mandy_ 13.08.09, 11:47 Znacie ? Ja uwazam ze sa zajebisci ; qq a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: Linkin Park 13.08.09, 11:50 oboże. kochamkochamkocham. LINKINI. <3333333 Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Linkin Park 13.08.09, 12:03 Ogólnie lubię. tylko nie wszystkie ich piosenki mi sie podobają.... Odpowiedz Link Zgłoś
pattka_144 Re: Linkin Park 13.08.09, 12:07 mandy_ napisał(a): > Znacie ? > Ja uwazam ze sa zajebisci ; qq > a wy ? ` a . ja się zgadzam .xdd Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Linkin Park 13.08.09, 13:58 Ja lubie ich wiekszosc piosenek [ nie wszystkich sluchała ] ale oglonie muza jest super ;ddd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Linkin Park 13.08.09, 14:06 New Divide, Leave Out All the Rest, What I've Done, Numb, Breaking the Habit, Given Up, Shadow of the Day, In Pieces. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Linkin Park 13.08.09, 18:48 independent_ napisał(a): > New Divide, Leave Out All the Rest, What I've Done, Numb, Breaking the Habit > , > Given Up, Shadow of the Day, In Pieces. <3 kocham te piosenki <33 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Linkin Park 13.08.09, 18:55 linkin________parkparkpark linkin________parkparkparkpark linkin________park________park linkin________park________park linkin________parkparkparkpark linkin________parkparkpark linkin________park linkinlinkin____park linkinlinkin____park linkinlinkin____park Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Linkin Park love 13.08.09, 14:17 KOCHAM ICH najlepszy zespol na swiecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Ktory LP 13.08.09, 18:59 Muza na plycie 'minutes to midnight' rozni sie od pozostalych plyt [tak wiekszosc osob uwaza] czyli ktory LP wedlug was >? moze poprzednie plyty byly lepsze ale to rzecz gustu . teraz ciagle slucham pisoenek z tej najpozniej wydanej plyty . ; qq Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_farna Re: Ktory LP 13.08.09, 19:02 Lubię ich parę piosenek.Sadze ,że są nawet spoko. Narazie zakochana jestem w New Divide.. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Ktory LP 14.08.09, 14:00 niektorzy mowli, ze minutes to midnight bylo takie popowe, ale np. piosenka given up byla dosc mocna. xddd kocham ich, nawet jesli beda tworzyc ten pop, bo to bedzie pop z najwyzszej polki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Linkin Park 13.08.09, 19:02 Tematy o LP chyba już są. Co do samych Linkinów. Fanką jestem szmat czasu. Niedługo 8lat będzie. Jeśli chodzi o MTM, za spokojna i za mało Mike'a. Czekam cierpliwie na nową płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Linkin Park 13.08.09, 19:55 tez ich kocham ! moje ulubione piosenki to : Numb, What I've done, In The End, Hit the floor, Leave out the rest ( inna jak na nich ale też śliczna i ma zajebisty tekst) Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl xdxdxd;* 13.08.09, 20:14 Linkin Park? oh są po prostu niesamowici!! ich muzyka jest po prostu genialna,i jak raz usłyszysz to później już coraz częściej... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Linkin Park 14.08.09, 13:52 Linkin Park jest naprawdę świetnym zespołem Jednym z moich ulubionych, mają naprawdę fajne piosenki, choć mi do gustu przypadły tylko 3, czyli Leave out all the rest, In the end i New divide Są naprawdę świetne, a chłopaki mają po prostu talent Pozdrawiam fanów Linkin Park Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Linkin Park 14.08.09, 13:55 jakoś nie jestem ich fanką ale pare piosenkek lubię . szczerze mówiąc nie znam tytułów bo tylko z melodii znam xDD ale fajni są . Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Linkin Park 14.08.09, 14:10 kocham, kocham, kocham !!! <3 *.* moja siostra, kiedy jeszcze byhła `normalna` ich słuchała, ja byłam wtedy jeszcze dzieciak, więc można powiedzieć że się na nich wychowałam ;D wkońcu miałam wtedy jakieś 8 lat . Nev divide jest bezbłędne, tak samo jak reszta ich piosenek. Leave out all the rest, Somewhere i belong, Shadow of the day i Breaking the habit najlepsze <33. z Breaking the habit miałam z kolezanką taką śmieszną pomyłkę, próbowałyśmy rozgryźć co oznacza ten tytuł. Sara, moja kol, się pomyliła a ja razem z nią i Break zrozumiałyśmy jako Broken i później problem ze slowem habit... Wyszło Zniszczony habit XD. Oczywiście później jasne było że chodziło o zerwanie z nawykiem ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Linkin Park 14.08.09, 22:04 Mają niektóre piosenki fajne...Lubię ich ale nie tak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Linkin Park 14.08.09, 22:19 no no ... fajne mają piosenki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Linkin Park 17.08.09, 12:35 lubię ^ ^ są naprawdę dobrzy. ulubione piosenki? chyba New Divide i Shadow of the day. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Linkin Park 18.08.09, 15:50 Leave out all the rest nie jest zabardzo w ich stylu .. ale i tak kocham te piosenke ;** Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Linkin Park 18.08.09, 16:48 noo, może. co nie zmienia faktu, że piosenka jest mega. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Linkin Park 18.08.09, 19:42 mam Meteorę i Hybrid Theory, myślę że to najlepsze ich płyty. lubię posłuchać czasami. Forgotten to połączenie większości ich piosenek i coś wspaniałego. *_* Odpowiedz Link Zgłoś
heuhue__najt. Re: Linkin Park 06.09.09, 16:38 Uważam tak samo jak Ty , uwielbiam ich muzykę . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś