pariska65 14.08.09, 21:46 Hejka Znacie jakieś fajny makijaż na imprezę może macie pomysły na jakiś albo znalazłyście w necie jakieś fajne?? Może lubicie eksperymentować z makijażem?? Podzielcie się pomysłami Jeżeli taki wątek już był to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikawika Re: Make up 14.08.09, 22:19 Hmm...Nałuż trochę podkładu,jakiś fajny cień do powiek,błyszczyk,tuż-nie za mocno,troszeczkę pudru,ejlerem zrób kreski na oku,ładne perfumy i bomba! Na imprezę możesz mejkap zrobić mocniejszy-powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Make up 15.08.09, 00:18 Mam swoj ulu make up, ale jakos to robie mechanicznie, ze nie potrafie wytlumaczyc Ale co potrzeba podklad, eyeliner, kredka, 3kolorowy cien (metaliczny szary ^^), puder, tusz do rzes Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Make up 15.08.09, 10:04 MichellePhan Na pewno u niej na kanale znajdziesz coś dla siebie. Ona jest po prostu świetna w tym co robi. A czy ja mam swój ulubiony makijaż? Nic specjalnego, ale lubię prostotę. Podkład, tusz do rzęs, czasami jakiś bronzer, błyszczyk, kredka. Ale nigdy tego wszystkiego nie daję naraz. Nie cierpię cieni do powiek. Odpowiedz Link Zgłoś