jassmin888 Re: Hannah Montana 29.08.09, 16:51 Dajcie juz z nią spokók, bo mi niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Hannah Montana 29.08.09, 16:52 Ok.. Po 1: PO CHOLERĘ DODAJESZ TAKIE TEMATY?! Po 2: Jeżeli już, to dlaczego na oficjalnym, co ? Żal ciebie dziecko Neo Odpowiedz Link Zgłoś
fretka_ Re: Hannah Montana 29.08.09, 17:50 Hahaha ona jest taka krejzolska a ty nie bo ty jesteś zjechane dziecko i tyylke. Hahaha. Wszyscy bądźmy Happy Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Hannah Montana 29.08.09, 18:22 Co ty myślisz, że jej nie znamy.. A może jakaś treść... Weż dziecko już przestań.. Bo jak widzę twoją nazwę i twój avek to mi się niedobrze robi Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Hannah Montana 29.08.09, 18:54 wszystko co napisałaś, piszesz, i napiszesz, zgłosiłam, zgłaszam, i bd. zgłaszać do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Hannah dupana!! 29.08.09, 19:07 przepraszam, że piszę . ale muszę, bo nie łapię . każdy, k a ż d y, wie, że ona nas prowokuje, żartuje sobie, naprawdę pewnie jest normalna/y . była dzisiaj na czacie, chyba ona, głowy nie dam, że ktoś się nie podszywa. pisze, że się z nas śmieje, pisze całkiem normalnie, więc ja nie bardzo rozumiem, po jaką cholerę, jej opisujecie. komentarz typu ` twoja stara ` tylko zachęci ją do dalszego udawania głupiej ; ) WIEC: STOP, NIE ODPISUJCIE, WCALE! WTEDY SIĘ JEJ ZNUDZI : D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Hannah dupana!! 29.08.09, 19:13 a mnie krew zalewa, bo juz nawet zakładałam o tym pie przony wątek. ale nie. wy dalej. i w dodatku na nią wyklinacie a o to jej chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Hannah dupana!! 29.08.09, 19:19 Ale nie spinaj ^^ Niech się dzieciaczek wybawi? An3ia fajnie masz w domu[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Hannah dupana!! 29.08.09, 20:34 miqusia z głupiej trzeba zrobić głupszą Odpowiedz Link Zgłoś