lola1212 05.09.09, 10:44 Jeśli o mnie chodzi to był nawet spoko. Jak zobaczę więcej odcinków to będę mogła ocenić.. choć nie pobije Czarodzieji z Waverly place ;D <kocham> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
countrycutie. podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ;) 05.09.09, 11:03 powiem szczerze - nie podobał mi się. we wszystkich serialach, które teraz się tworzy żartują już na siłę. nie ma w tym nic śmiesznego, ale ludzie w studiu JEDNAK się śmieją. może inne odcinki będą lepsze, ale jak na razie nie przepadam za 'Sonny with a chance' Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ;) 05.09.09, 11:06 Mi się podobał ale jak dla mnie ten pierwszy odcinek był za bardzo chaotyczny. Nie wiem jakie beda nastepne odcinki ale mam nadzieje, że beda fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 05.09.09, 11:12 nie podobało mi sie to coś .... dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 05.09.09, 13:08 Uwielbiam Demi Lovato, ale serial średnio mi się podoba. Zgadzam się z jedną z poprzednich wypowiedzi, że nie jest za bardzo śmieszny, a ludzie w studiu i tak śmieją się na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 05.09.09, 13:11 To jest gó**o dla dzieci Disneya ... Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 05.09.09, 14:24 Jak dla mnie - gó...any serial produkcji Disneya.` W ogóle nie był śmieszny.^^ Jest bardzo przewidywalny, a Demi nie pokazuje nic ciekawego.` Nie podoba mi się. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 xdd 05.09.09, 15:16 szczerze mówiac..nie był taki zachwycający .wręcz przeciwnie..był nudy..nie było żadnego morału.. teamt roche głupi..wątpie zeby ktos sie tym tak zacieawił .norma i tyle..jak dlamnie bylo nudne..a Demi mnie wkurzała Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: xdd 05.09.09, 15:17 zgadzam sie to takie gó... dla dzieci Dzieci Disney'a..serial chyba nie bedzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina wg mnie... 05.09.09, 15:50 ... maskra. nic a nic mnie w tym nie rozmieszylo. wg z seriali Disney'a są najlepsze: Hannah Montana, The suite life of Zac and Cody i The Suite Life on the deck. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: wg mnie... 05.09.09, 15:50 kardolina napisał(a): > ... maskra. nic a nic mnie w tym nie rozmieszylo. wg z seriali Disney'a są najl > epsze: Hannah > Montana, The suite life of Zac and Cody i The Suite Life on deck. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: wg mnie... 05.09.09, 15:53 Całkiem fajne,ale momentami się śmiali a nic śmiesznego nie było ;// np.z tym kapeluszem co ona mówi: -A tego jakoś nie poznaję. A oni w śmiech.... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: wg mnie... 05.09.09, 18:01 hmm... powiem to tak - Wymuszają Śmiech! nie wiem jak to zabrzmiało ale chodzi mi o to że żartują i żartują a to wcale nie jest smieszne! np. w czarodziejach z waverly place to jest i troche śmiechu ale jest tez akcja a nie że robią z siebie cały czas totalnych głupków... jak dla mnie "Sony cos tam cos tam" to dno... oczywiście jak narazie, może będą lepsze odcinki... miejmy nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia509 Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 05.09.09, 18:24 Spodziewałam się czegoś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 06.09.09, 08:22 jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: podobał wam się serial "Sonny w Hollywood"? ; 06.09.09, 09:02 Mi też się ten serial bardzo spodobał, szkoda że puszczany jest tylko w weekend Odpowiedz Link Zgłoś