobie piknik i poopalać sie ewentualnie z kupelą .
      5. Pograc z rodzeństwem np. w piłke .
      6. Pójśc na spacer lub na wyczieczke z kumpelami .
      7. Odwiedzić sklepy z ciuchami . serce
      8. Pojeżdzic na rolkach , sa naprawde fajne . Niedawno sie nauczylam i jezdze całymi dniami . wink
      9. Rower .
      10. Na lody z kumpelami .
      11. w chowanego sie pobawić xd. wydaje sie nudne , ale jak zabawa sie rozkreci bedzei fajnie . tongue_out
      12. Rysować .
      13. Posprztac, pomoc mamie .
      14. Napisać opowiadanie lub piosenke .
      15. Pisac pamietnik .
      16 . Pojsc do kina lub obejzrec z best friend jakis fajny film . smile
    • paolka26 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:20
      U mnie jest nawet ładnie chociaż przez ostatnie dni była fatalna pogoda surprised
      • mariusz4ever Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:22
        oglądam se czasem filmy gram w siatkówkę (szkoda że ze ścianą)confused a pozatym
        oglądam televizjebig_grin
      • eluchna Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:23
        można robić miliony rzeczy ;
        -weź zeszyt i sobie w nim pobaziaj
        -posprzątaj będzie Ci mile mieszkać'
        -poczytaj coś
        -obejrzyj film
    • sweetstar102 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:24
      Ja się czasami nudzę, teraz jak skończyłam całą sagę Zmierzchu, tak mi się
      nudzi. Z nudów zaczęłam czytać jeszcze raz. sciana
    • buziola Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:28
      mi się nie nudzi nawet jak pada;p
      idę z kumpelą do mojego kuzyna<on chodzi ze mną do klasy niestety xD> przychodzi
      jeszcze parę osób i np. gramy w piłkę czy oglądamy jakiś film xD

zawsze jest fajnie ;p
      • tu_amor Re; 10.07.09, 10:30
        Ja się nudzę, baaardzo ;/;/ nie ma co robicsciana
    • hepsio Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:32
      ja też się strasznie nudzę. ale mam komputer i psa, chodzę z nim na spacerki
      itp. u mnie jest nuda bo koleżanki wyjechały. ale daję radę ;p
    • georgia Nuuuuuudaaaaaa !!! 10.07.09, 10:41
      Powiem ci szczerze, że na początku też miałam ten problem. No bo w gazetach
      piszą o tym funie, o spotkaniach z kumpelką itd. ale tak szczerze, to wakacje są
      o wiele wiele inne. Ja np. śpię do której chcę [uwaga: potem dzień zdaje się
      cholernie krótki i stracony]. Czytanie to moje hobby, ale nie można czytać cały
      czas, nie? No to jeszcze rysuje itd. wiesz co jeszcze wymyśliłam? Założyłam
      sobie stronę na Po Szkole i bloga, w którym piszę ile chce. te wakacje strasznie
      szybko mi mijają. Za tydzień w piątek wyjedzonym na 3 tygodnie, wracam 6
      sierpnia, mam tydzień i z Anglii przyjeżdżać moja sis na 2 tygodnie i potem do
      budy !!! A ja nawet książek jeszcze nie mam xD PZDR sercekiss
      • czystawariatka nuda ?! ;d 10.07.09, 10:48
        zonk.
        jak w wakacje można się nudzić?!
        hm.. ja nie mam tego problemu wink
        nawet jeśli pogoda nie dopisuje, a nie dopisuje za często ;<
        moje sposoby; czytam zajefajne książki, szaleję z aparatem, spotykam się z
        przyjaciółkami, robimy sobie nocowania, masę popcornu i oglądamy filmy,
        wygrzebuje stare ciuchy, rzeczy ze strychu i mam polewkę zakładając je i
        robiąc sobie zdjęcia, maluję&szkicuję, chodzę na kryty basen (co z tego że
        pada? ;d) przerabiam ciuszki np. doszywając coś, myślę jak sobie urządzić
        'nowy' pokój czyli jakieś dodatki do niego które go troche zmienią, bawię się
        z moim chomikiem ^^
        sposobów może być tysiąc :]
        pozdrawiam ;*
      • ewunia7777777 Re: Nuuuuuudaaaaaa !!! 10.07.09, 10:49
        U mnie dzisiaj jest spoko pogoda ;] ja akurat codziennie jezdze na rowerze , przynajmniej
        choć raz na dzien musze zjesc loda , spotykam sie z kumpelą i robimy glupie foty, tak
        wogole to tyle robilam jak do tej pory ; d dzisiaj tata przyjezdza to bd zakupy i
        prezenty ;D itp. no i czas leci ;] ale przed nami jeszcze caly sierpien no i lipiec ktory tak
        naprawde dopiero sie zaczal ;D ja na dwa tygodnie wyjezdzam do mojej 'ciotki' Anki i
        ziomów, bd zajebiscie, a tak jeszcze moze polece do Angli oprocz tego albo do
        Kolobrzegu..hehe wink wiec czasz mi sie wypelni jakos .. smile najwazniejsze ze moge siedziec do
        ktorej chce i spac do ktorej chce i mam luz, nie trzeba sie uczyc i chodzic do szkoly.
        szczerze ? nie chce tam wogole do szkoly. aham. i nie ma to jaK POJECHAC CHOCBY nad
        jakas rzeke czy kapielisko, opalić sie i pokąpać smile to moj najlepszy sposob na lato, a i tak
        juz sie opalilam : D i uwielbiam plywac w zimnej wodzie...hih.
      • ewunia7777777 Re: Nuuuuuudaaaaaa !!! 10.07.09, 10:49
        U mnie dzisiaj jest spoko pogoda ;] ja akurat codziennie jezdze na rowerze , przynajmniej
        choć raz na dzien musze zjesc loda , spotykam sie z kumpelą i robimy glupie foty, tak
        wogole to tyle robilam jak do tej pory ; d dzisiaj tata przyjezdza to bd zakupy i
        prezenty ;D itp. no i czas leci ;] ale przed nami jeszcze caly sierpien no i lipiec ktory tak
        naprawde dopiero sie zaczal ;D ja na dwa tygodnie wyjezdzam do mojej 'ciotki' Anki i
        ziomów, bd zajebiscie, a tak jeszcze moze polece do Angli oprocz tego albo do
        Kolobrzegu..hehe wink wiec czasz mi sie wypelni jakos .. smile najwazniejsze ze moge siedziec do
        ktorej chce i spac do ktorej chce i mam luz, nie trzeba sie uczyc i chodzic do szkoly.
        szczerze ? nie chce tam wogole do szkoly. aham. i nie ma to jaK POJECHAC CHOCBY nad
        jakas rzeke czy kapielisko, opalić sie i pokąpać smile to moj najlepszy sposob na lato
    • elizza Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:50
      Ja mam kilka sposobów:
      1. Zapraszam koleżanki które są w mieście, gadamy ze sobą, wypożyczę jakiś film
      kupię Pepsi i chipsy i sobie oglądamy, gramy w gry dla kilku osób na kompie,
      słuchamy muzy i se tańczymy dla żartów albo jeszcze gramy w planszówki i czas mija.
      2. A kiedy nie ma żadnych koleżanek w mieście ani rodziny to przeczytam jakąś
      długą wciągającą książkę dla nastolatek, zrobię sobie gorącą czekoladę i kocyk i
      sobie czytam.
      3.Ja czasami wychodzę na tą brzydką pogodę uzbrojona w kurtkę,kalosze oraz
      parasol i skacze przez kałuże i obserwuje wszystkosmile
      4.Czasem biorę aparat albo komórkę i robię zdjęcia wszystkiemu i wszystkim a
      potem wywołuje je i oglądam z rodzinkąsmile
      Mam nadzieję że dzięki moim radom nie będziesz się nudziła chociaż moimi radami
      mogłabym cię zanudzić na śmierć ;p Życzę ci ładnej pogody i wielu kumpel w
      mieście ^^
    • dorrrocia Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 10:53
      U mnie też brzydka pogoda dzien w dzien jest, tylko dzisiaj sie troche
      wypogodzilo. Żeby zabić nudęsmile możesz spędzić czas z przyjaciolka(pojsc z nia
      do kina, zrobic sobie piknik, wybrac sie na przejaszczke rowerowa-zakupyserce)
      mozesz wymyslic uklad taneczny do ulubionej piosenkismirk
      • alex_pysia Re: W cale nie taka nuda ;) 10.07.09, 11:06
        No wież wcale nie taka nuda jak się ma choć troszkę wyobraźni...możesz bawić
        się w super gwiazdę możesz też nagrać na kamerę bądź aparat własne wiadomości
        coś na przykładzie faktów tongue_out...Możesz robić wile różnych rzeczy na które
        brakowało ci wcześniej czasu...kiss pozdrawiam
        • ole3ka Re: W cale nie taka nuda ;) 10.07.09, 11:16
          Ja też się strasznie nudzę chociaż świeci słonko u mnie i jest gorąco. A żeby
          się nie nudzić to chodzę na neta, gram w the sims 3, codziennie sprzątam jedną
          szafkę w moim pokoju, dekoruje sobie pokój na "końsko" i czekam na moje kuzynki
          z Austrii bo za tydzień mają przyjechać i już się nie mogę doczekać ich. I tyle
          robię dzień w dzień od początku wakacji.
    • aurelka15 ;\\ 10.07.09, 11:24
      kurde ja miałam mieć zajebiste wakacje ale jak narazie jest do d:\\ no byłam u siory na
      wakacjach ale tam tylko mogłam chodziac na spacery z jej dziećmi i troche sie pośmiałam
      bo maludy maja zajefajne teksty.. a teraz przyjechałam i sie okazało że moja najlepsza
      przyjaciółka z która planowałam wakacje od wrzesnia ma półpasiec i wszystko jebło crying(
      teraz siedzię przy kompie, pomagam w domu, 2 razy byłam nad jeziorem ale bez mojej
      psiapsióły to i tak chu.. bo z nią jest zawsze wesoło
      • jane_ Re: ;\\ 10.07.09, 11:27
        bez przekleństw, hm?

ja jak narazie nie narzekam. jest fajnie. dziś będzie. ;d

*reklama*
        zlot kotka - opole - dziś, godzina 14, solaris.
        jane zaprasza. ;>
        *po reklamie*
      • jane_ Re: ;\\ 10.07.09, 11:27
        bez przekleństw, hm?

ja jak narazie nie narzekam. jest fajnie. dziś będzie. ;d

*reklama*
        zlot kotka - opole - dziś, godzina 14, solaris.
        jane zaprasza. ;>
        *po reklamie*
    • kotecek Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 11:28
      Racja. U mnie też ciągle pada i pada... Ja siedzę przy komputerze i czytam kotka big_grin
      • mycha14 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 11:35
        Po prostu przyjedźcie na zlot kotka do Opola xD
        PooOzdrooOoo big_grin
    • verlee Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 11:45
      Ja nie mam za bardzo takiego problemu, bo zwykle u mnie jest całkiem ciepło,
      ale też zdarzają się takie zimne dni i wtedy, tak jak ty włażę na kompa lub
      siedzę przed telewizorem. Ostatecznie czytam książki. Jestem ciekawa co wy
      robicie w takie dni.
    • agvleczka Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 12:15
      confusedŁooooo!!!! uncertain U mojej miejscowości nic się nie dzieje.sciana W domu totalne
      nudy.scianascaredangry Od czasu do czasu pogram sobie na kompie, potem tam na
      godzinke lub dwie wyjde na dwór, ale i tak nudy bo psiapsióły na wakacjach;/ confusedCzasem
      wole iśc do budy i się uczyć, zawsze coś sie dzieje ;/ sad Ale narazie licze dni do wyjazdu i
      jakos tam sobie radzęxD tongue_out smirksurprised
      serce
      • voolgarna nudy . 10.07.09, 12:18
        no ja się strasznie nudze .
        ciągle tylko komputer, telewizor .
        ja tam lubie taką pogode, niż upał tylko, że wszystkie moje koleżanki powyjeżdżały teraz .
        a ja siedze i nic nie robie ; /
        ech nie wiem jak to bd .
        bo te całe zabawy w kosmetyczke itp to nie dla mnie xD
    • avrill_12 :) 10.07.09, 12:34
      u mnie od dwóch tygodni jest zajefajna pogoda, tylko w nocy troche sie pobłyska a rano słonecznie jest smile więc mam co robić...gram najczęściej w siatke z kuzynką na dworze czasami wejde na kompa, pojezdze na rolkach, desce...wybiore się z przyjaciółką czasami na basen lub na miasto do kina smilesmirk
    • cherrylady nuudaa 10.07.09, 12:36
      U mnie ciągle są ciemne chmury i codziennie pada uncertain
      Ja z moimi przyjaciółkami jeździmy do jakiegoś centrum handlowego... oglądamy
      ciuszki, idiziemy do McDonalds'a ...... gadamy no i po prostu sie zamulamy bo
      jest beznadziejna pogoda i nie można sie opalac ;/ po wakacjach bede bioła jak
      nigdy .
    • candygirl Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 12:41
      Mi też się strasznie nudzi ....
      I wiem że to może zabrzmi strasznie dziecinnie ale znalazłam świetną stronę z
      ubierankami www.roiworld.com Ja chcę zostać stylistką więc uważam to za taki
      trening na przyszłość wink
      Jakbyście założyły konto i szukały przyjaciół to ja nazywam się
      EveTheFashionista smile
      • demimiley005 nuda w wakacje 14.07.09, 11:58
        Nudze sie jak mops.U mnie upał taki że z domu nie wychodzę.
    • loove_miley Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 12:48
      U mnie akurat jest prawie codziennie ciepło, ale gdy nikogo nie ma w domu, to
      też zazwyczaj siedzę na komputerze i też mi się coraz bardziej nudzi uncertain Ale gdy
      na serio już nie mogę wytrzymać, to albo idę na telewizor oglądnąć jakiś film na
      DVD, albo idę pobiegać (wczoraj to robiłam xd). Sama znam mało sposobów, by
      zabić tą nudę xd big_grin Pozdrawiam kisskiss
    • jaca Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 12:55
      Ja mam fajny pomysł - motor wyczyścić=)
      • kubakochamcie Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 13:13
        jaca napisał(a):

> Ja mam fajny pomysł - motor wyczyścić=)
        ej dobre to smirk^
    • paula224 / 0 / NUUDY ;) haa ;p 10.07.09, 13:00
      Haa. U mnie w wakaacjie nigdy nie jest nuudno ;p
      Jaak ci się nuudzi to zadzwooń poo kolezankę albo ty pójdź doo niej .
      Naapisz pamiętnik .
      Roower, rolki, deskorolka.
      Muuuza.!
      Moożna poczytać książki ;p
      Napisać książkę ;p
      Badminton ;p
      W mojej miejscowości codziennie gramy w siatkę ;p
      W noogę wink
      Internet w ostateczności ;p
      Moożna coś upichcić ;p
      Haaa <33
      Maalowanie się, paznookci ;p