Dodaj do ulubionych

Prawdziwi fani.

13.08.09, 21:06
Czy jesteście PRAWDZIWYMY fanami jakiejś gwiazdy? Mówiąc prawdziwi chodzi mi o to, że
nie takimi, którzy znają np. zaledwie cztery piosenki jakiegoś zespołu, uwielbiają ich
członków i od razu uważają się za wielkich fanów. Chodzi mi tutaj o prawdziwych fanów,
którzy znają kilka płyt zespołu, żadna nie uszła jego uwadze, kochają/uwielbiają go
niezmiennie od kilku lat, śledzą dokładna filmografie swojego ulubionego aktora/aktorki,
śledzą ciągle nowe newsy o nim etc. Nie chodzi mi też o ślepo zapatrzonego fana w swoja
idolkę, bądz idola, ale o to, że fan potrafi również przyjać krytykę, którą ktoś zarzuca na
uwiebianą przez niego osobe, ale również jeśli i on potrafi dostrzec w niej nie tylko same
pozytywne cechy, jaki to on/ona jest wspaniały/a, ale także błędy, i cechy negatywne,
które gwiazdor posiada. Ja powiem tak:
Moje ulubione gwiazdy to: emma watson, anahi, maite perroni, vanessa hudgens i rbd...
mogłabym wymieniać naprawdę dużo. Maite uwielbiam, ale nie uważam, że jestem jej
prawdziwą fanką. Do prawdziwej mi naprawdę jeszcze sporo brakuję. Co prawda śledze o
niej newsy, ale widzę jakie są jej prawdziwe fanki i stwierdzam, że siebie prawdziwą jej fanką
nazwać na pewno nie mogę. Vanessa. Bardzo ja lubię, ale również nie mogę powiedzieć, że
jestem jej prawdziwą fanką. Co do Emmy i Anahi to mogę powiedzieć, że jestem. O Emmie
śledze codziennie newsy, zaglądam na jej stronę...Lubię ją niezmiennie od prawie dwóch
lat, i nie wierzę w żadne głupie plotki, które wypisują o niej w necie. Wiem jaka jest, i wiem
też, że w necie nie wszystko jest prawdą. Anahi. Tutaj mogę powiedzieć, że jestem jej
10000% fanką. Przyjmuję krytykę, którą narzucają jej inni, gdy tylko jest uzasadniona.
Rozumiem, że nie wszyscy ją lubią i mają do tego prawo. Jeśli robi jakieś błędy potrafię to
przyznać, bo wiem, że każdy je popełnia. Jeśli zrobi coś dobrze - również ją pochwalę .
rbd - znam wszystkie płyty na pamięć, mogę przytoczyć każdy utwór z każdej z 5 płyt.
Uważam, że również jestem ich 100% fanką. I tu wcale nie chodzi o ilość plakatów na
ścianie, czy informacji z gazet. Tu chodzi o to, że cenie ich takich tacy są. I nic ani nikt tego
nie zmieni.
Kilka lat temu byłam fanką TH ( a dokładnie w roku 2006-2005). Kiedyś uważałam się za
ich wielką fanke, ale ostatnio doszłam do wniosku, że wcale nią nie byłam. Lubiłam około 3
piosenek, a reszta po prostu mnie nie interesowała. Kochałam Billa ( tak, aż sama w to nie
wierzę ;p ) i tylko on mnie interesował. ...
a Wy jesteście prawdziwymi fanami jakiej gwiazdy?
tylko proszę, bez postów: "jestem fanką miley od kilku miesięcy i ją kocham" . ;d
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:16
      ja jestem prawdziwą fanką Miley Cyrus.
      nie przestałąm jej lubić ,kiedy do internetu wyciekł jej nagie zdjęcia,
      bo wiedziałam, że one były JEJ PRYWATNE.
      ktoś je wykradł.
      każdy może sobie zrobić takie zdjęcia.
      wiedziałam też, że ona miała dopiero 16 lat,
      jeszcze nie musi być aż tak odpowiedzialna.
      wiem, że Miley ostatnio nie powinna "tańczyć" na tamtej rurze . (na TCA)
      wg. mnie to nie było dobre posunięcie, pewnie wiele matek po tym zabrania im oglądania Hanny Montana czy słuchania Miley.
      uważam, że to nie było mądre ( ten taniec Miley, nie zachowanie matek)
      rozumiem te matki, bo kto by pozwolił, żeby ktoś demoralizował jej dziecko?
      ale nie mówię też, że wszystko, co robi Miley jest złe.
      po prostu czsami chce zaszaleć..

tak, pewnie część z Was powie, że nie jestem jej prawdziwą fanką smile

• fan_japan Re: Prawdziwi fani. 03.10.09, 17:44
        ja jestem prawdziwym fanem Miley Cyrus znam na pamięć wszystkie piosenki, wiem
        wszystko o niej, mam z 1000.000 zdjęć Mil ja ją wielbię i uwielbiam big_grin
    • chocolatediet Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:19
      Hmmm może niekoniecznie jednej gwiazdy bo przyznam szczerze, że słucham kilku
      piosenek jednego wykonawcy a reszty często nie widziałam ale na pewno jestem wielka i
      prawdziwą fanką polskiej muzykismile Gdy nastolatki zachwycały się TH ja słuchałam radio
      złote przeboje, gdy wszyscy uwielbiali Riri, ja owszem czasem słuchałam jej piosenek ale
      wolałam sobie Dżem puścić. a teraz, gdy moi rówieśnicy słuchają Miley i MCR, ja w
      MediaPlayerze mam kilka 'modnych' utworów ale przeważają Bracia, FEEL, czy Patrycja
      Markowska smile
      I choć zdarza mi się spotkać z krytyką wobec polskiej muzki (czasem nawet jestem
      wyśmiana, że słucham takiego 'badziewia' lub cytuję 'gówna') to ja się nie poddajębig_grinD:
      poprostu lubię ta muzę smile
      • chocolatediet Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:22
        Taaa.. Ja i mój postępujący brak mózgu...
        "słucham kilku piosenek jednego wykonawcy a reszty często nie widziałam " chciałam
        napisać, że ich nie słyszałambig_grinbig_grin Nie smiać się!! Poprostu głupia jestem. Kropka.
        • quelle Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:32
          No ja to chyba mogę uznaC się za prawdziwą fankę RBD big_grin
          Znałam już RBD zanim puścili Zbuntowanych w Polsce na TV4 ,
          i kiedy byłam u cioci w Chicago,poszłam na ich koncert, wcześniej wiedziałam że
          będą tam mieli oczywiście! wink
          (Chociaż kasę zbierałam dłuugo)
          Mam masę plakatów
          Niedawno udało Mi się kupic ich płytę (w końcu...)
          A teraz kiedy RBD już nie ma,śledzę wszystkie newsy na zagranicznych stronach o
          całej szóstce z RBD smile
          Znam praktycznie ich wszystkie płyty ...
      • wampirekxd Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:25
        Hmmm... Wydaje mi się, że jestem prawdziwą fanką Taylor Swift i Demi Lovato smile Co
        prawda od nie dawna, bo dopiero jakieś pół roku, ale kiedyś to tyle mi wystarczyło aby
        jakąś swoją ulubioną gwiazdę znienawidzić. Więc, mogę uczciwie stwierdzić, że jestem
        prawdziwą fanką tych dwóch utalentowanych dziewczyn xD Nie obchodzi mnie co mówią
        o nich antyfani, ważne co ja o nich sądzę i nikomu nic do tego!
        • ewa_farna Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:42
          W takim razie ja jestem prawdziwą fanką Miley.Odkryłam ją przed tym ,za nim w Polsce zaczeli emitowac HM..tongue_out Znam jej wszystkie albumy,piosenki na pamiec,biografie,ciekawostki,czytalam caly czas newsy..wiedzialam wszystkoo.tongue_out Teraz pogłebiam się w Green Day. wink A co do Miley..dalej ją lubię ,słucham ją i oglądam .tongue_out
          • mandy_ Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:55
            chocolatediet
            nie uwazam ze polska
            muza to badziew
            np. bardzo lubie
            patrycje markowska big_grinbig_grin
            • diamond_girl12 Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:59
              Ja jestem naprawdę wielką fanką Demi. Lubię ją już prawie rok.
              Bardzo ją lubię.
              Kiedyś też była fanką Rihanny i nadal ją lubię.
              • diamond_girl12 Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 21:59
                *byłam
            • malina. Re: Prawdziwi fani. 13.08.09, 22:03
              Ja mogę powiedzieć, że jestem prawdziwą, wierną fanką Ashley Tisdale. Od kiedy
              na Disney Channel obejrzałam pierwszy odcinek Nie ma to jak hotel to zaczęłam
              się nią interesować. Oglądałam każdy odcinek NMTJH, potem było HSM, pierwsza
              płyta, HSM2 i 3. Inne filmy, druga płyta. Cały czas śledzę co Ash robi, gdzie
              chodzi, wiem o niej wsztystko, kiedy gdzie się urodziła, gdzie mieszka, jakie ma
              zwierzaki, imiona rodziców, siostry, całą filmografie, umiem wymienić tytuły
              wszystkich jej piopsenkek xddd Po priostu jestem od niej uzależniona. Pierwsze
              co robię jak włącze komputer to wchodze na ashleytisdale.com i
              toxic-ashley.blog.onet.pl i patrze co jest nowego. xdd i myślę że za rok bd
              mogła powiedzieć że jestem prawdziwym fanem RBD i Rebelde xdd Bo zaczęłam sie
              nimi interesować jakieś 3 miesiące temu xd
    • independent_ Re: Prawdziwi fani. 14.08.09, 09:54
      Fall Out Boy [już od pięciu lat] i My Chemical Romance [od czterech lat].
    • 12kolos12 Re: Prawdziwi fani. 14.08.09, 12:03
      Chyba jestem prawdziwym fanem... Moją gwiazdą jest Ashley Tisdale. Oglądnąłem
      najpopularniejsze filmy z Ashley i mam zamiar pójść do kina na film z Ashley (ukarze się we
      wrześniu). Często też przeglądam zdjęcia i informacje o Ashley.
      • 12kolos12 Re: Prawdziwi fani. 14.08.09, 12:04
        PS. Napisałaś tak długą wiadomość, że przeczytałem zaledwie 5 linijek z początku!
    • ashleyandmiley Prawdziwi fani. 14.08.09, 12:13
      Ja jestem prawdziwą fanką Ashley Tisdale (jakieś 2 lata).. Znam wszystkie
      tytuły jej piosenek, wiem kiedy i gdzie się urodziła, znam imie jej siostry,
      psów itp. Poprostu ją uwielbiam.. Fanką Miley też jestem (2 lata)no ale troche
      mniej ją lubię niż Ashley Tisdale.. Kiedyś byłam ogroomną fanką Emmy Watson
      teraz też jestem jej fanką ale to nie to samo (wiecej niz 3 lata)..
    • miss_pauline Re: Prawdziwi fani. 14.08.09, 13:40
      Chyba nie mogę stwierdzić, że jestem prawdziwą fanką Taylor Swiftsad. Uwilebiam
      jej styl i piosenki. Znam prawie wszystkie. Ma ona w sobie to coś, ale nie znam
      jej zbyt długo może zaledwie pół roku. Przez ten czas naprawdę sporo się o niej
      dowiedziałam, ale nie znam wszystkich szczegółów z jej życia. Codziennie śledzę
      newsy związane z Tay, wchodzę na jej Twittera czytam wypowiedzi. Bardzo
      chciałbym się nazwać prawdziwą fanką, ale wydaje mi się, że pół roku to za mało,
      aby móc się nazwać prawdziwym fanem. Dążę do tego, żeby stać się taką osobą.
      _____

Wiem, że teraz niektóre osoby mnie wyśmieją, że tak bardzo w każdej sytuacji
      bronie Taylor, a nie mogę się nazwać jej prawdziwą fanką, ale napisałam to co
      myślę. Mam nadzieję, żę niedługo będę prawdziwym fanem tej gwiazdy. smile
    • ashleytisdalep Re: Prawdziwi fani. 05.09.09, 19:56
      Ja jestem Fanka Rbd , Hsm i Hannah Montana
      Jestem fanka juz od 2 Lat
      uwielbiam te seriale i filmy
      Mam duzo rzeczy z Hsm i Hannah Montana
      • smiley11 Re: Prawdziwi fani. 05.09.09, 21:41
        Ja jestem prawdziwą fanką Avril Lavigne. Dowiedziałam się o niej ponad 2 lata temu i od tego momentu zaczęłam się nią interesować. Codziennie śledzę newsy z jej życia, mam też z nią kilka gadżetów i wiem o niej bardzo dużo. smile
        • leaveme_ Re: Prawdziwi fani. 05.09.09, 22:00
          ja prawiewgl . nie mam idoli big_grin
          • michelle_ Re: Prawdziwi fani. 05.09.09, 22:29
            ja mogę się nazwać prawdziwą fanką Ashley Tisdale.
            śledzę o niej newsy, uwielbiam ją od dłuuugiego czasu etc. wink
    • heuhue__najt. Tak, prawdziwa fanka Michael'a Jacksona - to ja . 05.09.09, 22:28
      hym, wydaję mi się że jestem prawdziwą fanką Michael'a Jacksona ,
      co prawda, że gdy jeszcze żył nie interesowałam się nim, ale
      kiedy dowiedziałam się o jego śmierci zaczełam ryczeć jak mała dziewczynka, która chcę
      lalkę a rodzicę nie chcą jej kupić ,
      czułam pustkę, tak jakby umarł ktoś z moich bliskich .
      Właśnie wtedy zaczełam się nim interesować w jeden dzień przesłuchałam wszystkie jego
      piosenki, jestem pod wielkim wrażeniem twórczości Michael'a był takim wspaniałym
      człowiekiem .
      Moim zdaniem nie był dziwakiem, wierzę że miał tylko 3 operację plastycznę i że chorował
      na żadką chorobę, która wybieliła jest skórę . Nie wierzę w to, że Michael molestował
      dzieci, przecież on tak bardzo je kochał .. sam stracił dzieciństwo przez swojego ojca
      tyrana i dlatego chciał dla swoich dzieci jak i innych jak najlepiej , !
      Oglądałam wywiady, filmy z nim .. dowiedziałam się z nich, że Michael był taki jak każdy z
      nas, był normalnym człowiem, kochał sztukę i był strasznie nieśmiały .. wstydził się
      tańczyć przez publicznością, dlatego brał leki które pomogały mu przezywyciężyć ten
      strach .. a moon walker w jego wykonaniu jest wspaniały . !

Jestem też prawdziwą fanką Miley Cyrus,
      co z tego, że zrobiła sobie sesją zdjęciową w bieliźnie , ?
      no helloł, on miała wtedy 16, za pewno co 3 z nas robiła sobie takie fotki , !
      to nic dziwnego w jej wieku - jest normalną nastolatką , !
      muszę też wspomnieć o jej niby "tańcu" na rurze .
      nie przyszło wam do głowy, że Milz tylko trzymała się tej rurki żeby nie spaść ..
      jedyne co przy niej zrobiła to kucneła - o to cała filozofia ..
      tyle hałasu o nic !!

Zawsze będę broniła Micheal'a jak i Miley bo uważam, że zasługują na to,
      ich telentów nie można porównywać, są różni a jednak tacy sami - normalni ludzie ; )
      dajcie już spokój im ,
    • lauren.x3 Jonas Brothers . 05.09.09, 22:36
      ja jestem prawdziwą fanką jb .
      słucham ich od 2 lat , może to nie wiele , ale jak usłyszałam pierwszą
      piosenkę od razu się zakochałam , w muzyce a nie wyglądzie ...
      i wcale mnie nie obchodzi że " trochę wyszli z mody" , ja będę ich kochać
      nawet jak zespół przestanie istnieć ... zawsze będą mieć jakieś miejsce w
      serduchu ...
      i wcale nie obchodzi mnie co mówią "Anty Fani"...
      bo dla mnie oni mają talent , i mogą osiągnąć jeszcze więcej ...
    • satini Re: Prawdziwi fani. 06.09.09, 00:11
      Ja uważam, że jestem prawdziwą fanką Jonas Brothers. Nie ma dnia, żebym nie
      czytała newsów o nich czy nie przesłuchała kilku piosenek. Znam dobrze ich
      biografię, filmografię, piosenki z wszystkich płyt. Nie mogę się doczekać
      serialu J.O.N.A.S. na DC oraz 3D Concert Experience w kinach. Jestem świadoma
      tego, że jak inni normalni ludzie popełniają błędy. Raz się wspinają, raz
      upadają i to całkiem normalne. Uczestniczę w każdym live chacie z nimi (jeżeli
      mam dostęp do komputera), zadaję pytania, napisałam im nawet list i kupę
      komentarzy/e-maili. Brałam udział w wieku akcjach o np. przyjeździe JB do polski
      i nadal mam nadzieje, że jednak kiedyś nas odwiedzą. Mimo, że mam 500 km do
      Warszawy (na koncert w innym mieście nawet nie liczę) to po prostu nie ma takiej
      opcji, żebym nie pojechała. Często rozmawiam z ich innymi fankami, przez
      shoutboxy jak i fora czy GG. Polubiłam ich pod koniec 2008 roku (dzięki filmowi
      Camp Rock, który kocham i jutro na 10000% obejrzę po raz -enty <3) i nic nie
      wskazuje na to, żeby miało się to zmienić, wręcz przeciwnie wink. Mogę powiedzieć,
      że jestem też fanką Demi, ale chyba nie taką najprawdziwszą. Nie wiem o niej
      zbyt wiele, nie znam wszystkich piosenek, jednak wiele słucham. Oglądam filmy i
      seriale z nią, newsy czytam właściwie tylko na Kotku. Najbardziej polubiłam ją
      za rolę Mitchie w CR, ale do prawdziwej fanki chyba jeszcze mi trochę daleko.
      Pozdrawiam wszystkich fanów i antyfanów, bo ich również szanuję wink
    • mileylove. Re: Prawdziwi fani. 06.09.09, 07:57
      ja jestem prawdziwą fanką miley cyrus .
      codziennie czytam o niej newsy, znam wszystkie piosenki i mam jej wszystkie płyty .
      ale pzrecież to nie o to chodzi , np. rodzina jest biedna, córka nie może mieć wymarzonej płyty .
      to nie chodzi o ilość płyt plakatów innych tego typu rzeczy .
      trzeba być fanem tej gwiazdy , kochać ja za to jaka jest . wink
      • blood_ Re: Prawdziwi fani. 08.09.09, 19:36
        ja jestem prawdziwa fanka Avril Lavigne. Juz od ponad dwoch lat codziennie
        sledze newsy z zycia Av (avril-lavigne.pl) Mam jej plyty, znam kazda piosenke
        jaka oficjalnie nagrala, ogladalam filmy z jej udzialem... Po prostu ja
        uwielbiam! Ciesze sie, ze kotek ostatnio tak duzo pisze o Pani Lavigne <3
    • taylor_ Re: Prawdziwi fani. 03.10.09, 12:59
      `Ja mogę się nazwać prawdziwą fanką Miley . Uwielbiam ją już od ponad dwóch lat smile
      Wiem że popełnia błędy , ale potrafię jej wybaczyć, bo wiem że każdy je popełnia . Nie
      jestem z tych fanów co zaraz przestają lubić jakąś swoją ukochaną gwiazdę bo zrobiła coś
      zlego.. Znam wszystkie piosenki Miley, oglądam z nią filmy i seriale, oglądam jej różne sesje
      zdjęciowe, lub zdjęcia z jakiś imprez . :- ) Anty fani mnie nie obchodzą, ważne kogo ja
      lubię, a nie oni . Jestem fanką Miley dlatego, że jest bardzo utalentowana i nie próbuje być
      jak wszystkie inne gwiazdy disneya - taka przesłodzona . Wgl. uwielbiam ją, ma w sobie to
      COŚ, co w niej bardzo cenię . Jej piosenki są świetne, naprawdę .
      • rosalie Re: Prawdziwi fani. 03.10.09, 13:29
        Jonas Brothers
        ..od.? 1,5 roku.

Codziennie wchodzę na ich główną stronę. Można powiedzieć, że co dwa dni na twittera,
        facebook'a i myspace. Doceniam ich za to co robią i jacy są, nie za wygląd, który mają xD
        Uwielbiam ich piosenki. Przesłuchałam wszystkie. Nick gra na perkusji, gitarze i
        fortepianie, a do tego śpiewa, moim zdaniem ma talent. Joe i Kevin też rozpoczęli naukę na
        innnych instrumentach. Koncerty JB to niesamowite przeżycie, nie miałam okazji zobaczyć
        ich na żywo, ale wystarczy, obejżeć nagranie z koncertu w internecie. Każdy ich występ
        jest dopracowany i przemyślany. Wystarczy zobaczyć reakcję widowni, kiedy pojawiają
        się na scenie. Mają niesamowite poczucie humoru, nie udają nikogo, ani nikogo
        niepodrabiają. Nie są typowymi gwiazdkami Disney'a. Sami zasłużyli sobie na sławę.
        Disney nie pomagał im nagrywać płyty a tym bardziej ich nie promował, jak to
        niektórzy uważają. Mają własną fundację, pomagają innym. Ich mama zna język migowy,
        a ich tata jest czymś w rodzaju pastora w Ameryce (mniejszość ;d). Piszą sami teksty
        piosenek i je komponują. To przy ich piosenkach się popłakałam..

Mam specjalne pudełko, w którym trzymam wszystkie rzeczy związane z JB. Są tam
        plakaty (kupuję każdą gazetę, w której jest ich plakat), komplet zdjęć całej trójki, wycinki z
        gazet, różne gadżety z nimi związane: notes, breloczki itd. (nie z Camp Rock'a), oraz
        zestaw 5 płyt. Na telefonie mam ponad 40 ich piosenek, a na komputerze osobny
        program dla ich piosenek. Nie wspominając już o liczbie fotek na komputerze, która
        przekracza dwa zera. Pierwszą piosenką, którą się nauczyłam była 'When You Look Me In
        The Eyes'.

Nie lubię kiedy ktoś ich obraża, ale potrafię przyjąć krytykę. Nie widzę w nich tylko
        ideałów
        . Myślę, że mogę uważać się za prawdziwą fankę Jonas Brothers.

Wow.. Postarałam się xD
    • samotnymotyl Re: Prawdziwi fani. 03.10.09, 13:36
      Ja jestem prawdziwą fanką Henrego (piłkarz) smile kocham go od trzeciej klasy
      podstawówki smile na jego widak w telewizorze skacze piwo
    • dakota_ Re: Prawdziwi fani. 03.10.09, 18:00
      tak jestem fanką .
      fanką miley .
      od paru lat .
      prawdziwą fanką , ale nie mam jej plakatów
      wywieszonych po pokoju . bo czy to musi być konieczne ?
      według mnie , wcale nie .
    • blamssi Re: Prawdziwi fani. 08.10.09, 19:06
      Tak, jestem najprawdziwszą na świecie fanką Justina Bimberka.xd
    • razzo x. 08.10.09, 20:38
      paramore {trzy lata} green day {osiem lat} avril {siedem lat}.`
      • kinga15rbd Re: x. 08.10.09, 22:08
        nie wiem czy jestem prawdziwą fanką ,ale uwielbiam Anahi Portille serce i ogólnie
        RBD ;****
    • obstreperous .. 09.10.09, 16:44
      ja jestem fanką efrona i hudgens . i szczerze mam to w dupie że połowa ludzi
      ich nie toleruje . ja ich kocham i lata mi to że ktoś ich krytykuje . jestem z
      nimi długo . nie idę za modą . nie podoba mi się robert . ale za to KOCHAM
      Efrona . dla mnie to on jest ideałem . i mam głęboko gdzieś co o mojej
      wypowiedzi powiecie . dziękuję .
      • cheergirlz Re: .. 10.10.09, 22:03
        a ja jestem fanką ashley tisdale od 3 lat i demi lovato od amerykanskiej
        premiery camp rock mam ich wszystkie płyty, generalnie zawsze wiem co sie z nimi
        dzieje ogladam wszystkie filmy ashley itp itd ale nie popłakałabym sie ze
        szczescia gdybym je zobaczyła jestem w miare normalna ;d
        • sweetgirly Re: .. 11.10.09, 17:09
          A ja fanką Lady Gagi jestem ^^ Znam jej wszystkie piosenki. Teraz zbieram na płyty.
    • reden Re: Prawdziwi fani. 11.10.09, 20:14
      Tokio Hotel, od 2005 roku, czyli od czasów DDM ;D
    • alyson96 Re: Prawdziwi fani. 12.10.09, 15:28
      Ja jestem fanką Tokio Hotel . Ale nie wiem czy mogę się nazwać ich Prawdziwą Fanką .
      Słucham ich dopiero od LUTEGO tego roku . Wcześniej też ich słuchałam , ale jakoś nie
      umiałam się do tego przyznać.
      Uwielbiam TH za ich styl , piosenki i Muzykę . Znam Każdą piosenkę na pamięć .
      Większość osób których znam nie lubią ich .Oceniają niestety wygląd . Naszczęście są takiie
      osoby które zwracają uwagę na muzykę.

Miley Cyrus . Słucham ją już prawie od trzech lat . Znam wszystkie piosenki i płyty .
      Czytam każde wiadomości o niej . Byłam jej fanką nawet wtedy kiedy była ta afera z jej
      fotami . Przez to dużo fanów straciiła , ale ja nigdy nie powiedziałam że jej nie lubię. Tu
      mogę powiedzieć że jestem jej prawdziwą fanką .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka