ladyyxd 11.08.09, 10:01 Ma ktoś tą książkę ? na której stronie jesteście ? ja na 94 . mam pytanko. o co chodzi na stronie od 89 do 91 ? co edward zrobił belli ? i dlaczego to zrobił ? ja nie wiem. piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najaranazyciem Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 12:06 Ja dopiero na 55 bo czytam od 2 dni wiec ci nie powiem co jest tam napisane xD A ty od kiedy czytasz ? mi sie bardzo podoba a tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 12:11 Ja to sobie tłumaczyłam tak; Edward w stanie podniecenia nie potrafił zapanować nad sobą i aby nie zrobić krzywdy Belli, czego się najbardziej bał, wyżył się na poduszkach i innych przedmiotach. Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 12:16 Dokładnie tak jak pisze independent_, ale zanim wyżył się na poduszkach przez przypadek lekko posiniaczył Bellę Odpowiedz Link Zgłoś
miley. Re: ,,Przed Świtem'' ;* 11.08.09, 21:40 miałam tę książkę od razu jak wyszła. Oczywiście przeczytałam ją w dwa dni. Kocham te książki. niestety nie pomogę ci bo nie wiem co było na tych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyyxd Re: ,,Przed Świtem'' ;* 12.08.09, 10:53 moim zdaniem to najlepsza saga z wszystkich 4 części ; ] ja mam książkę od 3 dni i jestem na księdze 2 : Jacob. ;P a dokładnie to na stronie 145 = ] Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ,,Przed Świtem'' ;* 12.08.09, 14:09 Ja kupiłam to wszystko pod koniec maja. pod koniec czerwca miałam wszystko przeczytane. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 chyba tak 13.08.09, 23:19 Edward gdy jest przy takim kontakcie z Bellą nie może nad sobą zapanować i mógłby nawet zabić Belle, ale że ten myśli racjonalnie i nie chce zrobić krzywdy ukochanej to wyżywa sie na przedmiotach, tak to zrozumiałam przynajmniej ja Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: ,,Przed Świtem'' ;* 13.08.09, 23:20 a propo ksiązki to jest świetna uwielbiam ją przeczytałam chyba w 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś