lolcia66 08.09.09, 09:27 Przerabiam zdjęcia tutaj przykłady Przed Po Przed Po Tylko takie zdjęcia miałam bez twarzy xdd No ale to tylko przykłady ;p Zdjęcia by me i przeróbki też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia66 Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 09:32 Trochę za duże wcześniej wyszły xdd Przed Po Przed Po Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 10:29 trochę też się w to w gimpie i photoshopie bawiłam ; p powiem tak: efekt daje ładny, ale starać to się nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 14:32 myślę tak samo- nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 14:47 nic specjalnego ;q takie coś można nawet zrobić w PF. W PS wychodzą o wiele lepiej, jeśli ma się jakieś dobre akcje, to mogą wyjść naprawdę cuda ;d Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 15:00 kontrast to każdy umie zmienić -,- Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 ... 08.09.09, 15:05 skoro nic nie zamawiacie, to po co piszecie, chyba tylko, żeby zrobić jej przykrość. . Nie c chcesz nic zamawiać- nie pisz... . Lolcia, bardzo fajnie przerobiłąś te obrazki i nie przejmuj się komentarzami Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ... 08.09.09, 17:50 ma, jestem tego świadoma . ale do tego umiejętności nie trzeba mieć, każdy może to zrobić, mnie nic nie było potrzebne ale zainteresował mnie wątek - wyraziłam opinię, to nic złego ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: ... 08.09.09, 18:18 Nom tyle, że ja nie mam żadnego photoshopa ani nic takigo i w tedy trzeba się pomęczyć xdd sory nie wiedziałam że to tak łatwo przychodzi w tego typu programach Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ... 08.09.09, 18:25 w porządku : ) a można wiedzieć w takim razie jak to zrobiłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ... 08.09.09, 18:48 oo, nie spodziewałam się, wręcz nie mogę uwierzyć, że tu jest gdzieś schowany paint XDD w gimpie wyszło mi coś takiego, w jakieś 10 sek. [niestety, zdjęcie przed zostało zamienione w plikach na po i stąd daje w `po` inne, chodzi mi tylko o tą wyrazistość ; q]: o taa, to ja -_- starałam się zrobić to naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: ... 08.09.09, 19:41 Nom to nic trudnego. Ale ja robiłaś to paintcie to fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 20:00 wystarczy miec program...tez tak umiem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Przerabiam zdjęcia !! :P 08.09.09, 20:12 ja na photoshopie lubię przerabiać polecam ten program na prawdę fajny jutro dodam fotę przerobioną taylor swift a teraz polecam pariskapati96.bloog.pl tam mam niektore przeróbki fot Odpowiedz Link Zgłoś