nygus_95 29.08.09, 19:45 której rozgłośni radiowej słuchacie najczęściej? ja preferuję trójkę ;p. wszystkiego tam po trochu. jazzu, klasycznej, indie, klasyki rocka, dobrego popu. coś polskiego też się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: radio. 29.08.09, 19:54 chciałam wczoraj założyć taki temat, ale stwierdziłam, ze dzisiejsza młodziesz radia nie słucha. roksi efę/trójka. pierwsze nieodświęta, drugię w piątki wieczór/soboty wieczór/w czwartki na wiosnę/jak jadę gdzieś autem. xd Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: radio. 30.08.09, 12:43 ja roxy słucham raczej rzadko, no ale w sumie też. a ja myślałam, że dzisiejsza młodzież słucha eski efę i ewentualnie radia zet ;p. a co fajniejsi eski rock, heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: radio. 30.08.09, 17:37 ja np. radia nie słucham zbytnio. pod koniec roku szkolnego sluchalam najwiekszej rockowej dychy (???) czy czegos w tym rodziaju na eseczce rock. i ogolnie eskę zuo rock. lecialo tam kilka fajnych piosenek, yyys było i placebo <podjara> ale i duzo zespolow ktorych nie lubię. a to co fajne, (czytaj: nie linkin park, green day etc) zwykle nie wchodzilo do pierwszej dziesiątki. a wszystkie dzieci, ktore się tam dodzwanialy, w sensie ze po płyty, to głosowaly a come, lipali albo green day. br. (bo tam sie glosuje, taki lans) w koncu z perspektywy kilkumiesiecznej sadze, iz byla to porazka i ze radia nie lubię, a juz na pewno nie eskę (nawet tą pseudo rockową)/zetke. jak juz to rano w drodze do szkoly to trójka <333 bo rano cos lecialo ok. 8:00 o beatlesach, history of the beatles metza, i to bylo boskie. ew. roksi, bo tam kin był z magla, ale glupoty zwykle gadał^^ aha no i oczywiscie wiosenne czwartki u szydło <3 <ah te imou serduszka> Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: radio. 30.08.09, 18:36 ja slucham tylko na necie open.fm a tak to jak czasem włącze to rmf max, albo eski . Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: radio. 30.08.09, 19:33 właśnie, codziennie rano w drodze do szkoły słuchałam tego o beatlesach. oj to było świetnee. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: radio. 30.08.09, 20:31 no jasne, w ogole, nie dosc ze nowe w wiekszosci piosenki, tzn. takie malo znane obok najwiekszych hitow, i komentarze mccartneya, ahhh. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet Re: radio. 30.08.09, 19:01 u mnie też trójka, szczególnie nocą i zależy jaka audycja Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: radio. 30.08.09, 19:46 a ja trójki nie słucham, gdyż ponieważ bo w mojej wiosce nie odbiera ; < (chyba. xd). czasami, rzadko, no ale jednak eska rock / eska xtreme. ale najczęściej roxy ; 3. szczególnie UK :loove:. miodzio! no i oczywiście KOTEK EFĘ. XD jak mogłyście o nim nie wspomnieć. ; C Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: radio. 30.08.09, 19:51 szczerze nie wiem na jakiej jest częstotliwości te radio Kotka. ; ] . powiecie mi ? Ja słucham jedynki, eski, zetki, Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: radio. 30.08.09, 20:02 ESKA,PLANETA.RADIO-ZET I JAKIEŚ TAKIE Z KLASYKĄ ROKU I PININOWĄ(NIE WIEM JAK TO OKREŚLIĆ WIĘC PROSZE NIE KOMENTOWAĆ) ALE NIE PAMIĘ TAK NAZWY Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: radio. 30.08.09, 20:10 głównie to Trójki. Zawsze słucham gdy jadę autem i kiedy mam doła (chodź gdy nie mam tez ale rzadziej) Odpowiedz Link Zgłoś