ashir Re: Małe miss! 03.09.09, 15:54 to jest okropne!;/ jak można takie coś dzieciom robić! szkoda mi ich... Odpowiedz Link Zgłoś
marysiania :( 03.09.09, 15:57 Biedne ...to jest straszne, zabierają życie 5 - latkom i robią z nim plastiki. Widziałam gdzieś filmik z tego programu, 2/3 tych dziewczynek płacze jak tylko podchodzi do nich jakaś stylistka...Zakładam, że to nie jest decyzja ich, tylko ich rodziców którzy marnują ich dzieciństwo za 10 000 $ które można wygrać w tym konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
panda Re: Małe miss! 03.09.09, 16:00 boże niektóre z nich to wyglądają dokładnie jak barbie!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e stare młode ?? O.o ;/ 03.09.09, 18:17 jak wyżej. 10 latki na 30 latki sie robia ;/ a w wieku 18 lat zmarszczki ;P żal mi ich ze szczerego serca ; ) ) kolejne sztucznie napchane hiltonki. weźcie mi jej z oczu! O.o Odpowiedz Link Zgłoś
edka Re: Małe dzieci 03.09.09, 16:05 To jest chore małe dziewczynki a tak się malują, pewnie i ja nigdy nie mam na sobie takiej ilości kosmetyków. Mam małe siostry,(6 lat) i kiedyś z kuzynką je tAK Sobie lekko pomalowałyśmy ( błyszczyk) to za chwilę same starły. A te dziewczynki robią to pewnie dlatego, że im mamy każą. Oglądałam kiedyś dokument o małych miss i to tylko im mamy kazały to robić, a ona strasznie płakały jak przegrały. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska Re: Małe miss! ;)) 03.09.09, 16:10 To straszne, że 6-latki są malowane jakby były dorosłe. Chociaż każda mała dziewczyna marzy żeby być piosenkarką albo modelką. Na szczęście wyrosłam z tych marzeń.! ) Odpowiedz Link Zgłoś
dodus Re: Małe miss! 03.09.09, 16:10 bleeee..... wymiotowac mi sie chce na ich widok..... fuuuu!!! wygladaja jak lalki barbie!! takie male i tak wytapetowane... ciekawe jake beda wygladac w wieku 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Małe miss! 03.09.09, 16:16 A moim zdaniem to dobry sposób na rozpoczęcie kariery, oczywiście jeżeli taka dziewczynka o niej marzy. USA daje naprawdę wielkie możliwości. I jeżeli komuś brakuje pieniędzy także może tam wystąpić. Przecież nikt nikogo nie zmusza, nie? Oczywiście taki makijaż w tak młodym wieku jest niezdrowy i "trochę" z nim przesadzili (podobnie jak w Photoshopem), ale osobiście żałuję, że w polsce nie ma czegoś takiego i że mama z jakieś 5 lat temu nie posyłała mnie na jakieś catingi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:49 to jest chore według mnie.!!!! potem tych dzieciaków nikt nie będzie lubieć bo zrobią się z nich MODELKI juz za młodu wiem o tym bo w mojej dawnej szkole dziewczyna co miała 1oLat już sie malowała i uważała się za PIĘKNĄ nie miała żadnych koleżanek<przyjaciółek> i nie ma do dzieś a twarz ma tak zniszczoną że nikt jej nie chce<chłopcy> Odpowiedz Link Zgłoś
agvleczka Re: Małe miss! 03.09.09, 17:50 Jezu, jak zobaczyłam te biedne dziewczynki, to aż się przestraszyłam. Moja cioteczna siostra brała udzial w wyborach małej miss, ale to bez tych strojów i tego całego makijarzu(nooo, może tylko odrobinka błyszczyku)!!! To chore!!! Ja bym tak swojemu dziecku nie zrobiła!!! dla ludzi w USA ważne są tylko kasa. I tylko oceniają człowieka po wyglądzie, nie zaś po charakterze, nieważne czy jest taki, czy taki, dla nich ważne czy jest ładny czy nie. Jak jest brzydki, to się z niego wysmiewaja, a jak jest piekny, to już ma wielu kolegów. Według mnie to niesprawiedliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozionka Re: Małe miss! 03.09.09, 19:36 agvleczka napisał(a): > Jezu, jak zobaczyłam te biedne dziewczynki, to aż się przestraszyłam:sho > ck:. Moja > cioteczna siostra brała udzial w wyborach małej miss, ale to bez tych strojów i > tego całego > makijarzu(nooo, może tylko odrobinka błyszczyku)!!! To chore!!! Ja bym tak swoj > emu > dziecku nie zrobiła!!! dla ludzi w USA ważne są tylko kasa. I tylko oceniają cz > łowieka po > wyglądzie, nie zaś po charakterze, nieważne czy jest taki, czy taki, dla nich w > ażne czy jest > ładny czy nie. Jak jest brzydki, to się z niego wysmiewaja, a jak jest piekny, > to już ma > wielu kolegów. Według mnie to niesprawiedliwe!!! to nie miss charakteru tylko pękności to co mają oceniać !!!!! CzUUbie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampiromaniak Re: Małe miss! 03.09.09, 16:20 jak dla mnie to głupota później z tych jakiej paniusie wyrastają Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Małe miss! 03.09.09, 16:22 Beznadzieja !!! Odbierają im dzieciństwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex Re: =O 03.09.09, 16:39 dokładnie, już wspomniałam, ale rodzice je wystawiają, a pedofile się podniecają, czy oni, rodzice, rozumu nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
alleks13 ;) 03.09.09, 16:24 W sumie takie małe miss to fajny pomysł ale to juz jest przesada to są małe dzieci one wyglądają jak lalki a nie jak dzieci ! Gdyby były bardziej naturalne tzn. całkiem naturalne to bylo by ok ale tak to nie Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:31 je jestem tylko ciekawa jak będą wyglądać w wieku 20/30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1356 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:37 to jest okropne te dzieci wyglądają jakby miały po 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna2208 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:39 Uważam że to głupie oglądałam kiedyś o tym taki program .Te dziewczynki mają pewnie 8 9 lat a wyglądają jak by w burdelu pracowały Odpowiedz Link Zgłoś
wercia_04 To KIT... 03.09.09, 16:40 Moim zdaniem jeżeli już to niech użądzają takie konkursy, ale niech nagrodą główną będą zabawki , albo inne prezenty , a nie pieniądze! I niech one będą bardziej naturalne , a nie taki dorosłe panienki ! To będzie o wiele lepsze...! Odpowiedz Link Zgłoś
phoebusia Uważam żę... 03.09.09, 16:42 Uważam ze było by do dobre ale bez takiej przesady jak te dziwaczne fryzurki czy makijaż,to małym dziewczynkom jest zupenie niepotzrebne,one powinny chodzic tylko ładnie ubrane Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Małe miss! 03.09.09, 16:44 ` dla mnie to jest okropne. według mnie ci rodzice, którzy wysyłają swoje dzieci na `takie coś` chyba ich nie kochają. . . tego nie można nazwać dzieciństwem, to jest koszmar. gdyby rodzice kazali mi coś takiego robić, to już dawno opuściłabym ten świat ;// Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Małe miss! 03.09.09, 16:44 Oglądałam takie coś w TV. To jest bezsensu. Absurd. Po pierwsze, od małego niszczą skórę i włosy, a po drugie, uczą dzieci chęci wygrania za wszelką cenę (co nie jest dobre - owszem zdrowa wspołrywalizacja tak, ale tego w ten sposób nazwać nie mogę, bo rodzice z całych sił dopingują dzieci; niektórzy są tacy co mówią "zawiodłam/em się na tobie" kiedy dziecko nie wygra, co jest nienormalne) oraz sztuczności... A czy pomoże im to w przyszłości? W większości wypadków na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip Re: Małe miss! grrrr... 03.09.09, 16:46 według mnie są straszne i przerażające , wyglądają jak lalki Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1313 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:49 Hej, ale dlaczego wyświetlił się e-mail jako autor tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
merlimon31 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:49 moim zdaniem to przesada te dzieci są robione na dorosłe bo rodzice chcą zarobić na ich urodzie te dzieci przez to nie mają dzieciństwa i kończą niestety że muszę przytaczać przykłady z chorobami natury psychicznej i anoreksji.Szkoda tych dzieciaków.Oby żadna z nich nie skończy jak Michael Jackson czy Merlin Monrooe nie radząc sobie z przygniatającą ich sławą.Przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkowa Re: Małe miss! 03.09.09, 16:54 te dzieci na pewno byłyby prześliczne gdyby nie te tony makijażu. To jest jakieś chore Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Małe miss! 03.09.09, 16:55 Ja cie ale tapety na tych ich mordach maja ^^ Odpowiedz Link Zgłoś