Dodaj do ulubionych

Małe miss!

• ashir Re: Małe miss! 03.09.09, 15:54
      to jest okropne!;/ jak można takie coś dzieciom robić!sad szkoda mi ich...
    • marysiania :( 03.09.09, 15:57
      Biedne uncertain...to jest straszne, zabierają życie 5 - latkom i robią z nim
      plastiki. Widziałam gdzieś filmik z tego programu, 2/3 tych dziewczynek płacze
      jak tylko podchodzi do nich jakaś stylistka...Zakładam, że to nie jest decyzja
      ich, tylko ich rodziców którzy marnują ich dzieciństwo za 10 000 $ które można
      wygrać w tym konkursie. confused
    • panda Re: Małe miss! 03.09.09, 16:00
      boże niektóre z nich to wyglądają dokładnie jak barbie!!shock
      • rikki Re: Małe miss! 03.09.09, 16:04
        Boże wyglądają jak stare babska! confused
      • anusia2502 ;/ 03.09.09, 16:24
        małe barbie shockshockshock trochę to dziwacznie wygląda
        scianaconfusedsadsadsad
        • candy.e stare młode ?? O.o ;/ 03.09.09, 18:17
          jak wyżej.
          10 latki na 30 latki sie robia ;/
          a w wieku 18 lat zmarszczki ;P
          żal mi ich ze szczerego serca ; ) )
          kolejne sztucznie napchane hiltonki.
          weźcie mi jej z oczu! O.o
    • edka Re: Małe dzieci 03.09.09, 16:05
      To jest chore małe dziewczynki a tak się malują,sciana pewnie i ja nigdy nie
      mam na sobie takiej ilości kosmetyków. Mam małe siostry,(6 lat) i kiedyś z
      kuzynką je tAK Sobie lekko pomalowałyśmy ( błyszczyk) to za chwilę same starły.
      A te dziewczynki robią to pewnie dlatego, że im mamy każą. Oglądałam kiedyś
      dokument o małych miss i to tylko im mamy kazały to robić, a ona strasznie
      płakały jak przegrały.confused
    • sweetowska Re: Małe miss! ;)) 03.09.09, 16:10
      To straszne, że 6-latki są malowane jakby były dorosłe. Chociaż każda mała dziewczyna marzy żeby być piosenkarką albo modelką. Na szczęście wyrosłam z tych marzeń.! wink)
    • dodus Re: Małe miss! 03.09.09, 16:10
      bleeee..... wymiotowac mi sie chce na ich widok..... fuuuu!!! wygladaja jak lalki barbie!! takie
      male i tak wytapetowane... ciekawe jake beda wygladac w wieku 20 lat uncertain
    • satini Re: Małe miss! 03.09.09, 16:16
      A moim zdaniem to dobry sposób na rozpoczęcie kariery, oczywiście jeżeli taka
      dziewczynka o niej marzy. USA daje naprawdę wielkie możliwości. I jeżeli komuś
      brakuje pieniędzy także może tam wystąpić. Przecież nikt nikogo nie zmusza, nie?
      Oczywiście taki makijaż w tak młodym wieku jest niezdrowy i "trochę" z nim
      przesadzili (podobnie jak w Photoshopem), ale osobiście żałuję, że w polsce nie
      ma czegoś takiego i że mama z jakieś 5 lat temu nie posyłała mnie na jakieś
      catingi itd.
      • lily_95 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:49
        to jest chore według mnie.!!!! potem tych dzieciaków nikt nie będzie lubieć bo
        zrobią się z nich MODELKI juz za młodu wiem o tym bo w mojej dawnej szkole
        dziewczyna co miała 1oLat już sie malowała i uważała się za PIĘKNĄ nie miała
        żadnych koleżanek<przyjaciółek> i nie ma do dzieś a twarz ma tak zniszczoną że
        nikt jej nie chce<chłopcy>
      • agvleczka Re: Małe miss! 03.09.09, 17:50
        Jezu, jak zobaczyłam te biedne dziewczynki, to aż się przestraszyłamshockcryshock. Moja
        cioteczna siostra brała udzial w wyborach małej miss, ale to bez tych strojów i tego całego
        makijarzu(nooo, może tylko odrobinka błyszczyku)!!! To chore!!! Ja bym tak swojemu
        dziecku nie zrobiła!!! dla ludzi w USA ważne są tylko kasa. I tylko oceniają człowieka po
        wyglądzie, nie zaś po charakterze, nieważne czy jest taki, czy taki, dla nich ważne czy jest
        ładny czy nie. Jak jest brzydki, to się z niego wysmiewaja, a jak jest piekny, to już ma
        wielu kolegów. Według mnie to niesprawiedliwe!!!angry
        • mrozionka Re: Małe miss! 03.09.09, 19:36
          agvleczka napisał(a):

