Dodaj do ulubionych

Mamy problem z koleżanką

09.08.09, 15:28
U mnie w klasie jest dziewczyna która z byle powodu ryczy i skarży nikt jej dlatego nie lubi
a jak mamy jakieś grupowe zajęcia a z nią nikt nie niczego robić to pani zawsze nam ją
wciskacrying Kiedyś z nią rozmawiałam żeby tak nie skarżyła nie ryczała z byle powodu a ona i
tak nie przestała wy też macie w klasie taką osobę???uncertain
Obserwuj wątek
    • julcia10 Re: Mamy problem z koleżanką 09.08.09, 15:30
      A wy co byście zrobili na moim miejscu???
      • billabong Re: Mamy problem z koleżanką 09.08.09, 15:36
        Ech..rzeczywiscie macie problem.; / Wiesz..ja sama nie wiem ,jak by tu go rozwiązać..tongue_out
        Skoro rozmowa nic nie zadziałała...sprobujcie się z nią zaprzyjaznic? Możecie jej wytlumaczyć ,że była by na pewno fajniejsza os. itp. gdyby tak się nie zachowywała...Sprobujcie też nie robic jej przykrosci.tongue_out
        • julcia10 Re: Mamy problem z koleżanką 09.08.09, 15:40
          JA próbwałam z nią się zaprzyjaźnić ale ona nie jest w moim stylu;/
        • julcia10 Re: Mamy problem z koleżanką 09.08.09, 19:50
          Ludzie pomóżcie niedługo zaczyna się rok szkolny ja z nią tygodnia nie wytrzymam!!!!!a co
          dopiero 10 miesięcy!!!!!!!!
      • szpilka_ Re: Mamy problem z koleżanką 09.08.09, 15:40
        ;O
        ja miałam w podstawówce taką dziewczyne !
        Kurcze , nikt jej nie lubił , bo jakoś nie wiedzialysmy o czym z nia gadać i w
        ogóle ...
        I jak np; nie chciałysmy z nią grać w piłke czy coś to ryczała a na drugi
        dzieńprzychodziła jej matka i na nas wrzeszczała . nikt jej nie lubił w klasie i
        dlatego pare razy w roku przychodzila jej matka ;p
        Ale w gimnazjum juz sie to na szczescie skonczylo
    • megan_ Re: Mamy problem z koleżanką 09.08.09, 22:22
      U nas w klasie też jest taka dziewczyna. uncertain Niestety nie wiem, co Ci poradzić,
      bo my sami sobie nie radzimy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka