kaktus12 04.09.09, 17:24 Siema.! Chciałabym mieć bardziej proste włosy, teraz mam takie trochę kręcone hmm..pół na pół..czy wiecie czy są jakieś odżywki albo coś podobnego, by mieć bardziej proste włosy.? Z góry thanks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniak20 Re: Włosy :] 04.09.09, 17:30 No pewnie że są! W drogerii znajdziesz nie jedną! np.: Jednak czytałam rózne opinie,jedni mówią,że nie działa ; / Próbuj jeśli chcesz. Prostownicy nic nie zastąpi,ale niszczy włosy ; / Tak bardzo nie podobają ci się loki? Ja o nich marzę! Wczoraj kupiłam sobie szampon na zwiekszenie objętości,szkoda,że nie ma takich,co robią loki Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Włosy :] 04.09.09, 17:34 nie ma nic takiego co zastąpi prostownice bynajmniej narazie . ; p jak tam osoba wyżej podoała to drugie zdjęcie to got2 schwarzkop . ( nie wiem czy dobrze napisałam ) to jest tylko, że jeśli wyprostujesz włosy to "dłużej" trzymają . ;D sama takie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Niwea strejt end izi 04.09.09, 18:23 Ja też chciałabym mieć proste włosy a teraz mam takie falowane i w ogóle nie do uczesania Polecam te kosmetyki z nivea szampon, odżywka i balsam, najbardziej to działa ten balsam tylko trzeba go tak nałożyć dość dużo ale bez przesady na mokre włosy i musisz suszyć suszarką "na szczotce" Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Włosy :] 05.09.09, 22:23 a czemu w prostownice nie zainwestujesz ?? ja osobiście używam tej .. ( ok.25 zł ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Włosy :] 05.09.09, 22:29 mam podobny problem . z prostwonicy nie zamierzam korzystac bede potem miala wysuszone wlosy . a te wsyztskie szampony ,odzywki powiem jedno nic nie daja ;3 probowalam tego szamponu co dodala w zdj. moniak20[czy jak] i nic mi nie dawal . jak ja bym chciala miec galdkie,proste wlosy.. ehh marzania Odpowiedz Link Zgłoś