> Jezu, jak zobaczyłam te biedne dziewczynki, to aż się przestraszyłamshockcry:sho
          > ck:. Moja
          > cioteczna siostra brała udzial w wyborach małej miss, ale to bez tych strojów i
          > tego całego
          > makijarzu(nooo, może tylko odrobinka błyszczyku)!!! To chore!!! Ja bym tak swoj
          > emu
          > dziecku nie zrobiła!!! dla ludzi w USA ważne są tylko kasa. I tylko oceniają cz
          > łowieka po
          > wyglądzie, nie zaś po charakterze, nieważne czy jest taki, czy taki, dla nich w
          > ażne czy jest
          > ładny czy nie. Jak jest brzydki, to się z niego wysmiewaja, a jak jest piekny,
          > to już ma
          > wielu kolegów. Według mnie to niesprawiedliwe!!!angry
          to nie miss charakteru tylko pękności to co mają oceniać !!!!! CzUUbie!!!confused
    • stoooo Re: Małe miss! 03.09.09, 16:17
      Wyglądają jak lalkiishock
    • wampiromaniak Re: Małe miss! 03.09.09, 16:20
      jak dla mnie to głupota później z tych jakiej paniusie wyrastają
    • annie__ Re: Małe miss! 03.09.09, 16:22
      Beznadzieja !!! Odbierają im dzieciństwo !!!
    • koffeinka =O 03.09.09, 16:24
      Zal, takie małe dziwki...sciana
      • alex Re: =O 03.09.09, 16:39
        dokładnie, już wspomniałam, ale rodzice je wystawiają, a pedofile się
        podniecają, czy oni, rodzice, rozumu nie mają?
    • alleks13 ;) 03.09.09, 16:24
      W sumie takie małe miss to fajny pomysł ale to juz jest przesada to są małe dzieci one
      wyglądają jak lalki a nie jak dzieci !
      Gdyby były bardziej naturalne tzn. całkiem naturalne to bylo by ok smile ale tak to nie uncertain
    • byczex Re: Małe miss! 03.09.09, 16:29
      Masakra shock
    • nicola_16 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:31
      je jestem tylko ciekawa jak będą wyglądać w wieku 20/30 lat
    • anusia1356 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:37
      shockto jest okropne
      te dzieci wyglądają jakby miały po 40 lat
    • klaudyna2208 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:39
      Uważam że to głupie oglądałam kiedyś o tym taki program .Te dziewczynki mają
      pewnie 8 9 lat a wyglądają jak by w burdelu pracowałyuncertainuncertain
    • wercia_04 To KIT... 03.09.09, 16:40
      Moim zdaniem jeżeli już to niech użądzają takie konkursy, ale niech nagrodą główną będą
      zabawki big_grin , albo inne prezenty prezent , a nie pieniądze! I niech one będą bardziej
      naturalne kwiat , a nie taki dorosłe kiss panienki cool !

To będzie o wiele lepsze...! smile smile smile smile big_grin smile
    • phoebusia Uważam żę... 03.09.09, 16:42
      Uważam ze było by do dobre ale bez takiej przesady jak te dziwaczne fryzurki
      czy makijaż,to małym dziewczynkom jest zupenie niepotzrebne,one powinny
      chodzic tylko ładnie ubrane
    • hepsio Re: Małe miss! 03.09.09, 16:44
      ` dla mnie to jest okropne. według mnie ci rodzice, którzy wysyłają swoje dzieci
      na `takie coś` chyba ich nie kochają. . . tego nie można nazwać dzieciństwem, to
      jest koszmar. gdyby rodzice kazali mi coś takiego robić, to już dawno
      opuściłabym ten świat ;//
    • ardnaskela Re: Małe miss! 03.09.09, 16:44
      Oglądałam takie coś w TV. To jest bezsensu. Absurd. Po pierwsze, od małego niszczą
      skórę i włosy, a po drugie, uczą dzieci chęci wygrania za wszelką cenę (co nie jest dobre -
      owszem zdrowa wspołrywalizacja tak, ale tego w ten sposób nazwać nie mogę, bo rodzice
      z całych sił dopingują dzieci; niektórzy są tacy co mówią "zawiodłam/em się na tobie"
      kiedy dziecko nie wygra, co jest nienormalne) oraz sztuczności... A czy pomoże im to w
      przyszłości? W większości wypadków na pewno nie.
    • gossip Re: Małe miss! grrrr... 03.09.09, 16:46
      według mnie są straszne i przerażające , wyglądają jak lalki
    • kinia1313 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:49
      Hej, ale dlaczego wyświetlił się e-mail jako autor tego wątku?
    • merlimon31 Re: Małe miss! 03.09.09, 16:49
      moim zdaniem to przesada te dzieci są robione na dorosłe bo rodzice chcą zarobić na ich urodzie te dzieci przez to nie mają dzieciństwa i kończą niestety że muszę przytaczać przykłady z chorobami natury psychicznej i anoreksji.Szkoda tych dzieciaków.Oby żadna z nich nie skończy jak Michael Jackson czy Merlin Monrooe nie radząc sobie z przygniatającą ich sławą.Przykre ale prawdziwecry.
    • muffinkowa Re: Małe miss! 03.09.09, 16:54
      te dzieci na pewno byłyby prześliczne gdyby nie te tony makijażu. To jest jakieś
      chore sciana
    • letli Re: Małe miss! 03.09.09, 16:55
      Ja cie ale tapety na tych ich mordach maja ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka