Dodaj do ulubionych

wybity palec

29.08.09, 21:57
hejj.. dziś wybiłam sobie palec u nogi. nie chcący oczywiscie ;p palec cały
czas mnie boli, mam siniaka i nie mogę chodzić.. nie zauważyłam, żeby spuchł.
Znacie jakieś sposoby na zmniejszenie bólu i w miarę szybkie go wyleczenie? No
cóż.. na rozpoczęcie raczej się nie uda go wyleczyć, wiec pójdę w trampkach,
ale chciałabym do 1 w-fu go wyleczyć, bo moja wuefistka znowu bd się pluła, że
nie ćwiczę.. na dodatek na pierwszym w-fie xd.. Bardzo proszę o pomoc.. z góry
dziękii ;D
Obserwuj wątek
    • pariska65 Re: wybity palec 29.08.09, 22:28
      no nie wiem moja mama ma taką jakąś maść niemiecką co podobno jest dobra na
      wszystko
      ale nie pamiętam jak się nazywa xd A wf-istką się nie przejmuj ponarzeka i
      przestanie ja często nie ćwiczyłam w podstawówce powód nie chciało mi się i też
      na mnie narzekała baba od wf że tak często stroju nie mamxd Nie wiem jak Ci
      pomoc sad ale pocieszę Cię ja mam gorzej bo pod koniec lipca złamałam kostkę i 4
      tygodnie w gipsie miałam i teraz jak na nogę próbuję stanąć to mnie boli i mam
      spuchniętą cały czas dopóki nie rozćwicze jej to będę taką miała a jak ją
      mocniej wezmę to mnie bardzo boli a na noc mi puchnie gorzej nogauncertain i nie wiem
      czy nie pójdę na pierwsze lekcje w szkole bo ledwo na nodze chodzę ale na
      rozpoczęcie muszę pójść ale i tak muszę dojechać i jeszcze dojść do szkoły i
      wgl...uncertain
      • alex... Re: wybity palec 29.08.09, 22:43
        Ja też miałam wybitego palca tylko że u ręki i w jakies 3 dni mi przyszło, smarowałam Altacetem i miałam na usztywnieniusmile Nie byłam z nim u lekarza gdyż byłam się że dostanę jakiś zastrzyk, których się cholernie boję i teraz jest trochę heh "krzywy" smile
    • cherries. Re: wybity palec 29.08.09, 22:48
      jeśli palec nie spuchł to bardziej jest to stłuczenie niż wybicie ;d Ja
      proponuje smarować altacetem i zawinąć bandaż, aby palec był sztywniejszy. Mam
      nadzieję, że choć trochę pomogłam ; )
      • agusiak01 Re: wybity palec 30.08.09, 00:05
        stosuj altacet i go jakoś usztywnij i tyle, a wuefistką sie nie przejmój ja z moją przyjaciołką
        nie ćwiczyłyśmy chyba z 4 miesiące (powód był taki że nam sie nie chciało tongue_out) i cały czas
        mówiłyśmy że nie mamy stroju albo że mamy miesiączke i nas brzuch boli (tak obie naraz)
    • dziewczyna09 Re: wybity palec 29.08.09, 23:06
      Ja miałam wybity(ten sam) palec 2x w prawej ręce ale nie byłam u lekarza
      usztywnij go i smaój altacetem powinno pomóc i najlepiej niech ci go ktoś nastawi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka