malinaa12345 20.07.09, 21:25 heej! mam pytanie.czy macie jakieś ubrania, do których jesteście bardzo przywiązani?? przyznam się, że ja mam taki jeden zielony sweterek. zjechany do końca, przykrótki, ale i tak go kocham! ;D no więc, macie takie rzeczy?? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria1150 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 20.07.09, 23:04 Tak czasem jak robie porządek w szafie to poprostu jest mi tak szkoda tych żeczy Odpowiedz Link Zgłoś
dorrrocia Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 21:40 Ja niestety mam... i to dzisiaj zauwazylam, przymiezam sobie moja piekna, rozowa spudniece i normalnie bylam zszokowana, nie moglam jej wepchac przesz tylek;P musze ja oddsac mlotszej siostrze a uwielbialam e niej chodzic na dyskoteki ) Odpowiedz Link Zgłoś
majunia22_89 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 30.07.09, 11:57 No a jak porządkuje rzeczy przypominam sobie stare chistoryjki a szkoda mi tych ubrań które są na mnie zamałe i mama mi ciągle mówi żeby je wyżucić Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Macie sentyment do ciuchów?? 11.08.09, 09:43 Ja jak robię porządek w szafie to żal mi jest wywalić niektórych ciuchów bo jestem do nich za bardzo przywiązana;] Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Macie sentyment do ciuchów?? 21.07.09, 00:22 Nie mam. Jak jest coś na mnie za małe, albo za bardzo zniszczone to po prostu wywalam. daria1150, o mój Boże. Rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 21.07.09, 06:04 Ja mam do niektórych Np. Mam już od 3 lat taki sweterek polarowy taki na narty milutki cieplutki i w ogóle, ale jest strasznie mały Dostałam go od chrzestnej matki a rok temu dostałam następny baardzo podobny ale rozsuwany i cał czas chodzę w tym starym i nie mam zamiaru go oddać Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Macie sentyment do ciuchów?? 21.07.09, 08:57 ja nad wszystko kocham moje spodniczki niektore sa juz za 'troche' za krotkie ale dalej w nich chodze Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Macie sentyment do ciuchów?? 21.07.09, 16:35 ja jestem przywiazana tylko do jednych spodni, mam je 3 lata albo wiecej, maja mnostwo dziur, ale są idealne do sprzątania Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 14:42 Yourbaderam (czy jak ci tam x d) Oj weź wyluzuj i przestan szukac bledow u ludzi ! bo az mi zal jest jak prubujesz byc lubiana bo znasz ortografie x D A tak do tematu to zawsze jak robie porządki w szafie i ukladam ubrania itp to az mi jest zal tych ubran i w ogole ! Jak zerkne na ubrania ktore kiedys nosilam to sie wzruszam xD Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream do sysiek4444 i do tematu 22.07.09, 15:35 Nie próbuję być lubiana z powodu znajomości ortografii, którą każdy znać powinien. Ba! W ogóle nie próbuję być lubiana, mało mnie to obchodzi. Nie szukam błędów, one same rzucają mi się w oczy. Widzę bardzo sentymentalni jesteście. Jak się w coś nie mieścicie to też zostawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: do sysiek4444 i do tematu 22.07.09, 20:02 wiesz coś yourbadream, gdybym była w twojej skórze to uciekła bym z kraju. Ponieważ jeśli tak się będziesz rządzić to nikt cię nie polubi, przecież każdemu klawisz może się pomylić, więc ludzi nie gub swojej "wesołej" głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek_ Re: do sysiek4444 i do tematu 02.01.10, 13:33 taak , zostawiam ! jak ma się sentyment taki duży to płakać się chce na myśl , że trzeba wyrzucić garstkę wspomnień , którą także są ubrania . ja odstawiam sobie gdzieś na strych albo pod łóżko . chyba , że w szafie mam miejsce to nawet w szafie zostawiam . ogólnie mam sentyment do ciuchów . nie chcę wywołać kłótni , przez mój wpis . Odpowiedz Link Zgłoś
gaby Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 14:41 Ja mam. Jedną sukenke i jedne(prawie za małe) jeansy.... Bardzo lubię te ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 14:45 Ja trzymam wszystkie ciuchy w nadzieji, że "coś się jeszcze kiedyś przyda"... xD Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 14:45 tak mam. Moje kochane dżinsy xd. Niestety nie mieszcze się już w nie xd. Za szczupłe . Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 14:58 ja mam sentyment do wszystkich moich ciuchów, ale najbardziej do bluzy z city jeansu i spodni dżinsów rórek któe kooocham <3 Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7896 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 15:09 `tak stare dżinsy wycieruchy chodze w nich tylko po domu bo są strasznie zniszczone xD ale i tak są kochane ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aquamarine_ Re: Macie sentyment do ciuchów?? 27.10.09, 18:55 koszulka w której śpię z napisem niezły ze mnie kurczak. <333 Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Hej :P 22.07.09, 15:17 Ja mam do takiej mojej bluzki w paski Kupiłam ją nad morzem ale niestety jest mi już za mała Odpowiedz Link Zgłoś
martka27 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 15:19 Ja mialam moje ulubione spodnie czarne rurki poniszczyly sie a ja i tak w nich chodzilam a mama mi je wyzucila Odpowiedz Link Zgłoś
malina. Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 15:24 Ja to jak sprzątam w szafie, to zawsze znajdę ciuvhy które maja z 3 lata a ja ich ani razu nie założyłam. Ale ich nie wyrzucam, chociaż i tak wiem że ich nie założę xDDD Po prostu nie mogę ich wyrzucić xd I mam taką bluzkę na ramiączka od 5 lat i nie mogę jej wyrzucić. xddd Odpowiedz Link Zgłoś
dul103 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 15:27 Taaak ja mam taka bluze szarą w pasi...jest zajebista, ale ma wade ma juz az 1 rok i jest zdeke za mała i mimo ze chcem w niej chodzic nie moge bo jest juz obciachowe ...xx( Ale za to mam pocieszenie boi chodze w niej po domu x]]] xPP zawsze cos Pozdrawiem x) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 15:31 Powiem szczerze, że ostatnio robiłam pożądek i nie mam już takich rzeczy, który kiedyś uwielbiałam ale za to ostatnio kupiłam sobie świetny t-shirt i jest on teraz moją ulubioną bluzką Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 :) 22.07.09, 15:30 sądzę że każdy ma jakąś rzecz z którą trudno mu się rozstać np. sweter, spodnie, itp. itd. ja mam sporo takich rzeczy ale w końcu będę musiała ich się pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: :) 22.07.09, 15:52 ja nie mam takiej rzeczy .. no może czarne rurki, pasują do wszystkiego, ale muszę je wyrzucić bo się podarły xDD za długo je nosiłam ;p ale tak baaardzo to się do ciuchów nie przywiązuję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_selenka_ O TAK!!! 22.07.09, 15:53 Ja mam sweter,i moje kochaniutkie buty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olciag24 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 15:52 Ja mam tak z wszystkimi ciuchami które często noszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kreolka96 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 16:45 O tak !!! Mam jedne balerinki w pepitę od ponad 2 lat , chodzę w nich chociaż podeszwy są już całe zniszczone i środek wypada . No i jeszcze są za małe Jako nówki wyglądały tak www.amazon.com/Sugar-Womens-Smokin-Flat-Green/dp/B000XU2XK2/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=shoes&qid=1248273754&sr=8-16 tylko są czarno białe Odpowiedz Link Zgłoś
kociakgabi Re: Macie sentyment do ciuchów?? 27.10.09, 14:59 Mam wiele takich rzeczy !! Musiałam częśćć z nich wyrzucić bo były za małe !! Szkoda ich !! Odpowiedz Link Zgłoś
moninisia Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 16:59 ja mam kubraczek w wełny jest bardzo słodziutki a i mam jeszcze bluzeczki z moimi malowidłami które malowałam jak miałam 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 17:00 elos ja mam taką bluzkę do spania z dzieciństwa juz przykrótka zmechucona sprana...ale ten niebieski misiu jest taki słodki że jak mama go chciała wyrzucic to sie poryczłam prawie pzdR ;** Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_channel_ YeSSss 23.07.09, 13:58 jasne,że tak.....mam kilka takich ciuchów.....jest taka czerwona bluza z futerkiem pod spodem stara,z dziurką na plecach ale bardzo ją kocham bo dostałam ją od kochanej osoby tak samo mam z piżamą w hello kity też jest stara i dziurawa na tyłku i pod pachą hehehe...Pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
sandy942 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 17:10 ja mam do moich rybaczek które nigdy nie są za małe lub duże a jak robię przegląd szafy to nie wyrzucam ubrań tylko oddaję na dobre cele np.do domu dziecka itp mam nawet biedną kumpelę może to głupio zabrzmi ale często daję jej kilka ciuchów których nie nosze a są w dobrym stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
malinaa12345 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 17:47 witam w klubie! też oddaję rzeczy w dobrym celu. fajnie jest spełniac dobre uczynki. ostatnio też robiłam porządki i pare rzeczy znalazło miejsce u mojej kumpeli. przyznam, że spoko w tym wygląda ;D. dzięki za zaangażowanie się w ten wątek! jesteście SUPER! ;D piszcie dalej. pozdrawiam Was wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
zajkiii Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 17:10 Ja zdecydowanie kocham swój szary sweterek z h&m'u . Tak się do niego przywiązałam... No, i lubię jeszcze swoją fioletową bluzę z House'a ;D Odpowiedz Link Zgłoś
truszkaweczka Bardzoo 22.07.09, 17:40 Ja mam sentyment do jednej siwej bluzy. Za Chiny nie mogę się z nią rozstać Odpowiedz Link Zgłoś
ilka12 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 18:54 Czasem są takie rzeczy do których mam sentyment, ale jakbyśmy chciały chodzić w spodniach lub w jakiejś bluzce przez np.3-4 lata bo nie możemy się z nimi rozstać to by sobie ktoś obcy pomyślał, że to jakiś menel albo coś w tym stylu. Ale jest na to dobry sposób. Po co wyrzucać rzeczy, które lubimy jeśli możemy je gdzieś schować a potem za kilka lat wyjmiecie taką bluzkę i będziecie wspominać wszystkie zakręcone akcje, które w tej bluzce się przeżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
buziak535 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 19:37 Ja mam taką rzecz... jest nia moja bluzka - tunika strasznie ją lubie i moja mama chce ją oddać koleżanki córce ale ja jej nie chce oddać ^^ bo dostałam ją chyba z 4 lata temu i jest na mnie za mała Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 19:45 Kurczak, nie wiem czemu, ale mi się tak jakoś nie dzieje xD Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 20:04 ja mam taką bluzkę. Bardzo fajna ale robi się mała. Szkoda mi jej, mam ją już od 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka848 Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 20:04 ja tak... mam takie (moim zdaniem) śliczne czarne spodnie jeansowe- rurki) bardzo je lubię, na razie są nowe ale nie wyobrażam sobie tego że może ich nie być w mojej szafie... nie wiem co zrobię jak będą za krótkie, chyba ię załamię) Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 20:20 Mam kilka takich ciuchów. Uwielbiam je i nie zamierzam ich wywalać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 21:03 mam kilka ciuchów, które lubie, nieważne że już niemodne ) reszta jest super ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 21:11 Mam spodenki od piżamy już są chamsko przykrótkie ale cieplutkie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 22:08 mi nie szkoda jak coś jest na mnie za małe, albo nie modne to wywalam, nie mam żadnych sentymentów. bo jak w szymś nie chodze to po co ma mi to szafe zagracać ? : o Odpowiedz Link Zgłoś