ashley. Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 19.07.09, 18:16 "Titanic","Szkoła uczuć". Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 19.07.09, 18:54 hmm... ja zawsze płaczę na "Szczęśliwy dzień"...sama nie wiem czemu ;p... na filmach psychologicznych także płaczę np. 'requiem dla snu' film ten obejrzałam raz sama i więcej nie zamierzam chyba, że z kimś. ale zapewne chodzi ci o romantyczne więc: ' Titanic', 'zakochana złośnica' o i jeszcze co prawda nie romantyczny 'przerwana lekcja muzyki'. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 16:33 Szcerze . ? Nie ogladam płaczliwych komedii Romantycznych . I nigdy jeszcze się nie popłakałam na filmie. Ale dla mnie wzruszająca była scena w Marley i Ja jak Marley umierał Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 16:33 Szcerze . ? Nie ogladam płaczliwych komedii Romantycznych . I nigdy jeszcze się nie popłakałam na filmie. Ale dla mnie wzruszająca była scena w Marley i Ja jak Marley umierał Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 19.07.09, 19:58 upiór w operze. ; d. tu strasznie ryczałam . titanic . x3. bardzooooo . Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 19.07.09, 23:16 czarny książe, szkoła uczuc, most do terabithii, wszytskie drogi prowadzą do domu, jak mi sie przypomni jakis to napisze i po wypowiedzi rosaline14 obejrze upiora w operze Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 10:57 zapomniałam jeszcze o 'slumdog milioner z ulicy' ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 11:09 Titanic. zawsze będę ryczeć . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 12:00 "Titanic" - miałam 6 lat kiedy go pierwszy raz obejrzałam i od tamtej pory zakażdym razem jak oglądam to ryczę, a widziałam go już 56 razy... "Szkoła uczuć" - zarówno film i książka są bardzo wzruszające "Mój brat niedźwiedź" - może się to wydawać śmieszne, płakać na bajce , ale na serio ryczę za każdym ja ją oglądam "Hannah Montana:The Movie" - mało ambitne, ale nic na to nie poradzę, że na końcówce ryczę jak bóbr Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 14:32 Titanic , zawszę an tym ryczę bez wyjątku .!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 22.07.09, 17:52 Titanic i .. zawsze płacze na filmach gdzie są krzywdzone zwierzęta zwłaszcze psy Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 12:22 oolluussiiaa96 napisał(a): > czarny książe, szkoła uczuc, most do terabithii, wszytskie drogi prowadzą do do > mu, > > jak mi sie przypomni jakis to napisze > > i po wypowiedzi rosaline14 obejrze upiora w operze oo tak , polecam upiora . nie dość że to na podstawie książki , i wspaniałego musicalu to film jest świetny. ja na końcu ryczę jak bóbr , bo mi upiora tak żal . Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka ;) 20.07.09, 12:12 Z tych niewymienionych strasznie ryczałam przy: *mustangu z dzikiej doliny, bajka ale strasznie wzruszająca ;D *ostatnim samuraju, mój się ze mnie wtedy śmiał, ale co ja poradzę *księżniczce Mononoke, nie wiem czy się pojawiła na polskim rynku ale ja oglądałam ją z napisami i ostatnie zdania filmu nie mogłam przeczytać, bo mi się obraz przez łzy rozmazywał *X-men geneza:Wolverine, trochę głupio ryczeć na filmie akcji ale trudno |D *i wiele wiele innych. Ja mam taką regułę, jeśli się nie poryczę na filmie, to znaczy, że film był marny xD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: ;) 20.07.09, 12:48 TITANIC jest the best.. Ale ja na wielu filmah płaczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ;) 20.07.09, 14:22 ja ostatnio rycze na wszystkim dzis ogladalam ślubne Wojny i oczywicsie ryczalam .. *HM The movie *szkola uczuć *szansa na sukces *zielona mila *Keith *nawet na HSM3 ..zalose ..ale tak ..rycze na wsystkim Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: ;) 20.07.09, 14:36 ja też ryczałam na hannah i HSM 3 xd i oczywiście Titanic i z moich przypuszczeń wynika, ze będe też ryczeć na "Księżyc w nowiu", bo skoro czytając moment jak Edward odchodzi od Belli wyłam tak , że zakapałam całą stone to myśle, ze na filmie tez bd płakac Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: ;) 20.07.09, 14:43 jeszcze mi sie nie zdażyło zebym plakala na jakim kolwiek filmie xd ja jestem twarda xd a na titanicu co w końcu obejrzalam bo wszyscy sie tak wzruszali ja NIC xd wielkie rozczarowanie . . . nie lubie ogólnie płakać xd żadko płacze . . . xd wolę być raczej wesoła i jak to zwykle walnieta stuknieta z głupawką xdd Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 15:13 Oł.. Duuużo ich jest Kurcze ja sie nawet prawie na Tatastrofa popłakałam Ale takie naj bardziej co sobie przypominam too.. Napewno ,,Titanic'' ,,Szkoła uczuc'' ,,Dotyk anioła'' hah ktos powiedział mój brat niedźwiedź, ale to prawda ja tez sie poryczłam hehe itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 15:14 Kurcze nie Tatastrofa tylko ,,Program ochrony księżniczek'' ,,HSM3'' jeszcze iiiii HP Zakon Feniksa... Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 16:34 hm. dziwne że nikt przede mną nie napisał ,,pasji'' to taki smutny film... Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 16:33 Najbradziej wzruszającym filmem dla katolików jest ,,pasja''. Oglądałam go tylko 1 raz i strasznie ryczałam. To takie smutne... Wzruszyłam sie też na HSM3, Hm movie, i oczywiście Titanic. Odpowiedz Link Zgłoś
