misiek_o123 08.08.09, 19:50 Do Polski nie przyjeżdża żadna fajna gwiazda, to może przynajmniej organizujmy zloty fanów, przynajmniej coś miejmy w Polsce ! np.Stworzyc bloga/stronę gdzie będą informacje o aktualnych zlotach itp. co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsm123321 Re: Zloty Fanów !!!! 08.08.09, 20:20 chciałabym żeby przyjechała Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Zloty Fanów !!!! 08.08.09, 20:29 Tak, pomysł bardzo dobry, gorzej z organizacją Do czegoś takiego potrzebaby wielu odpowiedzialnych ludzi, którzy odpowiadali by za organizację tego w poszczególnych miatach Polski... A pozatym najlepszym terminem taki zlotów są wakację, które niestety już się kończą A masz jakiś pomysł na zorganizowanie takich spotkań fanów?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zloty Fanów !!!! 08.08.09, 22:34 oh, przyjeżdżają przyjeżdżają, tylko trzeba się przerzucić na coś leciutko ambitniejszego, to nie będzie Cię stać na wejściówki i będziesz miała 0 czasu, a Twoim największym problemem stanie się, jak dostać się na drugi koniec kraju. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Zloty Fanów !!!! 08.08.09, 23:38 pomysł bardzo dobry. ale problem to organizacja.. może kotek jakoś by pomógł ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 08:44 Zloty można zrobić , żeby się lepiej poznać i spędzić fajnie czas . (: Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 11:43 pomysł dobryAle jak to zorganizujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 16:12 by trzeba było po parę osób , z różnych miast i może coś by się udało . [13858467 , Moje gg . jak by ktoś chciał o tych zlotach pogadać , jak by co z warszawy jestem xD ] Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 16:34 Okej, jak będzie w okolicach Torunia, najlapiej w Rypinie lub Brodnicy to będę. dale mnie samej nie puszczą a ze starszymi lub co gorsza siostrą to nie chcę. Jedyne o co proszę, byle nie w Warszzawie! rozumiem, to jest stolica i tam mieszka dużo ludzi ale denerwuje mnie że wszystko w Warszawie a w takim Truniu, ktory jest przecierz taki znany nie ma nic dla młodzieży, jedynie jakies starsze kobitki męczą się ... >.< I o normalne daty proszę. // 5 września, phi!. nie dość że szkoła, to jeszcze pielgrzymka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 16:41 heh . no można w paru miastach robić . Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 17:31 lauren.xd napisał(a): > heh . no można w paru miastach robić . można zorganizować parę osób z paru miast , i pomyśleć o takich zlotach . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 17:40 dokładnie lauren.xd musi być po kilka osób z większych miast które zajęły by się organizacją takich zlotów... no i trzeba ustalać jakich gwiazd to będą zloty... no i jak będą wyglądały... bo pomysł jest dobry, ale jak już wcześniej napisałam gorzej z organizają... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 17:50 Ja bym mogła , się zająć . Jeżeli chodzi o warszawę . (: Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Zloty Fanów !!!! 05.09.09, 21:04 Na organizowanie w miejscu publicznym typu Park, centrum itp. trzeba mieć zezwolenie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 Re: Zloty Fanów !!!! 09.08.09, 17:56 Jak by coś moje nowe konto ;D [ Lauren.xd ] Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd !!! 09.08.09, 19:25 osoby chętne do organizowana proszone są o kontakt z : [ warszawa ] Laura : 13858467 albo [ gdanisk ] Patrycja : 6535977 Osób z innych miast , nie mamy . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: !!! 09.08.09, 19:39 to ja mogę organizować Poznań mój numer gg 856233 osoby chętne do organizacji zgłaszć się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Zloty Fanów !!!! 05.09.09, 21:00 Wiecie co, może stworzę bloga, podam wam swoje gg i każdego chętnego do organizacji zaproszę jako współautora bloga, będziecie mogli pisać własne newsy, gdzie, kiedy i czyj zlot się bd. odbywać, itp. takie centrum informacji a miedzy sobą i wymieniając się pomysłami bd. na gg... moje gg. mogę organizować coś w okolicach Malborka,w najgorszym razie Gdańska 7318170 [gg] Odpowiedz Link Zgłoś