wyobraznia 08.07.09, 23:43 Wiem, że to troche głupie .. ale ktoś zna jakieś pomysły na wakacyją, i nie tylko nude? ostatnio często mi się nudzi i nie mam pomysłu co robić . -,- . Macie jakieś `sposoby` na nudee ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: Sposób na nude . =D 09.07.09, 16:35 nie mam ochoty korzystać z wyszukiwarki . ;] jak Wam się nie podoba to macie peszka . o.0 a jeśli się powtarzam to trudno . szacun dla hermiony . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: Sposób na nude . =D 12.07.09, 01:11 A ja ci powiem jak zabijam nudę ;p Piszę na gg do znajomych czy nie wyjdą powłóczyć się po mieście i jak jeden z nich się zgodzi to wychodzę i dwie godziny już z głowy ;p Zawsze można też obejrzeć jakiś film or something ;p Poszukać jakiejś fajnej muzyki w necie, lub po prostu samemu gdzieś wyjść, a w między czasie się coś wymyśli Możesz też pisać na forum jak też będę to odpiszę jeśli będę wiedziała ;p xD Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Sposób na nude . =D 14.07.09, 17:59 haha . już się pozbyłam nudy . ;] jedna mądra , ! xd Odpowiedz Link Zgłoś