avril__lavigne Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 17:01 "Titanic", trochę "Zmierzch" (nie wiem czemu), ryczałam jak głupie na zwiastunie "Księżyca w nowiu" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isia199549 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 20.07.09, 17:48 ja zawsze rycze przy Titanicu i Szkole uczuć Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania xd 22.07.09, 23:35 może uznacie mnie za idiotke xd ale właśnie przed chwilą oglądałam "program ochrony księżniczek" i powiem szczerze, że sie na nim popłakałam ;p Ale ja sie sobie nie dziwie, bo jestem bardzo wrażliwą osobą i byle taka scena np. jak tu o przyjaźni i już płacze Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa.hudgens Re: xd 23.07.09, 01:09 Ja prawie się popłakałam przy Programie Ochrony Księżniczek,a tak to na HSM 3,HM:The Movie,Hotel Dla Psów no i oczywiście przy Titanicu.Ja jak nawet słucham piosenki z Titanica Celine Dion - My Heart Will Go On (bo mam na komórce)to zawsze zakręci mi się łezka w oku,a nawet parę,a czasami to płaczę.Wiem głupie,ale ja ostatnio zrobiłam się bardzo wrażliwa.Najgorsze jest to,że ta piosenka jest tak super,że się nie mogę nasłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl Re: xd 23.07.09, 20:27 Tajemnica Brokeback Mountain... GENIALNY film!!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
mycha13 Re: xd 25.08.09, 14:33 Ja tak jak zmierzchomania ryczałam na programie ochrony ksieżniczek i sądze że porycze się na KwN bo jak czytałam to płakałam jak zmierzchomania jestem bardzo wrażliwa i jestem romantyczką więc to nie dziwne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
merle123 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 23.07.09, 21:58 może jestem inna... ale oprócz filmów takich jak "Titanic" i "Szkoła uczuć" wzruszyły mnie bardzo filmy: "Pasja" "Karol: człowiek który został papieżem" i "Jan Paweł II" z Johnem Voitem... Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 24.07.09, 12:00 Szkoła Uczuć ! To dla bardzo wzruszający film! Oglądałam go chyba z 10 razy i zawsze płakałam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 24.07.09, 12:06 Titanic, Szkoła uczuć, Hannah Montana: The Movie (; i jeszcze wieele wieele ale sobie nie przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 24.07.09, 12:42 most do terabithii, titanic, hannah montana the movie slamdog milioner z ulicy ,pewnie księżyc w nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa xxxxd 25.08.09, 08:58 'Nigdy nie mow żegnaj' pięęęękny film . rycze od połowy ..a dodam ze jest dosyc długi tyle ze to Boollywoodzki film i nie kazdemu moze przypasc do gustu .. ale ja uwielbiam Boollywoodzkie produkcje ..wieć baaardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
blacky Re: xxxxd 25.08.09, 14:25 jest miliony filmów na ktorych ja rycze...jestem chyba za mocno emocjonalna... ale odbiegne troche od tematu.... rzecz ktora ogladalam milion razy i za kazym razem rycze jak bobr jest teledysk do piosenki : brad paisley- whiskey lullaby..... polecam naprawde...wsluchac sie w slowa i obejrzec teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 14:48 Podaj dalej beczałam po nim jeszcze prawie cały dzień ja oglólnie się szybko wzruszam zawsze jak ogladam filmy z mamą to beczymy obie troche mnie juz to denerwuje , ta moja wrazliwośc potrafie sie pobeczec jak widze jakąs schorowaną staruszke na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
halo_ Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 15:15 Slumdog-milioner z ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 15:42 ja zawsze ryczę jak jakiś dobry bohater odchodzi, umiera itd. ale nie mam jednego jest ich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
ewellinkaa Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 15:46 Epoka lodowcowa 3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 16:35 Jak dla mnie 'Skazany Na Bluesa' Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Mam trzy ulubione filmy. 25.08.09, 21:33 "Szkoła uczuć", "Dom nad jeziorem", "Zielona Mila" Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Mam trzy ulubione filmy. 25.08.09, 21:42 Keith na tym filmie łzy mi leciały Szkoła uwodzenia popłakałam się ,... Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 23:15 bodyguard. stare, ale lubię do niego wracać. celine <3 titanic. legenda. każdy ci to powie. oglądałam z osiem razy, wciąż płaczę. wciąż przeżywam. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 23:22 w sumie, płaczę wszędzie . xd nawet jak czytam, najlepiej da się wczuć . Odpowiedz Link Zgłoś
wylansowana Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 25.08.09, 23:51 "Titanic". <- zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Najbardziej wzruszający film ! :(((( 26.08.09, 00:18 Standardzik- "Titanic". Zawsze rozklejam się w tym samym momencie- kiedy orkiestra zaczyna grać smutne melodie, a pokazani są ludzie na statku; babcia i dziadek leżący na łóżku oraz matka czytająca/opowiadająca (nie pamietam) dzieciom bajkę. To naprawdę wzruszające. Jeszcze kiedy już mi wysychają łzy, to zaś na koniec jak Rose wrzuca medalion do wody rozklejam się na nowo. Na żadnym innym filmie tak nie ryczałam, a przyznam, że Titanic oglądałam już z 10 razy. I zawsze płaczę na tym samym. Wzruszył mnie także film o Popiełuszce. Odpowiedz Link Zgłoś