Dodaj do ulubionych

dziwne sny

21.07.09, 16:43
Czy zdarzają wam się dziwne sny bo mi tak i bardzo często.Ostanio mi się śniło
że koleżanka mojej mamy umarła i to jeszcze przed centrum handlowym.Często mi
się śni że ide w góry i spadam z przepaści.

Opowiedzcie o swoich dziwnych snach

PS.przepraszam jak już był taki wątek przeglądałam i takiego nie znalazłam
Obserwuj wątek
    • marffa Re: dziwne sny 21.07.09, 16:49
      Jak śni Ci się że spadasz tzn. że właśnie rośniesz podczas snu big_grin
      Przynajmniej j tak słyszałam big_grin
      • zmierzchoomania Re: dziwne sny 21.07.09, 20:18
        mnie sie dziwne sny nie śnią. Zresztą nie ma dziwnych snów ;p bo sny nie sprawdzają sie
        dosłownie, tylko każdy sen odpowiada czemuś zupełnie innemu. Dlatego ja jak jest
        coś "dziwnego" to sprawdzam w słowniku wink Mnie np. śnią sie rzeczy o których za dużo
        myśle xd ostatnio ciągle myślałam o "przed świtem" i prosze... przyśniło mi sie wink
        P.S. Jak są to raczej głupie sny tongue_out
        • daria1150 Re: dziwne sny 26.07.09, 21:56
          Mi raz się śniło że ide do ślubu ale nie mam pojęcia zkim xD
        • agusiak01 Re: dziwne sny 19.08.09, 21:12
          ale jedna z moich koleżanek to dopiero ma sny!
          ostatnio śniło jej sie że taka inne dziewczyna bierze ślub z takim chłopakiem z klasy, jednak
          idzie podczas drogi do ołatarza zmenia zdanie i biegnie do innego chłopaka, ale po drodze
          napotyka sie na trzeciego a pozostali rzucają sie na nią że to oni chcą sie z nią ożenić.
          Mało tego w pewnym momiecie pojawia sie cała rodzina Cullenów i Edward prosi ją o
          krwinki, że ta sie nie zgadza to prosi ją o ręke, dziewczyna odrywa sobe ręke i daje
          Edwardowi a wszyscy którzy mieli sie z nia żenić w płacz i oferują jej swoją rękę...koniec
          snu big_grin wink
      • klauu Re: dziwne sny 13.08.09, 20:50
        Jasne, chyba każdemu czasem przyśni się coś dziwnego. Sny są wynikiem naszej podświadomości, która czasem płata figle. Ostatni śniło mi się że byłam wampirem, albo że byłam w ciąży, albo że byłam w sklepie kupić paste do zębów xD
      • bellaswancullen Re: dziwne sny 03.10.09, 16:14
        Mi się snił mój brat, że mnie goni w lesie z siekierą, to dopiero sen.; p
    • agnes_cerk Re: dziwne sny 22.07.09, 17:20
      a mi się nigdy nic nie śni, albo nie pamiętam, że mi się coś śniło confused
      • oolluussiiaa96 Re: dziwne sny 22.07.09, 22:31
        ja to czasami mam straszne lub dziwne sny a kiedys 2 mi się spełniły....
        • czels.s Re: dziwne sny 23.07.09, 10:17
          oł . mi sie duzo takich
          snów snilo . . .
          snilo mi sie , ze
          ide do kolegi na noc.
          a potem ide na koniaa .
          i z niego spadam .
          ale mi sie nic nie stało , ale
          za to mamie mojego wroga sie cos stało . . . .
          indifferent
          a nie wiem skad ona sie wlasnie na tym koniu wziela . . .
        • sloneczko13 Re: dziwne sny 29.07.09, 16:05
          ja mialam dzwine snyy
          ale to juz minelo nie wiem jak
          kiedys mi sie snilo ze jakis facet mnie porwal i usiłowal zgwalcic
          strasznie plakalam przez sen az moi rodzice przyszli
    • donkey Re: dziwne sny 25.07.09, 17:33
      mi się śnią ! xD
      bardzo często .
      dzisiaj akurat mi się śniło że poszłam do banku po 100 tysięcy żeby kupić mamie patelnie
      na święta xD
      hahahahaha, to było głupie . piwo
      • patushiaaa Re: dziwne sny 25.07.09, 17:38
        haha mi się zawsze śnią trąby powietrzne, raz nawet śniła mi się III wojna światowa xD
        Dużo mam takich snów smile
        • kitty16 Re: dziwne sny 26.07.09, 21:47
          często śni nam sie to o czym dużo myślimy, ja tak mam np z chłopakami heeh (;
          mi też sie często śni coś głupiego że aż sie gadać nie chce o tym..(;
          • margaryna Re: dziwne sny 26.07.09, 23:10
            o tak;p
            straszne burze, trąby powietrzne, wojny (takie z czołagami, karabiany jak i te na miecze)
            wypadki, powodzie, zmarli, pogrzeby, śluby.. pożary
            sporo z nich się sprawdza. od tych najbardziej błahych z serio koleżanka kocha kogoś tam po
            te najgorsze typu wojna, pożar.
            posrane mam w głowie i tyle
            xd
            • barbiee Re: dziwne sny 26.07.09, 23:19
              Róźnie to bywa.xd
              Czasem śni mi się, że leżee
              spokojnie na polu, patrząc
              jak trąba powietrzna niszczy
              mojee miasto.;p Jest ich
              naprawde sporo, ale nie chce
              mi sie pisac. ; - ))
          • migonne Re: dziwne sny 20.08.09, 09:50
            mi ostatnio śniły się dziwne sny... ale to dosłownie! pierwszy, to że byłam
            Manny z Degrassie i byłam z tą Emmą... byłyśmy w jakimś zamku, a nagle
            znalazłyśmy się przy jakimś rozpadającym się boisku do kosza, przy tym zamku.
            tam był taki chłopak, rozmawiałyśmy sobie i ta Emma poszła do zamku. Tam zabiła
            jakiegoś chłopaka, przykładając go do łóżka pod napięciem. <lol2>. Po zamku
            zaczęły łazić jakieś potwory. Potem był grill na ogródku zamku. Zachciało mi
            się siku, więc poszłam z tą Emmą sie wysikać do lasu... Nagle poczułam czyiś
            oddech na tyłku, patrzę, a to potwór. <hahaha>
            Mi się wydaję, że to jest przez nerwy... ja jestem strasznie zdenerwowana
            ostatnio i wgl...
    • martusia7896 Re: dziwne sny 27.07.09, 09:18
      ja nigdy takich snów nie miałam smile dziś mi sie śniło że byłam w moim gimnazjum i jade na
      motocyklu xD
    • dziewczyna09 Re: dziwne sny 27.07.09, 11:35
      No i znów miałam taki sen śniło mi się że poszłam do sklepu i zaczełam go
      okradać z pistoletem na wode aa moja mama siedziała za jakąś półką i wyskoczyła
      za niej i wzieła mnie na policje a oni mnie zamkneli w więzieniubig_grintongue_out

• miqusia Re: dziwne sny 27.07.09, 17:33
        mnie nie przebijecie : DD
        nie dosc, ze od 5 do 6 roku zycia mialam sny
        jak serial /o tym samym ale szlo dalej xd/ to ten sen pamietam
        wciaz i byl to koszmar xDDD
        jest wilk, przychodzi do mojego domu. rozcina lekko brzuch i udaje skarbonke.
        mama wrzuca do niego wszystkie pieniodze, ja krzycze, rycze, ze nie!
        mama sp[rzedaje auto i w koncu dom, wqszystkie pieniadze wrzuca do wilka .
        mnie nie slucha, wilk poszedl. xDDDDDDDDDDDDDD
        normalnie, zwal. takie glupie a bodajze sie przy nim pobeczalam ; o
        • zuzoa Re: dziwne sny 05.08.09, 19:33
          Ja miałam dziwny sen...Ale to działo się wtedy jak byłam chora i miałam gorączkę.

Śniło mi się, że ktoś UKRADŁ MI ŁÓŻKO z mojego pokoju na którym spałam xD...
          Przez sen wstałam,stanęłam na środku pokoju i zaczęłam się jąkać coś w
          stylu:"Gdzie jest moje łóżko"..A normalnie stało przede mną.To było tak jakbym
          wszystko widziała i wiedziała co robię, ale nie kontaktowała.xD Wyszłam cała
          przestraszona do pokoju rodziców obudziłam ich i zaczęłam płakać i pokazywać na
          mój pokój.Mama się zarwała jak oparzona i poszła zobaczyć co się stało.Potem
          wróciła i powiedziała, że nic tam nie ma.Odprowadził mnie do łóżka i dalej
          spałam.Na szczęście nic mi się już nie przyśniło xD
          To był jakiś totalny koszmar.Nigdy tego nie zapomnę.Ale wysoka temperatura robi
          swoje.

A wam dziewczyny co jeszcze się dziwnego przyśniło??;p I co sądzicie o moim śnie..xD
          • miless Re: dziwne sny 05.08.09, 19:40
            mi się śniło że byłam z przyjaciółką w Panoramie [ takie centrum handlowe w Poznaniu ] i
            nagle patrzymy a tam z Empiku wychodzi Ashley Tisdale. ja jestem jej wielką fanką więc
            podobiegłam do niej i zaczęlam krzyczeć " Ash kocham cię ! jesteś świetna" itp. potem
            dołączyła się moja przyjaciółka. Tizzy zaproponowała nam iść z nią na kawę. x DD
            poszłyśmy. a potem ja i moja przyjaciółka miałyśmy iść szukać sukienki na jakiś bal i
            Ashley powiedziała że pójdzie z nami. x dd ale wtedy się obudziłam. ;/ a szkoda , było
            fajnie . ; - dd
            • agaa Re: dziwne sny 05.08.09, 20:30
              Ja raz miałam strasznie dziwaczny sen wink Śniło mi sie że jestem w ciąży z moją przyjaciólką
              xD Może dlatego że dzień wcześniej mieliśmy życie w rodzinie...
              • sysiek4444 Re: dziwne sny 05.08.09, 20:32
                Mi sie snia jakie 1 na miesiąc...
    • emilyx3 Re: dziwne sny 13.08.09, 13:56
      Ojj . Taak . xd
    • vera7 Re: dziwne sny 13.08.09, 17:06
      moze to nie jest dziwny sen ale wam opiszesmile

