mikika02 02.07.09, 09:59 W niedziele jade na wczasy nad morze. Biore mp3, ale nie mam za fajnych piosenek. Znacie jakies fajne tytuly???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermiona13 Re: MP3-wakacje 02.07.09, 10:12 to wszystko zależy od gustu jakiej słuchasz? pop? rock? country? metal? hip hop? xd jazz? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: MP3-wakacje 02.07.09, 10:21 słuchanie pojedyńczych piosenek to zuo. nie po to artysta tworzy album, żeby wyciągać z niego piosenki na chybił trafił, bo jest się leniwym. lato, lato. css, the virgins, la roux, fischerspooner, franz ferdinand, royksopp, friendly fires, the kooks, nypc, ting tings, klaxons, crystal castles, dizzee rascal, ladyhawke, metronomy, justice, wombats, goldfrapp, vampire weekend, calvin harris, late of the pier, black ghosts, mgmt. i tak - masz tutaj i indie, electro, electroclash, pop, rock, chillout, hip hop, i trochę afryki xd oni się sprawdzają idealnie. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: MP3-wakacje 02.07.09, 10:43 no nie wiem to na serio zalezy od tego co lubisz, ja np słucham hip-hopu i rocka, posluchaj sobie cassie ventura jest chyba taka neutralna i ja osobiscie bardzo lubie jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
kamiliosa Re: MP3-wakacje 02.07.09, 13:52 Piosenki Skye Sweetnam (na wakacje jej najlepsza to: (Let's Get Movin') Into Action) Odpowiedz Link Zgłoś