likemaja 14.08.09, 18:32 chciałam sobie kupić jakąś paletę cienie do powiek ale tak niedrogo jakie -firmy -kolory polecacie jakby co to sorry za powtórzenie wątku najwidoczniej nie zauważylam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
likemaja Re: cienie do powiek 14.08.09, 23:08 proszę pomocy!!!!!!!!!!! dlaczego odpisujecie wszędzie na inne tego typu problemy a na moje nie jest to już któryś nowy wątek na który nie dostałam ani jednej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: cienie do powiek 15.08.09, 00:09 Eh nie wiem kup se jakies w drogerii Jaki kolor naj lubisz taki se walnij Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: cienie do powiek 15.08.09, 10:44 A ile cieni chciałabyś aby było w paletce?? Ja mam z Ruby Rose (tania firma) za 39 zł 48 cienie + 2 pacynki jest fajna ale kolory nie są matowe tylko raczej perlowe Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: cienie do powiek 15.08.09, 20:20 likemaja napisał(a): > chciałam sobie kupić jakąś paletę cienie do powiek > ale tak niedrogo > jakie > -firmy > -kolory > polecacie > jakby co to sorry za powtórzenie wątku najwidoczniej nie zauważylam najpierw musisz powiedziec jaki masz kolor oczu a potem ci odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: cienie do powiek 15.08.09, 20:50 Ja też KOMPLETNIE nie wiem , jakie cienie sobie kupować ... ;// Nie kupuję ich w ogóle , mam tylko jakieś , jak się trafią w jakiejś gazecie jako prezent , ale i tak ich nie używam ... Jedna z Was napisała : ` powiedz jaki masz kolor oczu , to Ci powiem ` czy coś w tym stylu ;]] No to ja mam zielone i jestem blondynką ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: cienie do powiek 15.08.09, 22:13 roxann_ napisał(a): > Ja też KOMPLETNIE nie wiem , jakie cienie sobie kupować ... ;// > Nie kupuję ich w ogóle , mam tylko jakieś , jak się trafią w jakiejś gazecie ja > ko prezent , ale i > tak ich nie używam ... > Jedna z Was napisała : ` powiedz jaki masz kolor oczu , to Ci powiem ` czy coś > w tym > stylu ;]] > > No to ja mam zielone i jestem blondynką ;] Hihi ja tez mam zielone oczka! Powiem ci jakie ja uzywam, i mówi ci ekstra wyglądaja te kolory do zielonych oczów: -brązowy, różowy, szaty, zloty, brzozkwiniowy i czasem ciemny zielony ale tylko czasem ja tych uzywam i efekt jest ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
likemaja Re: cienie do powiek 17.08.09, 01:07 braz oczy i jasny braz/ciemny blond włosy Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: cienie do powiek 17.08.09, 01:10 ja mam niebiesko-szare oczy, i ciemno-blond włosy. ktoś mi powie, jakie powinnam wybierać kolory cieni? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: cienie do powiek 17.08.09, 13:09 nikt. to masz taką samą sytuację jak ja Myślę , że będą pasowały odcienie fioletu i różu Do mnie przynajmniej pasują ;* Odpowiedz Link Zgłoś
likemaja Re: cienie do powiek 17.08.09, 23:34 powiedzcie chociaż jakie firmy preferujecie a w kolory to już się nie bawmy bo zostały mi tylko dwa dni w wawie Odpowiedz Link Zgłoś