sniło mi sie dzisiaj ze siedziaąłm w samochodzie i nagle on ruszył i upadłam na
      siedzenia byłam dwoma osobami ta co była w samochodzie ( bez dachu) i taką co
      widziałą wszystkoz daleka jak jedzie prosto samochod.. nastepnie komus udałao
      sie zatrzynmac samochod i wyciagnieta mnie z niego ... podczas wynosze nia mnie
      zobaczyłąm juz przygotowana reke taka metalowa zeby mi amputowac nagle
      zobaczyłam jak to sie stało ..podczas wyciagania zobaczyli jak mi sie wykrzywiłą
      reka i ja ucieli ...pozniej chcieli mi to załozyc ta metalowa reke ale strasznie
      sie bałąm jeden gosciu mnie przytrzymal a drugi załozył .. czułam taki okropny
      strach ...oprocz reki zobaczyłam ze tez mam amputowana cała noge..brr ..
      nastepnie byłam w szkole a w oczach miaąłm łzy i wszyscy znajomi sie pytali co
      sie stało a ja nie chciaąłm im nic mowic to było okropne........./ pozniej to
      było jak z kims znajomym chodze po jakiejs budowie i szukamy czegos ...pozniej
      miałam urywek z filmu Dr house z szostej seriismile))
    • carmen_xd Re: dziwne sny 13.08.09, 21:01
      haha xd
      mi sie raz śniło że zjeżdżałam plastikowym przyłykiem i chyba w gardle całowałam sie z
      Franklinem - ten z bajki dl a dzieci .
    • white_converse Re: dziwne sny 15.08.09, 16:21
      Mnie się śniło że zamieniam się w wampira więc wiesz, i darłam się i czułam się tak jak by
      mnie ktoś palił żywcem, mama usłyszała krzyki. To pewnie przez ,,Przed Świtem''cool
    • moniak20 Re: dziwne sny 15.08.09, 21:32
      mnie się śniło pare dni temu,że Byłam Harrym Potterem,byliśmy na moim osiedlu,a
      tu hermiona z ( brzuchem wyjeżdża jakimś samochodem,goniliśmy ją.Potem ja jako
      Harry walczyłam z jakimiś weżami nozem do smarowania masła,a potem,jak wygrałam
      (hermiona brzuch (((( ) oddaje jej jedzenie,dziękuje grzecznie,i pożara wszystko
      w pare sekund xDDDD
      • honey__ Re: dziwne sny 15.08.09, 21:45
        Wźięłam ślub z moim kolegą później rozwiaodłam się z nim i przez internet poślubiłam Pattinsona... : O << to sen z dziś XD
        między innymi jeszcze :
        zmarłam kilkaset razy śmiercią tragiczną typu wypadek, samobójstwo upadek z gór itp., ciągle gonią mnie te futrzane ludziki z reklamy z mtv, mój chomik ma małe chomiki, rozmawiam z Hayley Williams i z Joshem Farro, tylko z nimi bo reszta zespołu je śniadane, robię soibię sesję z koleżanką a tu wpadaja Futrzak i przepowiada nam przyszość...
        skąd pamiętam tyle snów? zapisuję. w moim różowym zeszycie z kotami z Biedronki :FF
        • alex... Re: dziwne sny 15.08.09, 22:44
          Mi się kiedyś śnił koniec świata, to był taki realistyczny sen wszyscy czekali na ten koniec, ja nawet poszłam wtedy do jakiegoś chłopaka i powiedziałam mu że go kocham no bo mi nie zależało co sobie pomyśli... byłam taka ciekawa jak miałby wyglądać ten koniec świata a się obudziłam ale wiem że coś z ufoludkami.. to był strasznie prawdziwy sen, myślałam że to się dzieje na prawdę...
    • klaudysia Re: dziwne sny 16.08.09, 15:09
      A no tak x)
      W tą noc mi sie snilo, ze sierotą zostalam xD , ale dziwne bylo to ze znalazlam rodzicow xD
      na nk xdd a potem mnie przesladowala ta zmora z The ring brr xD
      Czemu .??
      Bo oglądałam The ring wczoraj w nocy ^^ xD
      • dolce89 Re: dziwne sny 16.08.09, 15:47
        Sny są często odzwierciedleniem naszych lęków. Ja mam powtarzający się od czasu do
        czasu sen , mianowicie idę po zimnych, kamiennych schodach. Wszędzie jest ciemno i
        panuje przejmujący chłód, widzę następny stopień i lekki zarys następnego, Kiedy
        stawiam stopę na tym dobrze widocznym nagle spadam („zjeżdżam z nich na brzuchu)
        Koniec, budze sie. Sni mi się on już od dzieciństwa.
        Mojej babci natomiast śni się starsza, ubrana w starodawną suknie kobieta. Babcia
        opowiadała mi ze ten sen wygląda tak: babcia budzi się ( w śnie) , patrzy a przy niej na
        krzesełku siedzi ta Pani, nic nie mówi, nie rusza się, tylko patrzy sie na moją babcie wiec
        moja babcia pyta ją co ona tu robi. Ta pani nie odpowiada. Sen się kończy, babcia budzi
        się.
    • 12kolos12 Re: dziwne sny 16.08.09, 15:52
      Wow! Mi też często się śnią sny, że wchodzę na coś wysokiego, a potem z tego
      spadam. Zazwczaj kiedy już spadnę pojawia się moja twarz wpadająca do studni. No i
      koniec snu.
      • w_paski dziwne sny 19.08.09, 16:55
        mnie prześladuje sen:cała rodzina jejs u mnie w domu ja i moja kuzynka morzemy latać
        jest fajnie ale nagl jakiś cień porywa moją rodzine mam ten sen odkąd skończylam 6 lat
        zawsze śni mi się gdy dy mi się śni znaczy że stanie się cos dziwnego
    • independent_ ( ; 19.08.09, 16:58
      ja bardzo często mam dziwne sny. zdarza mi się, że śni mi się coś śmiesznego i
      się przez sen śmieje. mama tak mi powiedziała.

albo kiedy zasypiam [jestem na granicy snu a jawy] wydaje mi się że spadam i mam
      taki dziwny odruch, jakbym się potknęła.
      • mylipslikesugar Re: ( ; 19.08.09, 17:07
        mam tak samo..
        a co do snów .. to nic dziwnego mi się nie śni, ale mam DJ Vu . ;/
        • josie120 Re: ( ; 19.08.09, 17:57
          A mi się co rok przez dwa lata powtarzał taki sen:
          Idę do kina z byłą przyjaciółką. Na zewnątrz widać takie centrum handlowe ,które
          jest blisko mojego domu ,ale wnętrze jest jak Arkadia(największe centrum
          handlowe w Europie Środkowej; tak mówi wikipedia ;D). I idziemy przez tą Arkadię
          do kina ,ale ja na chwilę wstępuję do łazienki i tam widzę przez okno(nie wiem
          skąd się wzięło okno w łazience w Arkadii ,ale to szczegół wink) ,że roboty z
          transformers na ziemie przylatują. No to ja biegnę do mojej ex-przyjaciółki do
          sali kinowej i mówię ,żeby stąd uciekała ,bo roboty atakują świat i to samo
          krzyczę ludziom ,którzy byli w tej sali ,ale oni zaczęli się śmiać ze mnie.
          Moja ex-kumpela też się z tego śmiała ,ale jakoś ją uprosiłam ,aby ze mną
          uciekła. No i biegłyśmy tak przez centrum handlowe i spojrzałam do góry i
          powiedziałam "oho ,już czas".Zobaczyłam tam roboty ,które powoli zajmują centrum
          handlowe. Gdy uciekłyśmy z Arkadii, byłyśmy znowu w tej samej okolicy gdzie
          znajduje się centrum handlowe blisko mojego domu. I uciekłyśmy do lasku ,który
          również jest blisko. Gdy biegłyśmy przez ten las ludzie, którzy biegli w
          przeciwną stronę mówili żebyśmy uciekały. I wybiegłyśmy z tego lasku i po cichu
          podbiegłyśmy do przyczep cyrkowych ,które stały obok i schowałyśmy się pod nimi.
          Spotkałyśmy tam dwóch cudzoziemców i trzech polaków. Jeden był Grekiem drugi
          chyba Niemcem. Polacy powiedzieli nam ,że centrum warszawy już dawno jest zajęte
          przez roboty i ,że pewnie nasze rodziny już poumierały. Moja ex-kumpela miła
          komórkę i zadzwoniła do swojej rodziny ,ale nikt nie odbierał. To zadzwonił do
          moich rodziców ,ale też nikt nie odbierał. I się rozpłakałyśmy. Tamci zaczęli
          nas pocieszać i mówić ,że powinnyśmy się cieszyć ,że my chociaż przeżyłyśmy i
          jesteśmy tymi nielicznymi ,którzy prawdopodobnie przeżyją. Po jakimś czasie
          podbiegliśmy wszyscy w 7 osób do jednego z wagonów pociągu towarowego. I tam
          ukryliśmy się. I wtedy spojrzałam na niebo(jakby co była noc) i aż oniemiałam z
          zachwytu. Bo w tle przylatujących robotów na Ziemię było widać wiele planet,
          spadających gwiazd i gwiazdek. Gdy minęło kilka chwil spojrzałam się na moich 6
          towarzyszy. I wtedy obudziłam się.
          Wiecie, nie dość ,że sen był sam w sobie dziwny, to dziwne były te roboty. Bo
          ten sen śnił mi się gdy byłam jakoś w 3,4 klasie. A przecież gdy byłam w 3
          klasie(2006 rok) jeszcze nie było filmu Transformers! A te roboty z mojego snu
          były takie same jak z tego filmu!
    • agusiak01 Re: dziwne sny 19.08.09, 20:56
      Hehe sny to tylko 'układanie się' wiadomości w naszym umyśle przynajmniej tak
      słyszałam. A ja mam na prawdę dziwczne sny. Kiedyś śniło mi sie że...umarłam!! Byłam
      jakby to określić 'widzem' na swoim własnym pogrzebie!! Cała moja klasa stała przy grobie
      i płakała ;p a moja przyjaciółka wydzierała sie na całe gardło do takiego chłopaka którego
      nienawidzę, że to wszystko jego wina i zeby teraz coś z tym zrobił!! To było na prawdę
      dziwne...a inny sne był taki że zaprzyjaźniłam sie z chłopakiem z klasy który mnie tak
      wnerwia że nie mogę do tego wszyscy myślieli że jesteśmy parą!!!!!
    • zbuntowanaja Re: dziwne sny 19.08.09, 22:10
      Czasami mi sie zdarzaja CZASAMI to znaczy triszke zadko bo jak mi sie juz przynsia to nie
      pamietam, albo wql mi sie nie snia sny albo takie jakies glupie...

Ostatnio mi sie snilo ze Śmierć (chodzi o faceta w cerni z kosa) przesladuje mnie i chce
      mnie zabic "budze sie i jestem w czyims aucie, patrze a jako kierowcy widze smierc, o
      dziwo na jego ramieniu siedzi malpa, po pewnym czasie ona go coraz bardziej wkurza i
      wlasnymi rekami "odcina" malpe od jej glowy ale z niej nie leci krew tylko jakas
      przezroczysta, ciagnaca sie maz, zrobilo mi sie nie dobrze ale on na chwile stanal ja
      wyrzucic a bylismy w jakims miejscu takie bogate lieum, wysiadlam szybko z auta. Szybko
      wialam po chwili smierc sie kapnela i wsadla idac do mnie, spotkalam pewnego chlopaka
      ktory mi pomogl potem okazalo sie ze to zlodziej, ucieklismy. Czesto musialam w czasie
      ucieczki przeskakiwac przez duze plotywrecz mury i odziwo nic mi sie nie stalo chos
      skakalam z nich a one byly bardzo wyskie. Udalismy sie do jakiegos domku gdzie byly 3
      mieszkania ukrylismy sie w 1. A za chwile ukrylismy sie w 3 mieszkaniu. Ja w szafie (w
      pokoju byly jeszcze 3 lozka na ktorych spaly po 2 osoby blagalam ich zeby mnie ukryli).
      Schowalam sie i czekalam ... razem z tym chlopakiem spojzelismy przed okno, dostrzeglam
      jaacy jakies 10 kilomertow dalej samochod smierci ktorym odjezdzal, myslal ze sobie juz
      odpusci, nagle zlodziej sie troszke bardiej wychylil. Nagle auto sie zatrzymalo. Serce mi
      natychmiast zaczelo strasznie walic, znowu ukrylam sie w szafire jak kilka sekund temu
      zauwazylam ze samochod sie zatrzymal i z nieswiadoma mi predkoscia zacal sie cofac.
      Przysieglabym ze nie mpzna zobacyc kogos z takiej duzej ogleglosci. Chlopak ukryl sie w 1
      mieszkaaniu. Szafa byla dosc dziwna moglam dostrzec przez nia drzwi do 1 mieszkania.
      SMIERC poszla do 1 mieszania. Wiedzialam ze moj wbawca chociaz byl zlodziejej juz nie
      zyje. Smierc szla do 3 mieszkania dozla do dziewczyny ktora mi pomogla ukryc sie w szafie.
      Niewiem dokladnie cii sie stalo ale na drzwiach od szaf smierc pisala cos tepym nozem.
      Napisy byly pisane krwia. Wyszlam z szafy i powiedzialam :jesli chcesz mnie zabic zrob to
      teraz" otworzylam oczy a smierc sie na mnie tylko patzryla i nagle powiedzialam "patrz na
      to" a ona si odwrocila szybko ucieklam ... " i nagle urwal mi sie film

Jeszcze taki przyjemny sen "bawilam sie z chlopakami nagle zaczelo tworzyc sie
      tornado .... nie wiem co dalej ... bylismy w aucie mooj kolega skakal z adosci mial naszyjnik
      (nieamietam z kad) podbiuegl do mnie i zalozyl mi go i usciskalam chlopaka ... bylo to tak
      mile i realistyczne ... cudownie sie czulam .. niestety to tylko sen sad

Jeszcze 1 sen ktory miewalam kilka razy "nademna stl wielki pajak .. ogromny .. mial wielki
      kolec ktorym wbil mi w klatke piersiowa .."obudzilam sie zawsze z duzymi oczami i strasznie
      mi bilo serce
    • ladyy Re: dziwne sny 20.08.09, 09:18
      jak chciałam porozmawiać z kimś to nikt mnie nie chciał słuchać i kazano mi spadaćsad
      • katsuumi_17 Re: dziwne sny 20.08.09, 09:24
        Mnie się często śnią sny kryminalne, że znajduję kogoś martwego (na szczęście nigdy mi
        się nie śniło, że zabito mnie, mojego znajomego lub kogoś z mojej rodziny) bądź jestem
        świadkiem morderstwa i za wszelką cenę próbuję złapać zabójcę. Czasami czuć w nich
        fajne napięcie smile jeden pamiętam, aczkolwiek nie w całości, bo śnił mi się on z rok temu,
        ale opowiem wam go przy innej okazji bo zaraz mam autobus i się spieszę. smile Pozdrawiam.
    • lilii_95 Re: dziwne sny 20.08.09, 19:47
      ojj ja mam bardzo dziwaczne sny xD

raz mi sie snilo cos takiego :

ide do kosciola z innymi. taka jedna moja byla nauczycielka pilnuje bysmy szli w
      rownym rzadku. zatrzymujemy sie. nagle zaczynaja sie klocic o mnie i opiekujaca
      sie nami nauczycielka zaczyna mnie obrazac. jeden taki chlopak wstawia sie za
      mna i mowi by dala mi spokoj smilesmile
      wchodzimy do kosciola... i tam si pokapowalam ze jestem w stroju Lady GaGi xDD
      mialam dlugie blond wlosy i kokarde z wlosow XD. bylam w limonkowym body i
      charakterystycznych okularach... ;O gdy to zauwazylam ucieklam z kosciola...
      bieglam po takich gorkach do takiego miasta... i ukrylam sie w jakims
      magazynie... byla tam taka wielka metalowa katapulta reka za metalowa siatka...
      wspielam sie na nia... i nagle widze taka jedna kolesiowe z klasy (ktorej nie
      lubie). nagle krzyczy "łapac ja!!!!"shock i ci co mnie szukali mnie znalezli... juz
      mnie mieli ...
      i wtedy sie obudzilam xD

a jeszcze kiedys lunatykowalam xD mama mi opowiadala jak to wstaje z lozka, ide
      do jej pokoju i zaczynam krzyczec... jak przez mgle pamietam ze snil mi sie
      wielki pajak (a mam arachnofobie)uncertain
    • sophie_ dziwne sny 20.08.09, 19:56
      Ja miałam o końcu świata . { naczytałam się przed snem o tym tu, na forum }
      Patrzyłam przez okno a mój mały brat spał. I nagle pojawiła się taka wielka
      siła rozwalająca ziemię { tak na pół } i mama do mnie krzyczała " Ratuj
      brata!". Wtedy się obudziłam. Ale normalnie aż chciało mi się płakać. ; p

a miałam też głupi sen . x D
      była wielkanoc. I siedziałam z bratem w pokoju i nagle przykicała do nas
      babcia zarzuciła na nas siatkę oblała pistoletem na wodę a potem pokicała w
      stronę drzwi. Tam się przewróciła ja ją podniosłam i dalej pokicała xD
    • kitty. Re: dziwne sny 20.08.09, 20:06
      ja to mam jakieś porypane sny ;d raz mi się śniło , że jem danonka malinowego xd a raz ,
      że tańczę z szamponem do włosów . shock koszmarów wogle niemam , i dobrze xd
      • sophie_ Re: dziwne sny 20.08.09, 20:08
        independent_ ja też tak mam c[;
        chodzi o ten kawałek "albo kiedy zasypiam [jestem na granicy snu a jawy] wydaje
        mi się że spadam i mam taki dziwny odruch, jakbym się potknęła."
        • josie120 Re: dziwne sny 20.08.09, 20:21
          sophie_ napisał(a):

> independent_ ja też tak mam c[;
          > chodzi o ten kawałek "albo kiedy zasypiam [jestem na granicy snu a jawy] wydaje
          > mi się że spadam i mam taki dziwny odruch, jakbym się potknęła."
          Ja mam tak samo. tongue_out Ale uwielbiam to uczucie. I zawsze się budzę gdy mam ten
          odruch. ;/ Ciekawe dlaczego mamy takie coś...
          • sophie_ Re: dziwne sny 20.08.09, 20:27
            Nom, ostatnio miałam tak, że spadam ze schodów. ^ myślałam,że zawału dostanę x D
            Tak się wystraszyłam . surprised
            • josie120 Re: dziwne sny 20.08.09, 20:43
              A ja mam tylko ,że spadam do studni , to trochę długo trwa ,ale po kilku
              chwilach mam właśnie to uczucie ,że się potknęłam i się budzę. ;/ Dla mnie to
              jest jak kolejka górska ,bo świetnie się bawię przy uczuci potknięcia się. ;D
    • ardnaskela Re: dziwne sny 03.10.09, 15:13
      Dzisiaj mi się śniło coś, co mi wiele uświadomiło.
      Mianowicie cofnęłam się w przeszłość i zrobiłam wiele rzeczy, których wcześniej bym nie
      zrobiła, z ciekawości co się wydarzy. Te zmiany w przeszłości miały wielki wpływ na
      przyszłość.
      Mieszając w przeszłości, zawsze namiesza się też w przyszłości. Taka implikacja. xD
      Wiem, jestem chora psychicznie. big_grin
      Często śni mi się też to o czym marzy moja podświadomość, ale sama do takich marzeń
      sięnie przyznaje...
      Uwielbiam spać. Sny są piękne. tongue_out Nawet koszmary, bo wiele uświadamiają.
    • truflowa Re: dziwne sny 03.10.09, 17:25
      Tak, mi się czesto śnią dziwne rzeczy. Ostatnio sniło mi się, że przyleciało ufo xxD Ooo albo
      jak chciał mnie zjeść jakiś dziadek, a nagle przyszła jego wnuczka ( taka w różowej
      sukineczce i z kiteczkami ) i powiedziała
      -dziadku, a co z moimi urodzionami, przecież miałes kupic mi jednorożca i dać mi cały swój
      majątek, dziadku!!!
      I dziadek sobie poszedł. Śniło mi sie też ,że taki cymbał z mojej klasy miał pocałować
      każdą dziewczyne i pocałował wszystkie tylko nie mnie big_grin xD
      • oolluussiiaa96 Re: dziwne sny 03.10.09, 17:39
        mi sie czesto snia sny....

pamietam jak bylam mala co kilka dni mi sie snilo ze mnie porywa taki straszny wilk i balam
        sie zasypiac....

albo galopowalam na koniu przy cmentarzu mojego kosciola i spadlam....

albo ze było boze narodzenie i ja bylam z kolezankami na basenie i zaczelysmy sie jajkami
        dzielic....

albo mi sie snilo jak latam... fajne uczucie
    • xxsweetgirlxx dziwne sny 03.10.09, 19:48
      mi się kiedyś śniło, że zaczęłam latać, było ciemno i nic nie widziałam i
      wpadłam na gołębia i spadłam do śmietnika głową xdd
    • lolli_pop Re: dziwne sny 03.10.09, 21:37
      Rzeczywiście masz dziwne sny. Mi się rzadko coś śni, a jak już to są
      niewiarygodne i często straszne. Np. raz śniło mi się, że jakiś bandyta chce
      mnie zabić. Nie wiedziałam, czego w ogóle ode mnie chce, a ja uciekałam przed
      nim po całym domu. A jak do mnie strzelał to jakoś dziwnie, bo ja za każdym
      razem patrzyłam, jak ta kula na mnie leci i dopiero potem odchylałam się. Jakby
      w zwolnionym tempie leciała.
    • pariska65 Re: dziwne sny 03.10.09, 22:14
      omg ja mam ich pełno jeden jest opisany nawet w innym wątku:
      www.kotek.pl/forum/02,3001,99627799,99699172,Re_Sny_o_gwiazdach_Macie_Ja_pelnooo_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka