ampolionka 28.01.07, 15:45 Stosujecie regularnie? Jak często powinno się ich używać? Przecież to też chemia i zapewne obciąża włosy. Jak to jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Odżywki do włosów 28.01.07, 17:10 to sprawa bardzo indywidualna, zależy od rodzaju i kondycji włosów, ale jua polecam "odżywkować" włoski po każdym myciu;) dodatkowo jakies maseczki przy suchych wosach szczególnie w zimie i w lecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolionka Re: Odżywki do włosów 28.01.07, 19:29 Po każdym myciu? Ale takie które się spłukuje? Czy lepiej bez spłukiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Odżywki do włosów 28.01.07, 19:58 odżywki bez spłukiwania znacznie obciążają włosy, stosuj więc po każdym myciu odżywki do spłukiwania;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Odżywki do włosów 28.01.07, 21:17 pozatym ja polecam maseczki/odzywki tylko i wylacznie profesjonalne.. ze sklepow fryzjerskich... Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Odżywki do włosów 29.01.07, 16:30 shameeka napisała: > pozatym ja polecam maseczki/odzywki tylko i wylacznie profesjonalne.. > ze sklepow fryzjerskich... z tym zgadzam sie :) Ja uzywam odzywki w sprayu Rene Furterer i uwazam, ze jest super:) Nie trzeba jej spłukiwac, a mimo to nie czuje ,zeby włosy były "czymś obciązone"... Stosuję ją po każdym myciu włosów. Kazdy kosmetyk, ktory kupujesz w sklepie to chemia. Chemia nie oznacza od razu, ze musi szkodzić organizmowi. > Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Odżywki do włosów 02.02.07, 22:09 i ja praktycznie tak robię, jako mroofcia rzecze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolionka Re: Odżywki do włosów 01.02.07, 21:35 Tylko czy fryzjerzy nie naliczaja marży? Odpowiedz Link Zgłoś