Dodaj do ulubionych

Duży biust ;(

12.08.09, 21:52
Mam dośc dziwny problem, mam duży biust i owszem kiedyś sie z tego cieszyłam, ale teraz
to robi sie straszne. W szkole wiekrzość chłopaków rozmawiając ze mną nie może sie
zdecydować czy patrzeć sie na twarz czy może na dekolt!! Po za tym czasem słysze
głupawe komętarza których nie będe tutaj pisała al chyba każdy wie o co chodzi.
Udawałam przed wszystkimi że mnie to nie rusza nie wkurza ani nic, ale to jest straszne! A
do tego nie nosze wyzywających ciuchów raz tylko założyłam buzkę z wiekrzym dekoltem
i czułam sie fatalnie!
Może ktoś jeszcze ma taki problem jak ja i jak sobie z tym radzi?
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: Duży biust ;( 12.08.09, 22:05
      Też jestem w takiej sytuacji i strasznie mi to przeszkadza. I nic z tym nie mogę
      zrobić.
      • wampirekxd Re: Duży biust ;( 12.08.09, 22:09
        Tez mam duży buist ale mi to nie przeszkadza... Ba, staram się go eksponować... Trezba
        podkreślać swoje atuty xD
      • inna_97 Re: Duży biust ;( 12.08.09, 22:10
        Też mam duży biust , tylko ja nie nosze bluzek z jakimkolwiek dekoltem uncertain/ Może dlatego że
        jestem młoda iźle się czymśtakim czuję smile Jak gadam z chłopakami to wszystko jest
        okay .. ;D Widocznie zależy od tego jaka płeć męska ci się trafiła ;D
        • tinn Re: Duży biust ;( 12.08.09, 23:13
          hehe.. ;D kiedyś też się tym przejmowałam, ale teraz.. bajkowo.. pod wieloma
          względami może ci to ułatwić życie. może jestem wredna, ale nauczyłam się
          wykorzystywać swoje atuty na chłopakach, którzy teraz robią o co poproszę ;p
          hmm.. mnie właściwie śmieszy takie coś, kiedy chłopak gapi mi się w biust
          rozmawiając ze mną, zresztą to chyba dziedziczne, bo nauczycieli (mężczyźni, nie
          kobiety. xd) też nie raz na tym przyłapałam. Wiem, że to wkurzające, ale naucz
          się go eksponować i na prawdę nie przejmuj się tym, kiedyś znajdziesz chłopaka,
          albo może już masz którego nie bd obchodził rozmiar twojego biustu ;** trzymaj
          się.. ;*
    • elisss92 Re: Duży biust ;( 13.08.09, 01:23
      Dziewczyno.! Ciesz sie smile Tez nie narzekam na wiatr w dekolcie ale sie z tego
      ciesze. To jest Twoj atut i odpowiednio wykorzystany moze stac sie Twoja tajna
      bronia big_grin
    • dupaa.x3 Re: Duży biust ;( 14.08.09, 18:32
      ja to traktuje jako zalete...narazie bo mam 13 lat ale się boje tego co będzie jeśli tak
      mówisz.
      • punk_rock_girl Re: Duży biust ;( 14.08.09, 21:55
        ja wielkiego biustu nie mam,ale siostra to ze mnie się śmiała...
        o lol,myślałam,że coś tam jej powiem...
        ale ch*j.
        nie przejmuj się;p
      • agusiak01 Re: Duży biust ;( 18.08.09, 21:25
        do dupaa.x3 wiesz to nie zawsze tak wygląda chłopaki po pewnym czasie przestają aż tak
        sie przyglądać, albo ja to przestaje zauwarzać już nie wiem...
        A tak przy okazji dziękuje wszystkim za porady smile kiss
    • pariska65 Re: Duży biust ;( 14.08.09, 22:02
      Nie przejmuj się nimi smile Wiele dziewczyn ma duży biust i to nic złegowinkSpójrz
      na plusy jest ich wielebig_grinbig_grin
      • honey__ Re: Duży biust ;( 14.08.09, 22:28
        Ja naszczęścia takiego problemu nie mam, ale moja koleżanka która ma dość duży biust jak na swój wiek idąc korytarzem zatrzymał ją ksiądz. Patrzy się jej na szyję (miała wtedy dość duży dekold, ciepło było) wźiął do ręki naszyjnik i sie gapi. Powiedział po jakiś 3 minutach `ładny krzyż` i poszedł. chłopacy - głupi uśmiech, ja mina przerażenia a koleżanka wyglądała jak trup. przypominam, to był ksiądz ;/.
    • takasexd Re: Duży biust ;( 18.08.09, 21:52
      też mam .
      przeszkadza mi to strasznie .
      ale przy mojej figurze za bardzo by mi nie pasowało być płaską jak decha .
      dlatego jakoś to przeżyję xd
    • selcia17 Re: Duży biust ;( 18.08.09, 22:30
      Powinnas się cieszyc je mam największy biust w klasie i jestem postrzegana jako
      księżniczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka