lola1212 03.09.09, 18:32 Ja lubię kolczyki w pępku i w uszach, ale to co poniżej zobaczycie jest dla mnie niewyobrażalne!!! jak ci ludzie wyglądają?! horror! to jest normalnie jakaś choroba!!!! jak mozna zrobić sobie tyle kolczyków?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
th4ever Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 18:34 Kolczyki są fajne w uszach, w wardze, brwi.... Ale żeby kolzykowac cialo...troche trzeba byc swirnietym Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 18:37 każdy jest inny , im to się podoba . marzę o kolczyku w wardze i/ew. w brwi . Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 18:39 Wyglądają jak potwory z moich koszmarów...podoba mi się percing w uszach i nosie, ale na ten drugi raczej się nie zdecyduję ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 18:43 ja mam kolczyki w ; w pępku i uszach na jednym 2 a na drugim 1 ; - p no ale bez przesady . ! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 19:34 co za dużo to nie zdrowo np: moim zdaniem na buzi można mieć conajmniej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 20:24 Według mnie najładniej kolczyki wyglądają w uszach Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: co myślicie o kolczykowaniu Się? Piercing 03.09.09, 20:28 zjebane człowieki. Mnie sie podobają w nosie i uszach. Odpowiedz Link Zgłoś