Dodaj do ulubionych

Wzrost gwiazd!

IP: *.152.156.62.dsl.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 15:31
serceElo!
Czy wy też uważacie że na Kotek.pl mogła by być rubryka lub artykuł ile wzrostu mają gwiazdy takie jak np.Ashley Tisdale,Bracia Jonas,Brenda Song,Miley Cyrus,Demi Lovato,Taylor Lauter i inni.....I przed wystawieniem tego ankieta kto chce żeby jakie gwaiazdy tam były.....
Prosze dajcie odpowiedzi a jak macie adres e-mail do wydawnictwa Kotek.pl to podajcie bo wtedy napisze z takim pomysłem.serce
smile
Szybkie odpowiedzi prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja :) Re: Wzrost gwiazd! IP: *.adsl.szeptel.net.pl 08.07.09, 13:11
      zapraszam na kinomaniak.pl - zazwyczaj są tam cm gwiazd big_grin
      • ms.hollywood. Re: Wzrost gwiazd! 08.07.09, 13:15
        Wam pomysłu brakuje? o_O?
        Po jaką cholerę ,potrzebny Ci wzrost gwiazdy? ;//
        • justynaa134 Re: Wzrost gwiazd! 08.07.09, 13:20
          z tego co wiem to Coly Spouse ma 166 cm wzrostu winkkwiatkwiatkwiatkwiat
          a Dylan ma 164 cm . winksercesercekisskiss
          • Gość: katsuumi_17 Re: Wzrost gwiazd! IP: *.chello.pl 08.07.09, 13:30
            Po kiego wała taka rubryka? Czemu wymieniłaś tylko takie głupie, nieznane gwiazdki?
    • sophie_ Re: Wzrost gwiazd! 08.07.09, 13:36
      To Dylan ma tyle co ja ? x d
      Mały trochę jak na 16 latka . ; p
      • justynaa134 Re: Wzrost gwiazd! 08.07.09, 13:50
        no ja też się zdziwiałam patrząc na wzrost Dylana i Coliegobig_grin
        ja osobiście mam 165 cm wzrostu więc byłabym taka jak oni big_grin
    • mileydemi Re: Wzrost gwiazd! 08.07.09, 13:55
      A poco mi wzrost np. Demi! Mnie to wali, mnie obchodzi jak ona śpiewa, gra w filmach, itd.
      a nie ile ma wzrostu. Jak dla mnie rubryka żałosna i nie potrzebna. Jak już chcesz sie
      dowiedzieć ile mają wzrostu, (chociaż po H** jest ci to potrzebne) to sobie sprawdź w
      necie, a nie chcesz zaśmiecać kotka, chociaż i tak już jest wiele rzeczy niepotrzebnych i
      głupich. ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka