Gość: Niunia IP: *.eimg.pl 30.06.09, 21:19 Bardzo bym chciała ,żeby w szkołach były szafki słyszałam ,że w niektórych szkołach są.. napiszcie czy u was w szkole są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexi.jb Re: Szafki w szkole xd 30.06.09, 21:25 ja tam nie wiem czy w gimnazjum u mnie będą ale w szkole podstawowej nie było Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaja Re: Szafki w szkole xd 17.08.09, 23:36 Kurcze ja tez bym chciala miec w szkole sawki .. niestety marzenia sie czasami nie spelniaja:- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniczynka Re: Szafki w szkole xd IP: *.pools.arcor-ip.net 30.06.09, 21:30 U mnie w szkole nie bylo ... Jestem teraz za granica w szkole i tez nie ma ;-/ ale nie musze nosic tyle ksiazek co w polsce ) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia szawki w szkole xd 30.06.09, 21:31 u mnie też są na kluczyk ale tylko dla gimnazjum . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: szawki w szkole xd 30.06.09, 21:46 w podstawowce mialam teraz nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: szawki w szkole xd 30.06.09, 21:48 ja mam;] też na kluczyk, ale to straszny badziew;p szybko się wgniatają i mają mniej więcej 1/3 wielkości szafek znanych z tych amerykańskich filmów. a na dodatek jedna .szfakę maja dwie osoby. koszmar, ale lepsze to niż nic Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: szawki w szkole xd 30.06.09, 21:54 ja w podstawówce nie miałam szafek i w gimnazjum też nie będę mięć mój brat dopiero w liceum miał szafki a w gimnazjum niee miał a będę chodzić do tego co on ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
x3klaudiax3 Re: szawki w szkole xd 29.08.09, 17:41 no a ja miałam xd.. ii to nic nadzwyczajnego ^^ .. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Szafki w szkole xd 01.07.09, 00:31 U mnie w podstawówce i gimnazjum były szafki. Całkiem ok, poza tym, że mieliśmy je w 2-3 osoby i w zimie ciężko się było pomieścić z kurtkami, a w podstawówce z butami zmiennymi W podst. były zamykane na kluczyk, w gim. na kłódkę, która się wiecznie zacinała i trzeba było rozcinać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Szafki w szkole xd IP: 80.54.93.* 01.07.09, 08:45 u mnie w gim nie było. non stop coś ginęło Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: Szafki w szkole xd 07.07.09, 22:26 nie mamy. chciałabym bo czasami plecaki są megaa ciężkie. np w poniedziałki jak miałam od 8 do 18 .30 Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Szafki w szkole xd 07.07.09, 22:28 u mnie sa, ale i tak nie chowa się tam książek tylko jakieś tam rzeczy,plecak i tak trzeba nosić Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 10:05 U mnie niestety nie ma . Bardzo bym chciała aby były takie szafki. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 10:24 u mnie jeszcze nie ma ale byly jakies plotki ze chyba beda szawki .. ja kiedys chcialam ale teraz to juz mi tam bez roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus98 Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 11:10 ja słyszałąm żę podobno od tego roku mają być we wszystkich szkolach szawki zęby zmniejszyć ciężar plecaków.i to by było dobre rozwiązanie bo czasami mój plecak ważył ok 6 kg.auć Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 11:32 Ja mam w szkole to bardzo fajne jest bo nie trzeb a nosic wcszystkich ksiazek do domu a pozniej znow do szkoly^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agatusia9595 Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 13:29 U mnie w szkole nie ma Ale bardzo chciałabym mieć, mam nadzieję że wkońcu się postarają ... Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 19:20 U mnie w sql też nie ma...szkoda Chciałabym mieć takie jak w amerykańskich serialach ,ale jak takie coś wprowadzą ,to zapewne wtedy kiedy skończę szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Szafki w szkole xd 08.07.09, 19:32 Do mileycyrus98 tylko 6 kg.?? U mnie czasami plecak waży jakies 10-12 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga98 Re: Szafki w szkole xd 21.07.09, 10:36 u nas w szkole są na korytarzu na ubrania, buty itp. a w klasie mamy szafki na książki Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Szafki w szkole xd 21.07.09, 10:49 Szafki w szkole fajna rzecz.U mnie niestety nie ma..a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Szafki w szkole xd 21.07.09, 11:59 U mnie w szkole nie ma. Ale w którejś szkole w moim mieście chyba są szafki ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 14:53 Do mileycyrus98 plecak waży tylko 6 kg!!?? To moje marzenie! W tym roku w jeden dzień miałam prawie wszystkie przedmoity w jednym dniu i do każdego był podręcznik i ćwiczenia! No i zawzysty a że wszyscy nauczyciele wymagali grubych zeszytów a takie są najcześciej w twardej oprawie to cały plecak ważyl chyba z 15 kg!!! Pod koniec roku mi sie suwak od tego zepsół!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Szafki w szkole xd 21.07.09, 12:04 co? u was nie ma szafek?? W naszej miejscowości w każdej szkole są szafki ;D nie wiem dlaczego u was nie ma.? Odpowiedz Link Zgłoś
melagrana Re: Szafki w szkole xd 04.08.09, 19:07 u nas też tylko że oczywiscie sie z kolerzanką nnie mieścimy (i to nie wina szafek ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Szafki w szkole xd 05.08.09, 12:03 My nie mamy szafek... Czasami to badziewie z tych szafek..bo w szkole innej u mnie w mieście sa i jedna szafka jest na 3-4 osoby.To daremne bo mogą przydzielić cie z kimś kogo nie znasz i jeszcze ci coś ukradnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Szafki w szkole xd 05.08.09, 12:12 u mnie nie było ani w podstawówce ani w gimnazjum też nie ma... a szkoda bo plecaki takie czasem ciężkie Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 11:54 nie. mamy szatnie xd przynajmniej w nich nie śmierdzi xd ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 12:32 Ja miałam w podstawówce , i będę mieć w gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 12:35 lauren.xd napisał(a): > Ja miałam w podstawówce , i będę mieć w gimnazjum i w sumie to wszystko tam prawie zostawiałam , książki tp. a wieszałyście coś w szafkach ? Ja miałam lusterko , i jakieś foty . Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 12:41 ja w podstawówce nie miałam ale teraz w gim . tak i to jest właśnie super ! bo nie trzeba tylu rzeczy nosić tylko można zostawić . ps ;;będę mieć na kluczyk , . ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 13:06 ja mam szatnie . xpp chcialabym miec szafki Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 13:36 w mojej szkole są szafki ale na 2 osoby jedna Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 13:46 U mnie w podstawówce nie było i w gimnazjum chyba też nie ma. Zresztą nie wiem czy to dobry pomysł z tymi szafkami! Pozdrawiam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 13:58 W podstawówce u mnie nie było. A w gimnazjum są dla klas drugich i trzecich Ale podobno mają zrobić też dla pierwszych tylko miejsca nie ma;/ Odpowiedz Link Zgłoś
smyk Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 15:41 u mnie są, ale my nie amy szatni więc w ziemie to prawdziwy koszmar kiedy trzeba upychac kurtki i buty Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 16:04 my mamy. Chodzę do tej samej szkoły co mileydemi. ;p Szafki to dla mnie lekkie badziewie, bo co mi one. I tak trzeba nosić książki do domu żeby odrobić lekcje, bo bez przerwy jest coś zadane. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Szafki w szkole xd 07.08.09, 20:51 ja miałam . x - dd w podstawowej . a teraz idę do gim i tam nie będzie. szkoda , szafki są dobrą rzeczą. masz gdzie schować w-f , kurtke itp. Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Szafki w szkole xd 07.08.09, 21:33 Niestety nie ;/ I sie chyba nie doczekam moze moja wnoki beda miec ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Szafki w szkole 07.08.09, 23:51 Niestety nie Mam nadzieję, że chociaż w liceum będzie, byłoby o wiele wygodniej i bezpieczniej. Takie szafki powinny być w każdej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Szafki w szkole xd 11.08.09, 16:36 U mnie dwa lata temu w podztawówce był remont i są szafiki. Szkoda tylko że szkoła stała się fajna jak już od roku jestem w gimnazjum, które niestety nie ma szafek Odpowiedz Link Zgłoś
villa111296 Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 13:56 W mojej szkole mają być szawki... ale po dwie osoby!!! Ja teraz idę do 1 gim. I szawki nie będe miała!!! Tak zarządziła nasza madra pani dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 14:04 U mnie w szkole są, ale dostane dopiero w tym roku od 2 klsy sa tylko ze sa trasznie małe ;/ wyobraźcie sobie taka amerykańską szafkę z filmów, podzielcie na pół poziomo i to jest jeszcze na 2 osoby ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 14:14 oO..Ja o tym od dawna marzę... Jak oglądam amerykańskie filmy(gdzie jest szkoła) to zawsze im zazdroszczę tych szafek... U mnie w szkole nie ma iestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tanatalka Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 14:45 U mnie są i jestem znich zadowolona tylko , że dużo osób zapomina kluczyków i my (uczniowie którzy je noszą ) mamy za to kazania=\ Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 14:49 U mnie nie ma, znaczy są ale tylko na basenie (który jest w połowie własnością miasta) i do tego nie są zamykane! Wiec gdy mamy basen wszystkie cenne rzeczy trzyma osoba która nie pływa i trzeba sie martwić żeby przypadkiem nie zgubiła jakiegość mniejszego przedmotu bo ja np kiedyś szukałam koczyka mojej koleżanki i na szczęście znalazłam ale nie sądze żeby szafki w szkole to był dobry pomysł no bo do mojej szkoły chodzi bardzo dużo osób i ciężko by było żeby każdy miał własną szafke. No chyba że w jakieś szkole prywatnej to owszem fajny pomysł bo nie chodzi tam tylu ucznów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Szafki w szkole xd 12.08.09, 16:19 też strasznie podobają mi się szafki w szkołach, ale w naszej szkole niestety nie ma Jak już co to w Liceum Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Szafki w szkole xd 16.08.09, 19:45 Bardzo chciałabym mieć szafki no bo mój plecak waży ok 9-12kg trzeba to wszystko nosić dosłownie wszędzieskończyła się jedna lekcja trzeba iść na drugą na góre potem znowu na dół i tak wkółko a po lekcjach zasuwać 4 km do domu masakra normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
samantha. Re: Szafki w szkole xd 17.08.09, 02:04 U mnie nie ma, ale mają byc. Ale to głupio bo trzeba ileś tam zapłacic ;/ Ja nie kupuje bo za rok raczej zmieniam szkołę więc się nie opyla. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: szafki . 17.08.09, 11:42 ja nie mam i pewnie nie będę mieć nigdy. a szkoda. bo fajnie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Szafki w szkole xd 17.08.09, 11:53 jaa miałam w 6 klasie . po 3 osoby w jednej szaafce. alee to na butyy i u góry taka półka była to tam np . do plastyki rzeczy można było wsadzić; d a w gim więcej szafek jestt i każda klasa ma chybaa po 10-13. coś takiego xd. Odpowiedz Link Zgłoś