daria1150 05.07.09, 11:34 Mam siostre młotrzą o 7 lat.Mam z nią spędzać więcej czasu tylko ja już nie lubie sie bawić lalkami.A jak ona marudzi to musze się z nią bawić chciałabym mieć siostre w swojim wieku co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Młotrza siostra 05.07.09, 11:40 Po pierwsze: piszę się "młodsza", a nie "młotrza". Po drugie: nie wiem jak Ci pomóc. Po trzecie: nie widzę w tym aż takiego wielkiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Młotrza siostra 05.07.09, 11:41 sprzedaj na allegro. : dd nie wiem, czemu masz aż taki problem. x.O Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia . 05.07.09, 11:42 wiem, że już ci napisano ale nie mogę : pisze się młodsza a nie młotrza xd . to kup sobie nową, jak chcesz w swoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: . 05.07.09, 11:47 Po pierwsze młodsza a nie młotrza po drugie ty albo nie masz siostry albo masz 8 lat a ona rok i po trzecie nie wiem jak Ci pomóc (to nie jest aż taki duży problem) no ale mam dla Ciebie radę ORTOGRAFII SIĘ NAUCZ BO W SZKOLE NA POLSKIM SAME JEDYNKI BĘDZIESZ MIAŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: . 05.07.09, 11:48 Dario droga , a ile ty w ogóle masz lat . ? ;OO sugeruję to samo co demi1112 , że z 8 .. widząc po twojej pisowni . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Młotrza siostra 05.07.09, 11:51 Też mam taką siore.! xd Tyle że ona jest młodsza 6 lat. xd' a nie musze sie z nią bawić.. ;p ona ma swoje kolezanki i z nimi prawie pół dnia na dworze jest ;p chociaż czasem nie zaszkodzi się powygłupiać. xd ostatnio bawiłyśmy sie w wendy wu.!!! xddd tak mnie kopneła w głowe że ja nie moge.!!!!!!! xDD Odpowiedz Link Zgłoś