Dodaj do ulubionych

Make-up, malowanie paznokci to problem ?

11.08.09, 15:54
Hej ! Mam pytanie jakim kolorem lubicie malowac paznokcie? Czy w ogóle malujecie? Ostatnio wpadłam na temat, że rodzice nie pozwalają dziewczynie malowac paznokci nie widzę w malowaniu nic złego, owszem na jakieś krzykliwe kolory do szkoły to jeszcze, ale w wakacje gdzie dziewczyna może się wyszalec. hmm? Wy mieliście jakieś problemy z rodzicami o malowanie paznokci, o make-up? Ja w ogóle.. W szkole tyko czasem mają pretensje, że mam jakiś jaskrawy kolor ( typu taki bardzo malinowy z oriflame) Co mam zrobic podobają mi się pomalowane i już.
Obserwuj wątek
    • britney_ Re: Make-up, malowanie paznokci to problem ? 11.08.09, 15:56
      Nie mam takich problemów.;P
      Mogę paznokcie malować na jaki chce -czarny,żółty.
      z Make-up też nie mam problemu-maluje bardzo mocno oczy kredką ,fluidy itd. ; d
      • milka_cyruska13 Re: Make-up, malowanie paznokci to problem ? 11.08.09, 16:06
        .eh. u mnie są troszkę problemyy...
        więc tam : moglę malować paznokcie ale tylko nie na czarnoo...
        i makijaż ... yh.. uncertain
        tylko błyszczyk i tusz???
        crying crying
        • milka_cyruska13 Re: Make-up, malowanie paznokci to problem ? 11.08.09, 16:09
          .haha,,
          i chcę dodać że lubię paznokcie malować na zielono suspicious cool wink
    • martusia7896 Re: Make-up, malowanie paznokci to problem ? 11.08.09, 18:33
      ja mam zamiar pomalować sobie na biały ..^^nie wiem czy w budzie pozwolą malować indifferent|
    • cherrylady twoja stara 11.08.09, 20:08
      Ja ich nie maluję═ bo obgryza... ojeej twoja stara nara
      • hermiona13 Re: Make-up, malowanie paznokci to problem ? 11.08.09, 20:33
        ja mogę malować na jaki chcę. Obecnie często maluję na ostry różowy, albo czarny.
        co do makijażu, to na codzień podreślam oczy tylko tuszem do rzęs wydłużającym,
        a w niedziele dodatkowo kredką do oczu. Pudru ani pokładu zazwyczaj nie używam -
        bo nie lubię .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka