Dodaj do ulubionych

Ciucholandy

26.08.09, 15:49
Hej. Chciałam się Was zapytać o Wasze zdanie na temat lumpeksów.
Ja osobiście czasami chodzę i wysupłam nawet fajne ciuszki za 5 zeta. Ostatnio
kupiłam sobie bluzkę z H&M za 7zł, a nie za 100.
Jakie są Wasze opinie?
A i jeszcze. Ostatnio tata sobie kupił sobie granatową bluzkę z NIKE, a mi
bardzo się podoba i nawet fajnie w niej wyglądam. Czy to obciach jak wezmę
sobie ją na w-f? Nikt mi nie zarzuci że jestem inna?
Chętnie posłucham Waszego zadnia?
kiss
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: Ciucholandy 26.08.09, 15:56
      Jat am nie kupuje..nigdy czegos fajnego niemoge znalesc uncertain
      A jesli chodzi o cb ... to zalezy jakich masz ludzi w klasie , inni bedą cb wysmiewac inni
      iebedea uwagi zwrac wink
      • anetka96 Re: Ciucholandy 27.08.09, 09:50
        Jeśli ktoś Ci zażuci , że jesteś inna to ty mu zażuć, że on jest taki sam jak inni. Przecież to
        Twoj sprawda w czym na w-f ćwiczysz. Jeśli wyglądasz w tej koszulce dobrze to w niej
        ćwisz. ;] Do lumpeksów nic nie mam. Jak więc widzisz, dobre rzeczy czasem tam mozna
        znaleźć. Ja osobiście nie mam zadnej rzeczy w lumpeksy ale osobom, ktore się tam
        ubierają nie mam NIC do zażucenia. Przecież to normalni , fajni ludzie. ;]
        kiss
    • mileycyrus23 Re: Ciucholandy 26.08.09, 15:57
      To nic złego kupować w takiech sklepach.GWIAZDY SIĘ TAM UBIERAJĄ!!
      • marissa93 Re: Ciucholandy 26.08.09, 16:51
        taa ubierają się tam bo nie chcą żeby pół miasta nosiło to co oni, ale wchodzą tam zawsze rpzebrani żeby nikt ich nie riozpoznal bo dla nich to obciach !
        ja nie kupuję w second-handach, stać mnie na markowe ciuchy no ale zdaję sobie sprawę, że nie wsyzscy mają taka sytuację materialną jak ja i jak znajudją tam fajne ciuchy to niech kupują
        propo twojego pytanka - musisz im się chwalić, że kupiłąś to w tzw. lumpeksie ? dziewczyny raczej nie pytają się gdzie kupoiłaś bluzkę na wf shock jak im się nie pochwalisz to nawet się nie skapną, że ta bluzka jest z lumpeksu ( no chyba, że jest tak strasnzie zniszczona i widać, że jest po wielu porzejściach.
        • sol Ciucholandy 26.08.09, 17:18
          Dzięki za wasze rady ale mi nie o to chodzi smile
          No, bo ta bluzka jest męska(tata kupił ją w vabbi) i jest no... duża. Męska
          koszulka. Nie wiem czy się ze mnie nie będą śmiać. Ja tez mam dobrą sytuację
          materialną ale nudzi mi się to takie maszerowanie po sklepach i patrzeć co jest
          na wieszakach. Fajnie jest uczucie kiedy sama znalazłaś coś co ci się podoba smile
    • fabiankowa Re: Ciucholandy 26.08.09, 17:22
      nie mam nic do tych kupujących ^^
      mama babcia też tam kupują smile
      mam dużo rzeczy które są z lumpka xdd
      mam ciuchy też h&m ale kupuje w lumpeksie jak mam okazje
      xdd
    • independent_ Re: Ciucholandy 26.08.09, 17:24
      nie kupuję w ciucholandzie.
      stać mnie na firmowe ubrania więc nie widzę potrzeby kupienia czegoś, w czym już
      ktoś chodzil.
      • mileycyrus23 Re: Ciucholandy 27.08.09, 09:17
        Czym wy sie podniecacie?!Że stać was na markowe ciuchy?W ciucholandach są bardzo
        często rzeczy z metkami!!
        A gwiazdy się tego nie wstydzą!Otwarcie o tym mówą np.Keira Kinghtley(jkoś tak xd) i ta
        modelka Agnes D(zapomniałam) alb Nikki Reed
    • julka_18 Re: Ciucholandy 27.08.09, 09:29
      ja tak chodziłam co wtorek rano na wakacjach , bo jak kosztuje bluzka 8zł to
      teraz ksosztuje 4zł . wink
      wiesz , przecena o 50% . wink
      a w środę są za 1zł . ^^
      mój brat ma stamtąd fajne bluzki UMBRO . ;]
      a ja ostatnio kupiłam sobie superowe japonki i parę bluzek . ^^
      • lolcia66 Re: Ciucholandy 27.08.09, 09:33
        Na pewno się opłaca ja nie używaną sukienkę z H&M kupiłam tam za 25 zł big_grin A co
        do tej bluzki to ja bym ubrała ja i tak a WF chodzę w koszulkach o 2 rozmiary na
        mnie za duże big_grin
    • ladyy Re: Ciucholandy 27.08.09, 10:00
      Ja nie kupuje w ciuchlandach
      a co do bluzki taty to nie wiem
      • nygus_95 Re: Ciucholandy 27.08.09, 14:44
        ja lubię lumpeksy, nawet bardzo, z parę złotych można znaleźć naprawdę świetne i
        oryginalne rzeczy.
        a co do bluzki na w-f, to też mam taką nike'a na wuef, brat mi oddał. z londynu,
        hahaha szpan. fajna jest, serio. sięga mi za tyłek, ale jest wygodna. będę do
        niej legginsy nosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka