phouber 11.08.09, 19:36 Jakie są wasze ulubione kabarety ? Lub skecze ? Ja na przykład uwielbiam oglądać skecze Pazury . Uwielbiam ten z 2005 roku w Sopocie . A wy ? Macie swoich ulubieńców ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolatediet Re: Kabarety . 11.08.09, 20:14 Ani Mrumru i Kabaret Moralnego Niepokoju wymiatają Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Kabarety . 11.08.09, 21:15 Ja totalnie uwielbiam Kabaret Moralnego Niepokoju . oni są po prostu zaj.biści! ; q każdy ich skecz jest całkowicie dopracowany, np. skecz o facecie, który przyszedł do sklepu po drzwi; Facet : Chciałbym kupić drzwi. Sprzedawca: Tak..? F: Poproszę drzwi. *cisza* F: Są drzwi? S: A jak pan tu wszedł? F: Przez drzwi. S: Czyli? F: Są. S: Czyli są. F: To bym wziął. nie wiem dlaczego, ale to mnie zawsze rozwala. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Kabarety . 11.08.09, 21:22 haha -jakie drzwi pan chce -No... takie, żeby się... Otwierały... i zamykałay... Takie sobie wymarzyłem Zawsze przy tym się kończę ze smiechu noo Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Kabarety . 11.08.09, 21:28 właśnie sobie na YT oglądam ten o drzwiach . xd świetny ...takie sobie wymarzyłem xdd takie żeby drzwi się otwierały, zamykały wejściowo wyjściowe do pokoju ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Kabarety . 12.08.09, 12:34 nikt. napisał(a): > Ja totalnie uwielbiam Kabaret Moralnego Niepokoju . > oni są po prostu zaj.biści! ; q > każdy ich skecz jest całkowicie dopracowany, > np. skecz o facecie, który przyszedł do sklepu po drzwi; > Facet : Chciałbym kupić drzwi. > Sprzedawca: Tak..? > F: Poproszę drzwi. > *cisza* > F: Są drzwi? > S: A jak pan tu wszedł? > F: Przez drzwi. > S: Czyli? > F: Są. > S: Czyli są. > F: To bym wziął. > > nie wiem dlaczego, ale to mnie zawsze rozwala. xD wlasnie, ten skecz mnie powala. malo sie nie sikam, jak oni to gadaja.. Lubie jeszce Ani mru mru i marioke . ;ddd Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. ; D 11.08.09, 21:33 Kabaret Moralnego Niepokoju wymiata ! Są świetnii . drzwii , albo Gwidon i Badyl . Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 :] 13.08.09, 11:15 moim zdaniem nalepsi są łowcy.b ani mru mru i kobaret moralnego niepokoju a ten skecz o drzwiach najlepszy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: :] 13.08.09, 11:38 Kabaret Moralnego Niepokoju Wymiata! xd Uwielbiam ich skecz o wizycie Księdza... xddd Jest... O, tutaj ;d "-Matko jedyna -Ja pierdziele,ksiądz!" xdd To jest chyba ich najlepszy skecz... xd Oglądałam go kilkanaście jak nie kilkadziesiąt Razy i dalej się śmieję... xdd Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: :] 13.08.09, 11:51 Albo to... I sorry, ze 2 wypowiedzi pod rząd, Ale ten kawałek jest ekstra... : -Ale co ja mam niby powiedzieć, powiedz? -Tak to Ci się japa nie zamyka! Kombinuj! -Natenczas onegdaj... Jesteśmy tudzież z małżonkiem mym Sławomirem, aj owszem, ogromnież radzi z wizyty drogi ksiądzu. Drogi książu. Cholera, jak to się mówi... -Księciu! -Może prościej będzie- Ojcze? -O, fajnie, że tata wpadł. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś