kim_kardashian 09.07.09, 22:31 Moim zdaniem Selena to najbardziej utalentowana osoba jaką znam. Jest piękna, ma prześliczny głos i niesamowity talent aktorski. Myślę też że Cyrus i Lovato nie dorastają jej do pięt. Żal mi antyfanów Seleny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 22:34 .chyba nie. .mi cb tez jest zal skarbie . .to wlasnie srelenka nie dorsata miley i dem do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 22:38 .skarbiee , a mi żal ciebie.xd ..srelenka ma prześliczny głos.? pff., chyba po przeróbcee xD talentu aktorskiego również nie ma ;p A moje kochanee Demi i Mil, są o wielee lepsze od Srelenki.xd a ty, dziecinko, zwyczajnie jesteś zazdrosnaa, że selenka nie jest tak .ładna jak one, nie zarabia tyle kasy, i nie ma tak wielkiego talentu aktorskiego.;p I to raczej selenka nie dorasta im do pięt, uwierz mi .xD. .zaraz zaatakują mnie fanki Srelenki, ale mam to gdzieeś.;p bye xD Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove [...] 09.07.09, 22:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. [...] 09.07.09, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_kardashian [...] 09.07.09, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. [...] 09.07.09, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 22:52 moją ulubioną gwiazdką Disneya jest Selena Gomez. ale nie będe sie wypowiadała na ten temat bo nie chce zaczynać kłótni. tylko powiem jedno: że Selena ma talent aktorski bo zagrała w wielu świetnych filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 22:53 .ha ha . o bosh . az sie poplakalam jak mi powiedzlas , ze sie nie znam na muzycee . o lol . no chyba ty sie nie znasz kotku. srelena + muzyka=PORAŻKA wg trochę ci wspólczuje Kim . pewnie teraz sluchasz srelenki. biedne twoje uszkaa.. lauren. tez cie polubialm Odpowiedz Link Zgłoś
kim_kardashian [...] 09.07.09, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 22:58 dzięki kim_kardashian Selena jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. [...] 09.07.09, 23:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 23:06 jedno jest pewne: Selena nie umie śpiewac.... Odpowiedz Link Zgłoś
kim_kardashian ZAmykam!!! 09.07.09, 23:09 DOBRA, ZAMYKAM TEN WĄTEK!!! NIE PISZCIE NA NIM JUŻ NIC!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove [...] 09.07.09, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 23:36 Ze co.? Ze najbardziej utalentowana.? Kochanie, posluchaj osob, ktore POTRAFIA spiewac. A nie gwiazd disneya. Tyle Ci powiem . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Selena Gomez rządzi! 09.07.09, 23:44 Osobo, która założyła ten wątek! Rozumiem, że lubisz Selenę, wszystko ładnie pięknie, ale takie wątki prowadzą tylko i wyłacznie do kłótni (czego masz przykład powyżej). Dolałaś jeszcze oliwy do ognia wyrażając się w nim niepochlebnie o Miley i Demi. Takich wątków było na forum już pełno, wczoraj było tu naprawdę gorąco kiedy kłóciłyśmy się o to kto jest lepszy, ale z tym już koniec, nikt już tam nic nie pisze, więc ty też nie wszczynaj sporów. Dziękuję z uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 00:40 okk. Jest ladna ! alee i tak bardziej wole Scarllet Johanson , alboo Kim kardashian. Glos ma ok.. niezle , ale nie taki np. beyonce ! telent ? . No mozee maly ! ale nie dorasta do piet Angelinie Jolie ! nie jest to najbardziej utalentowana osba na swiecie - moje zdanie ! Boo Disney [ktoregoo gwiazdy bardzoo lubie ] rozni sie od innych GWIAZD takich Jak Scarllet, Kim !. Odpowiedz Link Zgłoś
selena22 Sel rządzi~! 10.07.09, 08:09 Ja osobiście uwielbiam selene ..i nie mówcie ze ona nie ma talentu bo MA!!!! ładnie śpiewaa, świetnie gra w filmach i serialach a do tego jest ładana! A ty "demcialove" skoro tak lubisz demi to chyba wiesz ze selena jest jej najlepszą przyjaciółką i powinnaś szanować selene i jej nie obgadywać na około i wmawiać jej fanom ze sel nie ma talentu! Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 08:17 Znowu to samo . Fajnie, że zrobiłas taki watek, ale myślałam , że po to aby o niej porozmawaić , a nie się kłócić . Jeśli nie lubisz Demi i Miley to trzymaj to dla siebie . Bo po co mówić , że sie kogoś nie lubi . ? Nie mówie, że nie można mieć własnego zdania , ale po co wyrażać sie np. nie dosrasta jej do piet , to żałosne . ! Juz moglabys przynajmniej napisać w np. takim wątku - Co sądzicie o Miley Cyrus i w treści napisać, że jej nie lubisz . itp. Nie pisać obrażliwych słów do Demi lub Miley . Z tego co zrozumiałam zrobiłas ten watek żeby sie tylko pokłocic . Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 14:12 selena22 mam teraz zacząc lubis selene bo ty mi karzesz czy jak.. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 14:17 Ogólnie do Seleny ,nic nie mam pod względem jej grania ,śpiewania ..bo to mnie jakoś najmniej interesuje..,patrzę na nia pod względem tego jak sie wypowiada w wywiadach..moim zdaniem to albo Disney ,albo ona sama ,promuje sie na taką $wEEt ,cool ,looz lalkę .mam jej oficjalnie dosyc..jak czytam z nią wywiady ,to mi się rzygać chce :"Staram się być idealna","Chće być ikoną mody"..powodzenia -.- Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 14:43 Wiem, że to robisz dla spamu. Zgłaszam... Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 15:24 Bardzo lubię Selene ale znów pojawia się wątek obrażajcy jakąś gwiazdę.. chyba nie umiecie uszanować tego, że ktoś lubi np. Miley a ktoś Demi.. tej osobie sie podoba jak śpiewa Selena a tamtej jak Demi.. każdy ma inny gust uszanujmy to!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 [...] 10.07.09, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 15:38 Lubię Selenę ale to ona nie dorasta do pięt Miley Cyrus.... Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Selena Gomez rządzi! 10.07.09, 19:39 zgodze sie w połowie z tobą. owszem uważam że gomez dużo osiągnęła i ma niezwykle duży talent, a poprotu niektórzy nie doceniają tego, albo poprostu nie widzą. Ale też nie zgodze sie że miley i demi jej nie dorastają do pięt!! po.1 miley jest hannah montana znana na cały świat, ma mnóstwo fanów, i wiele osób bierze z jej przykład. jest najbardziej rozpoznywaną gwiazdką disneya. po.2. demi lovato ma wspaniały talent aktorski, jak i wokalny. jest śliczna, i miła. po.3. nie porównuj ich 3 do sb, bo to całkiem inne osoby. One są przyjaciółkami i napewno nie chciały by żeby ich porównywano, bo w wielu wywiadach selena demi i miley mówiły ze w rzadnym wypadku nie chcą ze sobą rywalizować, i nie uważają sie za konkurentki. Ogolnie one 3 sie kumlują bardzo, a te ploty że niby sel i mil to wrogowie, to pff. żałosny żal. media już nie mają o czym pisać, tylko kłucą fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Selena Gomez rządzi! 11.07.09, 17:49 Lubie Selene. ale nic nie mam przeciwko Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Selena Gomez rządzi! 11.07.09, 18:43 O gustach się nie dyskutuje.....Ja lubie Miley i Demi ale nie obrazam Seleny! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Selena Gomez rządzi! 11.07.09, 18:50 Moim zdaniem taki post nie jest zabardzo stosowy. Raczej dobrze wiesz, ze obecnie na kotku, pomiędzy fanami Miley, a Seleny nie jest zbyt pokojowo i jeszcze wyjeżdżasz tu z takim postem. Jesli uwielbiasz Selene to dobrze, masz do tego prawo, ale wiesz przecież, że nie wszyscy ją lubią. Powinnaś to uszanować i swoje uczucia zachować dla siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Selena Gomez rządzi! 11.07.09, 18:50 <buahaha> Koteczku, ,` normalnie rozbrajasz mnie !!.. <lol2> Miley i Demi nie dosiegaja temu BEZtalenciu ?? <Lol2> nie no nie wytrzymam...!! Sory...ale to jest śmieszne... Słuchaj...piekna tak jak mowisz to ona nie jest... moze jest ladna ale bez przesady.. głosu napewno przeslicznego nie ma ! I talentu... niesamowitego tez nie !!..;/ wiec zamknij paszcze bo sie kompromitujesz /?! Mi żal Ciebie Tak na koniec dodam... Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Selena Gomez rządzi! 14.07.09, 20:32 Ej no! Każda gwiazda na swój sposób ma jakiś talent, bo gdyby go nie miała to też by fanów nie miała. I weście nie mówcie ze ktoś tam komuś nie dorasta do pięt. Hm. nie sądzę, bo dla jednych tala avril nie dorasta miley bo ma rockową muze, i ubiera sie na punka. Dla innych to właśnie mil nie dorasta do avril bo avril sie lepiej ubiera itd. Więc przestańcie sie kłucić! Przyznam że np. Demi ma lepszy głos od Seleny, ale Sel też nie ma ohydnego, i też na swój sposób bardzo ładny. I one 3 są bardzo utalentowanymi artystkami. Uwielbiam je 3, i nic mi w tym nie przeszkadza, nawet głupawe kłutnie fanów Mil z fanami sel. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 [...] 14.07.09, 19:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: sadfhj 14.07.09, 22:20 pati896 wzajemniee ty tez jeszcze jestes malutkim bobaskiem skarbiee. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: sadfhj 14.07.09, 22:29 o ja . fanie srelenki schowaj się . ona ma talent ? ;] chyba do grzebania w śmieciach . może i jest ładna .. ale talent , śpiewanie ? to nie dla niej dziecko . Miley zarabia w ciągu roku ponad 30 mln . wiesz ile to jest ? a selena ? ile bierze 7 dolarów za godzine ? xd o żaal . -,- . tak samo Demi , jej i zarówno Miley piosenki trafiały na liste przebojów .. na 1 miejscu . , a srelenka ? nawet na ostatnim nie były .. O.o zagrała w wielu ciekawych filmach ? w tym kopciuszku jakoś tam ? film dla mniejszych dzieci .. taak . o to sa jej fajni . xd hah . nie chce się kłócić . ale to co powiedziałąm , napisałam .. to cała prawda o Srelence . ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: sadfhj 14.07.09, 23:42 .taa . wyobraznia zajebsicie to ujęlas . ;d bosh . jak zobaczylam ten zwiastun czrodziei too .. zal łamane przez lol . srelenka gra w idiotycznych dla malutkich dzieci serialikach . kopciuszek -roztanczona hisoria zwykła kopia cinderella story . Program ochorny skięzniczek . pff . ona tam nie pasowała . dem zagrała bosko . a srelenka ha ha ! w hannah zagrała beznadziejnie . em . do czego zmierzalam . ? aa . , ze srelenka nie ma talentu . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Selena Gomez rządzi! 15.07.09, 00:40 Po pierwsze ty jej osobiście nie znasz i pewnie nigdy nie poznasz. ! Nie mów że ją znasz bo to całkiem co innego niż znanie z internetu czy telewizji. ! A poza tym pragnę ci powiedzieć że mało znasz ludzi...! Jak widzisz w niej tą utalentowaną osobę to chyba naprawdę nie widziałaś utalentowanych osób.! No sorry .. Miley i Demi nie dorastają jej do pięt/? leje z ciebie !! nie no dobry żart <buahaha> aa i jeszcze na koniec : to mi żaal ciebie kochanie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: Selena Gomez rządzi! 25.07.09, 14:23 Ja lubię Selenę,Miley i Demi! One są równie fajne,równie ładne i SweetaŚne Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Selena Gomez rządzi! 25.07.09, 14:27 `ha ha . ! no chyba niee .;d SweeTaSnIe gar tylko srelenka. zapamitaj sobiee. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Selena Gomez rządzi! 25.07.09, 14:52 .Yy.. A jesli ktos lubi je wszystkie to co.? .A pozatym wszystkie są sobie równe xdd Wszystkie mają swoich fanów i każda na swój sposób jest Gwiazdą .Niby Miley jest najlepiej zarabiającą nastolatką, ale dla niektórych moze byc nikim .Więc wątek jest bezsensowny .. Pozdrawiam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Selena Gomez rządzi! 25.07.09, 14:54 Oczywiście nie chodzi mi o to, ze Miley jest dla mnie nikim..Dłam tylko taki przykład, wiecie chyba co miałam na myśli .Nie ma takiego czegoś, zę nie dorastają sobie do pięt, bo dla niektóych to Demi moze być naj, a dla innych Mili lub Sel więęc.. Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Selena Gomez rządzi! 01.08.09, 08:48 No i z tym to ja się moge zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: Selena Gomez rządzi! 01.08.09, 13:45 `Buahaha ! Ja niee mogę. Ależ się uśmiałam Cytuje ; Moim zdaniem Selena to najbardziej utalentowana osoba jaką znam. O Boże dziecko... z twojej wypowiedzi wynika że twój świat kręci się tylko wokół gwiazdek disney'a, ale dobra, nie o to mi chodzi. postaw sobie srelen przy no np. emmie watson. widzisz różnice ? bo ja tak i to wielką ! Cytuje dalej ; Jest piękna, ma prześliczny głos i niesamowity talent aktorski. PIĘKNA? moim zdaniem ma dziecinną urode. nie powiem że jest brzydka, bo to niestety nieprawda, ale PIĘKNA?! OMG ! Prześliczny głos? głos ma przesłodzony {zresztą jak wszystko inne} i nie wierze że umie śpiewać. jasne potrafi , ale tylko z playbacku albo z polepszaczem głosiku xdd. ona pcha się do śpiewania pewnie tylko dlatego, że wszystkie jej sławne koleżanki umieją a ona jedna jest takim beztalenciem niesamowity Talent aktorski? bez przesady, ok?! cytuje ; Myślę też że Cyrus i Lovato nie dorastają jej do pięt. Żal mi antyfanów Seleny! HAHA! i to mnie najbardziej rozbawiło w twojej wypowiedzi! jesteś tak samo żałosna jak twoja srelenka. THE END. Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Selena Gomez rządzi! 01.08.09, 16:50 Selena jest the best, ale lubie też inne gwiazdy jak: Emma Wotson, Demi, Ashley Tisdale i Greene, Miley Cyrus, Brenda Song, Kristen steward i inne Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Selena Gomez rządzi ! Własnie ona rządzi i ! -.- ! 01.08.09, 16:57 Te kłutnie są juz takie nudneee az sie nie chce wypowiadać ;/// Wiec bez komentarza i powiem tylko ze sie zgadzam z gospodarzem tego wątka i tyleeee... ! Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Selena Gomez rządzi ! Własnie ona rządzi i ! 01.08.09, 21:11 a mi żal tych którzy mówią że taka selena jest najbardziej utalentowaną osobą na świecie.....pfffff ludzie !!!!!!!! to tylko marne mlode gwiazdeczki ....prawdziwe znaczące i umiejące grać gwiazdy nie są w disney'u tylko np. aktorzy grający w przyjaciołach i albo brad pitt, Hanks , Freeman, stiller, willis,de niro, grandt,Jack Nicholson, dorośniesz i zmądrzejesz , docenisz ich talent ,,,teraz jeszcze jesteś na etapie gwiazd disney'a więc co ja mam do gadania pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Selena Gomez rządzi ! Własnie ona rządzi i ! 01.08.09, 21:31 Ja tam też lubie np Julie Roberts... a selene mi się może już ciut znudziłą... Wole Emme Watson i Kristen Steward Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Selena Gomez rządzi! 06.08.09, 18:38 Selena najbardziej utalentowana??! Ma prześliczy głos ?? Sory ale czy my mówimy o tej samej osobie?? Bo mi się wydaje że nie !! Selena nie jest utalentowana ! Głos ma okropny taki 9 letniej dziewczynki, tańczy średnio a co do wyglądu to może i jest ładna, ale za to pusta !!! Dziewczyno przejżyj na oczy . !!!!!!!!! To Selena nie dorasta do pięt Demi a co dopiero Miley !! One mają mocne głosy i świetnie tańczą, ale Selena to taka słodziutka i głupitka dziewczynka !! Żal mi Cb . ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Selena Gomez rządzi! 06.08.09, 18:51 taa . wasza selena czyli 'najbardziej utalentowana osoba na świecie' xd nie dorasta do pięt , głosem do beyonce a aktorstwem np. do angeliny ;pp wogole miley i dem nie dorastaja jej do piet ? pff xdd przynajmniej maja ladne glosy srelenka moze tez jak jej przerobia komputerowo. a aktorstwo seleny jest marne . w czwp gra jakby musiala wogole taki bezsens a teksty alex sa beznadzejne. i jeszce wszystkim chce udowodnic ze potrafi spiewac ; dd hahahah . boshee ja nie moge jak widze fanki selenki -marnej gwiazdki disneya , totalnemu beztalenciu . demcialove swietnie podsumowalas sel w swoich komentach . xdd hahh Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Selena Gomez rządzi! 06.08.09, 18:53 nie mowiac ze sel po tym co czytalam, nasladuje miley i probuje byc od niej lepsza ; dd jak zobaczylam ze po hm film wyjdzie film glupiej srelenki zygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e hahaha. co.??!! 06.08.09, 19:00 sorry, ale jeśli ona tobą rządzi..to współczuje.. ;/ bo mną nie rządzi ;D kur.aaa.! Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: hahaha. co.??!! 06.08.09, 19:16 candy.e napisał(a): > kur.aaa.! Popieram w 100%.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: hahaha. co.??!! 06.08.09, 19:18 . . . pocieszam się tylko tym ,że każdy ma inny gust.. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: hahaha. co.??!! 06.08.09, 19:27 one są siebie warte. nie trawię ich. selena not rox. miley and demi too. ;d Odpowiedz Link Zgłoś