Dodaj do ulubionych

siatkówkaaaa! ;))

11.08.09, 22:30
hej!
moją pasją jest siatkówkaserceserceserce chciałam się Was zapytać czy Wy
też ją lubicie?? jacy są Wasi ulubieni zawodnicy i kluby??trenujecie ją
gdzieś.ja trenowałam, ale musiałam zrezygnowaćcryingcryingcrying. czytacie Super
Volley lub inną gazetę w całości poświęconą siatkówce??czy może preferujecie
jakiś inny sport??
moim ulubionym siatkarzem jest Łukasz Kadziewicz,siatkarką Ania Barańska ,
klubem oczywiście PGE Skra Bełchatów.kibicuję również Assceco Resovi Rzeszów,
Muszyniance i BKS Bielsko-Białej. czytam Volley'a i zbieram plakaty siatkarzy
i siatkarek.lubięteż kosza, ale to siata jest moją prawdziwą pasją.gram w nią
w szkolnej drużynie. i to chyba tyle... wink wink
piszecie! ;D
z góry dzięki. wink ;**
pozdrawiam! ;D*

Obserwuj wątek
    • wampirekxd Re: siatkówkaaaa! ;)) 11.08.09, 22:39
      Ja nie znoszę siatkówki... Wogóle nie przepadam za sportem a szczególnie zespołowym...
      Ale fajnie, że masz taką pasję xD Gdyby nie moja wordzona nie chęć do zbyt nadmiernego
      ruszania się to kto wie... xD
      • malinaa12345 Re: siatkówkaaaa! ;)) 11.08.09, 22:45
        noo widzisz! ;D ale ja chyba siatkówkę to mam w genach, bo moja babcia grała w
        nią! wink mam nadzieję, ze odkryjesz niedługo powołanie do jakiegoś sportu. wink) ;D
        to naprawdę super sport. można poznać kupę fajnych ludzi na obozie.znam to z
        własnego doświadczenia. wink
      • annalovato Re: siatkówkaaaa! ;)) 11.08.09, 22:51
        Ja też uwielbiam siatkówkę wink Grałam w szkolnej drużynie w podstawówce, w gimnazjum
        też gram, ale rzadziej są zawody wink nie czytam żadnych czasopism wink Moją ulubioną
        siatkarką sie Anna Barańska w siatkarzem chyba Wlazły wink
        • oobeatka Re: siatkówkaaaa! ;)) 12.08.09, 13:54
          Dopiero rozwijam się w tym, kierunku wink Mam 12 lat, i uczyłam się jej juz 2 lata! Ale co tam
          jak to tylko z klasą. W dodatku najmocniejsza zawodniczka sie wyprowadziła uncertain

W tym roku mam się zapisać na dodatkową do jakiegoś klubu big_grin

A w ogl. znacie jakieś tanie i fajne kluby sportowe w Krakowie? smirk
          • sysiek4444 Re: siatkówkaaaa! ;)) 12.08.09, 14:00
            Ja nie przepadam za siadkówką...czasami lubie w nią pograc ale tak to mnie nie przyciąga i
            w ogóle...
            Kocham biegi !!! serce
            Zawsze jak sa jakies zawody czy cos to sie tylko pchneee xd big_grin
            Kocham ten sport !
    • aga199549 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 14:20
      w siatkówke gram okazyjnie np. na plaży. ale bardzo uwielbiam oglądać naszą
      reprezentacje w telewizji. mam kilku ulubionych siatkarzy nie tylko z Polski:
      Michał Bąkiewicz, Bartosz Kurek, Mariusz Wlazły, Giba, Miguel Falasca i jeszcze
      wielu, wielu innych. mam dwa ulubione kluby: AZS Częstochowa i Skra Bełchtów
      • katsuumi_17 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 14:31
        Ja tez byłam w szkolnej reprezentacji przez całe liceum. Z koleżankami stworzyłyśmy sobie
        swoją amatorską drużynę po skończeniu szkoły i chodzimy razem na treningi. Oprócz
        nożnej, siatkówka jest moją największą pasją. Uwielbiam w nią grać, za to oglądam
        zazwyczaj tylko wtedy, kiedy gra reprezentacja, nie mam ulubionego klubu. Nie mogę się
        już doczekać wrześniowych mistrzostw Europy. Polacy dadzą czadu smile.

Mój ulubiony siatkarz- Marcel Gromadowski. Uważam, że ma talent i jest nadzieją polskiej
        siatkówki smile Do tego to bardzo przystojny facet.

Pozdrawiam!kiss
        • malinaa12345 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 14:47
          dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. fajnie jest wiedzieć,że ktoś na kotku
          interesuje się siatkówką. wink wink ;* ;*
          a na jakich pozycja gracie??
          • czara192 Re: siatkówkaaaa! ;)) 27.08.09, 19:44
            Ja gram na przyjęciu smile
    • czara192 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 14:44
      Ja też uwielbiam siatkówkę. Gram tylko w szkole na w-fie ,ponieważ u mnie nie ma żadnego
      klubu sad. Mój ulubiony siatkarz to Michał Bąkiewicz, siatkarka Ania Baranska,klub Skra
      Bełchatów i Jastrzębski Węgiel smileStaram się nie przegapić żadnego meczu naszej
      Reprezentacji w telewizji . Mam nadzieje, że dobrze wypadną na ME wink
    • pariska65 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 14:48
      Ja lubię grać w siatkówkę dla zabawy xd a tak ogólnie nie oglądam meczy bo
      zazwyczaj nie mam czasu
      • katsuumi_17 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 14:57
        Ja w ataku, chociaż mam tylko 160 cm wzrostu wink ale wysoko wyskakuję i nie mam z tym
        problemów. Tyle, że więcej siły w to wkładam. Zawsze mi mówili, że powinnam grać na
        libero, ale potem się przekonali smile Uważam, że to stereotyp, że w siatkę mogą grać tylko
        wysocy. Popatrzcie na reprezentację Japonek- dziewczyny nie są wysokie (choć
        oczywiście wyższe ode mnie), ale grają dobrze.
    • pati8989 Re: siatkówkaaaa! ;)) 26.08.09, 15:19
      ja kocham siatkówkę , < 3333
      • bambo Re: siatkówkaaaa! ;)) 27.08.09, 20:14
        też uwielbiam siatke . < 333333333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kostka Re: siatkówkaaaa! ;)) 27.08.09, 20:52
      Kochałam siatkówkę jak byłam w szkolę średniej. teraz już nie mam okazji w nią
      grać. pamiętam że kiedyś na wychowaniu fizycznym nie mogłam ćwiczyć bo niestety
      miałam zwolnienie trzyletnie.... ale jak brakowało grających to pani zawsze
      wystawiała mnie, dlatego uwielbiałam grac w siatkę...
    • xooxoo Re: siatkówkaaaa! ;)) 27.08.09, 21:25
      nienawidzę . ! to mój koszmar z dzieciństwa . Ani serwować, ani przyjmować nie
      umiem. NIC . ;D ale za to lubię hokeja . właściwie UNIHOKEJA . ;D ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka