nadzienka 25.08.09, 18:30 mam 13 lat ide do gimnazju i mam tylko 153 cm wszyscy podrosli przez te wakacje tylko nie ja pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 19:19 153 ? sama nie wiem, powinnaś być troszkę wyższa. ja też idę do 1 gimnazjum, i mam 177, ale to nie znaczy, że też powinnaś tyle mieć, idąc do gima. xd w sumie to całkiem niezły wzrost, jeszcze podrośniesz, nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 19:28 Ja mam tez gdzies kolo tego...! I wiesz nie przejmoj sieee <3 Ale plis plis plis takich wątów ostatnio sie strasznie duzo porobilo i jesli bedzie taki nastepny na niego chodzic nie bede ! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 19:36 A ja mam 19 lat a mam 160,5 cm. wzrostu. I nie panikuję, bo to kwestia genów. Moim zdaniem nie masz się czym przejmować, poprostu masz odpowiedni wzrost do swojego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 19:43 Chociaż w sumie to chciałabym być sporo wyższa, mieć te 175 cm, żeby móc jeszcze lepiej grać w siatkę. Bo mimo, że gram dobrze, przez mój wzrost bardziej męczę się w ataku bo muszę wyskakiwać wyżej niż inni i wkładać w to więcej siły. do nikt.- jesteś bardzo wysoka jak na swój wiek Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 19:54 Nie przejmuj sie heh pewnie często to słyszysz też idę do gimnazjum a mam 171 cm wzrostu, ale mówi się trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 20:00 katsuumi, wiem to nie przeepadam za swoim wzrostem, uważam, że jestem stanowczo za wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: czy jestem niska ? 25.08.09, 20:25 Sorry ,ale jak na mój gust jesteś niska (choć nie bierz sobie tego do serca ,bo ja mam 167 cm. i każdy kto nie ma 162 jest u mnie niski xD) ,ale postaraj znaleźć w tym jakieś plusy. No chociażby nie wszyscy chłopcy lubią wysokie dziewczyny, wyższe od nich prawda? Niektórzy lubią niskie ,bo czują się bardziej męscy(to cytat). Zawsze w swoich wadach szukaj plusów. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fiazta Re: czy jestem niska ? 26.08.09, 11:48 Spokojnie, dziewczyno! Jestem w twoim wieku i mam coś koło 172, ale jestem wyrostkiem, i to strasznym Mój najwyższy kolega z klasy ma 164. A najniższy ... ( uwaga, szok ) 140. Nie masz się absolutnie niczym martwić. Dziewczyny rok ode mnie młodsze są niższe od tego kolegi. A o dwa lata starsze (tzn. 15 lat) , są nie raz ode mnie niższe ze dwie głowy. Uwierz mi, to nic fajnego iść w towarzystwie najlepszych kumpli i być od nich o głowę wyższa. Na wakacjach poznałam fajnego chlopaka, a nawet dwóch. Jeden miał 14 lat i był z 10 cm ode mnie niższy. Drugi 17 i był ledwie mojego wzrostu. Wyluzuj. Jesteś odpowiedniego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś