ashley. 19.07.09, 20:08 Ostatnio na Disneyu i Jetix'ie są ciągle reklamy .Nie wiem o co z nimi chodzi. Disney XD to to samo co Disney Channel ,czy to jest nowy program? Może wie ktoś ? Wiem ,że wątek jesy bezsensowny ,ale trapi mnie to pytanie od dłuższego czasu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosaline14 Re: Disney XD 19.07.09, 20:14 wiesz co . ? x3. mnie też to zastanawia , ale to chyba nowy program ... hm. disney xd. i tak wolę ten zwykły , poco nowy. ? ; d . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Disney XD 19.07.09, 20:24 Noo,ale jeżeli jest to program ,to ciekawa jestem jakie tam seriale lecą Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Disney XD 19.07.09, 20:28 To będzie nowa nazwa Jetix'u pl.wikipedia.org/wiki/Jetix Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: Disney XD 19.07.09, 20:28 Disney XD to amerykańska kablowa stacja telewizyjna należąca do Disneya emitująca głównie seriale dziecięce. Wystartowała 13 lutego 2009 zastępując Toon Disney i Jetix.Jest adresowany do chłopców w wieku 6 do 14 lat.[4][5] Po jego sukcesie postanowiono dokonać rebrandingu Jetixu w Europie na Disney XD, a pierwszym takim krajem była Francja (1 kwietnia 2009). Polski Jetix zostanie zmieniony 19 września tego roku.[8] Amerykańska wersja jest również dostępna w wersji HD, a do wyboru jest dźwięk angielski i hiszpański. Myśle, że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Disney XD 19.07.09, 21:07 a normalny Disney Channel będzie dla nastolatek? ; d Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Disney XD 19.07.09, 21:09 Na to wygląda ;P Ale szkoda ,że Disney XD ,będzie dla chłopców Odpowiedz Link Zgłoś