Dodaj do ulubionych

katar u chomika

22.07.09, 08:50
tak wiem nie na temat ale mój chomik ma katar ...
byłam u weterynarza i codziennie na zastrzyk ;{
ale tak go męczy że główka xD lata mu jak no do góry i w dół itd
czy wasz chomik też miał katar.?
jak go wyleczyłyście.?
ma 1 rok 4 miesiące ;]
cała okolica pyszczka jest pozlepiana łapki też ;[
pomocyindifferent
Obserwuj wątek
    • ox Re: katar u chomika 22.07.09, 13:15
      ja mam króliczka też miał katarek ale objawy były trochę inne.
      Myślę że tylko lekarz weterynarii mu pomorze .....jeśli już ma zastrzyk to
      dobrze trzeba tylko czekać aż zadziała .^^ pozdrowienia i uściski dla
      chomiczkaaa kisskiss
    • miss_mimi094 Re: katar u chomika 22.07.09, 16:56
      pomoglabym ale nie mam chomikatongue_out
      • patichol5 Chomik :P 23.07.09, 14:08
        MIałam sytuacje taką samą jak ty ..... tylko ze weterynarz mi powiedział ze to zapalenie
        płuc....też chodziłam do weterynarza,robiłam zastrzyki i mój chomik wyszedł z tego smilesmilesmile
        więc twój też pewnie wyjdzie ale niestety moja historia nie skończyła sie happy
        end'em......mój chomik po miesiącu zmarł pradwopodobnie na raka ale tak naprawfe to nie
        wiem ... POZDRAwiam kiss
    • damiano Re: katar u chomika 17.10.09, 23:31
      Mój chomik wczoraj dostał katar zaczoł sie dusic ciężko oddychał było to w nocy niewiedziałem jak mu pomuc pomyślałem że jak krople na katar pomogą człowiekowi to i jemu i tak psikłem mu je do noska kilka razy dla pewności czy trafiłem po paru minutach chomik zaczoł odychac i jeśc!! dałem go też do ciepłego miejsca i sie wyleczył dzięki Bogusmilesmile
    • domis . 17.10.09, 23:39
      Piorun naszczęscie jest zdrowy. a poszłaś do weta ze specjalizacją do małych zwierząt,
      tak ? musisz mu dac więcej matariału na gniazdko typu chusteczki bądź papier t.
      bazapchowy i sianko. itp ;p
      • kaktus12 Chomicki ! 21.10.09, 18:50
        Ja nawet nie wiem czy mój (sonia) żyje ..;c . A czy była chora to nie wiem..nic nie zauważyłąm nigdy, a ma 1 rok i 8 m. wink
        • w_paski Re: Chomicki ! 21.10.09, 20:58
          słuchaj katar u nas to wymuwka żeby nie iść do szkoły ale dla ćhomika to jest
          śmiertelne
          !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka