platyna 24.07.09, 11:06 Jak wrażenia? Ja się zakochałam w tym filmie! Rozwaliło mnie jak Ginny zawiązywała sznurówkę Harry'emu ;D takie poniżenie IHP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalovato Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 11:13 Ja też byłam w nocy Najbardziej podobały mi sie teksty Rona, np: McGonnagal: Dlaczego zawsze tam, gdzie są kłopoty wy też jesteście? Ron: Zadaję sobie to samo pytanie od sześciu lat, pani profesor To mój ulubiony tekst, ale było jeszcze dużo fajnych A może ty wiesz, o co chodziło z tym, jak Nora płonęła? Bo tego chyba w książce nie było IHP too Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 11:24 ja niestety o północy nie mogłam być a z Norą to chodziło o to, żeby dodać napięcia ... Chociaż wg. mnie ta scena była całkowicie niepotrzebna ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 11:30 mm, ja jeszcze nie wiem jak wrażenia, idę jutro do kina i się doczekać nie mogę D Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 11:38 Tak, ta Nora zupełnie nie potzebna ;/ Zreszta reżyser nie bardzo trzymał się ksiązki i mam wrażenie, za bardzo rozwinąl wątki miłosne, a magia byłą troche na bocznym planie ... ale film mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 12:05 Ja idę dzisiaj o 16 i już nie mogę się doczekać... Pytanie do tych którzy już byli: czy film bardzo dobiega od książki?? Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 13:19 trochę odbiega, ale da się przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 13:24 ja jescze nie byłam ale bardzo chciałabym iśc uwielbiam harrego poterra Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Premiera Harry'ego Pottera o północy 24.07.09, 13:29 Film był świetny, ale trochę więcej oczekiwałam po najlepszym filmie roku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś