jowitus_jonas 14.07.09, 18:02 Witam Jadę jutro na oazę z księdzem i pasuje mi wymyśleć nazwę grupy religijnej. Nie mam żadnych pomysłów pomóżcie. To jest grupa chłopców i dziewczyn. Błagam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaskela Re: Nazwa grupy religijnej . 14.07.09, 19:08 Hm, nie wiem jak Ci pomóc, bo nie rozumiem o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitus_jonas Re: 14.07.09, 19:10 chodzi o to, że mamy grupę kilku osób i bedziemy przedstawiac różne religijne scenki związane z religią, tylko nie mamy ogólnej nazwy naszej grupy i ja mam ją wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Nazwa grupy religijnej . 14.07.09, 19:39 Pewnie jakaś nazwa religijna co ?? A takto nie wiem Może nieustraszeni czy coś od razu ułóż wierszyk Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Nazwa grupy religijnej . 14.07.09, 22:04 Niee wiem xD Może "Jesus's Children,Arka Noego?? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Nazwa grupy religijnej . 15.07.09, 02:15 " zakościelni " xd haha . , nie no . nie mam weny . ;p Odpowiedz Link Zgłoś