angel_ 10.08.09, 20:19 znacie jakieś fajne fimly .? pomóżcie mi , bo niezmiernie sie nudze w wakacje i chętnie bym sobie pooglądała jakieś filmy . ja moge Wam polecić : HSM 3 Klątwa 3 Rozbitkowie Posłańcy Kopciuszek: Roztańczona historia Z górki . : PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku_ Re: Polecamy fajne filmy. 10.08.09, 20:24 ring 1 i 2, 3 metry nad niebem, angus stringi i przytulanki, trzynastka, wildchild, twarda sztuka, wredne dziewczyny, sydney i siedmiu nieudaczników. mam nadzieję, że tytułów nie przekręciłam. luźne filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia780 Re: Polecamy fajne filmy. 10.08.09, 20:24 Polecam: Epoka Lodowcowa 3 Statek Widmo Straszny film 1 (komedia pomieszna z horrorem) Książe i ja 2 Pamiętnik księżniczki 2 xdd Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Polecamy fajne filmy. 11.08.09, 14:30 Wild Child , Szansa na sukces (z H. Duff) , Nowy Jork, nowa miłość , PS Kocham Cię , Ona to On , Wyznania zakupocholiczki , Dirty Dancing 2 , Szkoła uczuć - te filmy przypadły mi do gustu ; p Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Polecamy fajne filmy. 11.08.09, 19:25 Mała wielka milość . ! epoka lodowcowa 3 ; dd idealny facet . posłańcy the ring . < 333 i wiele , wiele innych . Odpowiedz Link Zgłoś
showmelove Re: Polecamy fajne filmy. 12.08.09, 18:07 A walk to remember Bring it on : all or nothing Bring it on 4 Wredne dziewczyny Jazda na maksa Eurotrip Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Polecamy fajne filmy. 12.08.09, 18:16 Wakacje Jasia Fasoli , Harry Potter ........ dalej niwiem Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Polecamy fajne filmy. 22.08.09, 18:01 Dużo jest fajnych filmów ale najlepsze jakie oglądałam to : posłańcy klucz do koszmaru zmierzch idealny facet hannah montana film Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: :P:P 23.08.09, 21:36 Anime - Vampire Knight dla fanów wampirów... znajdziecie je na www.kreskowka.pl Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roxx Re: :P:P 22.10.09, 17:16 elita , ring , czarna owca , hp , zmierzch , szansa na sukces , klątwa , dziedziczki , juno , księga strachu . to moje ulubione filmy ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
moulinrouge Re: Polecamy fajne filmy. 22.10.09, 19:12 * Ghost rider * Niepokój * Moulin Rouge * Koszmar z ulicy Wiązów * Halloween * Zabójcze ciało * Transformers * Transformers: Zemsta upadłych * Eagle Eye * Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki * Juno * Lęk (Shrooms) * Na fali * Nienarodzony * Nieodebrane połączenie * Po prostu walcz * The Ring * Kostnica * Dom woskowych ciał * Szósty zmysł * Ślubne wojny * Slumdog. Milioner z ulicy * Klucz do koszmaru * Ratatuj * Śmiertelna gorączka * Zdarzenie * Nieznajomi * Ruiny * Posłańcy * Wpuszczony w kanał * Wzgórza mają oczy 1, 2 * Kung Fu Panda * Hotel dla psów * Film o pszczołach * Cziłała z Beverly Hills * But Manitou * Espectro * Mroczne szczątki * Madhouse * Hotel zła * Zejście * Najwspanialsza gra w dziejach * Constantine * Upiorna noc Halloween * Max Payne Jest ich naprawdę masa... To takie najbardziej warte uwagi. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś