mieszko_lambert 15.02.06, 15:05 ZA 2 tygodnie mam interview w OPOCE i kompletnie nie wiem, jakich pytań spodziewać się na interview. Dajcie znać jeśli ktoś z Was już to przetrwał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi_22 Re: interview w OPOCE 15.02.06, 15:14 Reprezentacja OPOCE jest tu silna, czegos sie dowiesz. Poszukaj w wyszukiwarce, niedawno ktos zadal takie samo pytanie. Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 15.02.06, 15:31 Rozmowa jest z Mr Brack i Ms Ceccarelli, na A5. Oczywiście z góry dziękuję wszystkim za sugesie (i trzymanie kciuków) - co tu ukrywać , jestem na forum nowicjusz. Odpowiedz Link
rudasek78 Re: interview w OPOCE 16.02.06, 11:19 Hej Mieszko, ja mialam rozmowe z p. Brack i p. Ceccarelli 3 tygodnie temu. Napisz do mnie maila (redaktor_rudasek@02.pl), to sie "zmailujemy" albo "zdzwonimy" - opowiem Ci dokladnie, jak przebiegala rozmowa, o co mnie pytali itd. Juz teraz chcialam Cie uspokoic, ze rozmowa z nimi to byla po prostu przyjemnosc, sa bardzo otwarci, dowcipni, zyczliwi itd. Pozdrawiam, Kaska Odpowiedz Link
edymi Re: interview w OPOCE 17.02.06, 00:39 Rudasku, a po jakim konkursi jesteś? Może po B3? Pozdrawiam am Odpowiedz Link
rudasek78 Re: interview w OPOCE 17.02.06, 10:50 Hej Edymi, Przeszlam konkurs EPSO/A/8/03 (czyli teraz to bedzie grade A*5) i niedlugo zaczynam prace w DG ENV :-)) (po poltorarocznym oczekiwaniu na interview stwierdzenie "niedlugo zaczynam prace w Komisji" wprowadza mnie niemalze w stan nirwany ;-)) ). Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
edymi Re: interview w OPOCE 17.02.06, 11:22 Hej Kasiu! No to serdecznie gratuluję! Przy okazji trochę mnie uspokoiłaś, bo to znaczy, że z mojego konkursu wciąż nie ruszyła rekrutacja :). Życzę zatem udanego startu w Luxie i pozdrawiam. am Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 17.02.06, 09:10 Wielkie dzięki, już piszę maila. Odpowiedz Link
simmo Re: interview w OPOCE 16.02.06, 14:35 Brack to moj HoU - bardzo wporzo. Nie masz sie co bac. Jestem ciekaw kiedy w koncu ktos przyjdzie do naszego unitu, bo do tej pory rekrutacja konczyla sie na interview : ) Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 17.02.06, 09:26 Dobrze, że potencjalny szef jest wporzo, ale trochę mnie spłoszyłeś tym że teraz inni kandydaci kończą na interview. A jak sama praca? Raczej kontakty z ludźmi czy tylko z tekstami? I jeszcze pytanie ogólne - czy to normalne, że najpierw trzeba przejść badania, a dopiero potem interview? Trochę się boję, że po tych badaniach będę taka zmachana, że na interview padnę na twarz. Odpowiedz Link
tomi_22 Re: interview w OPOCE 17.02.06, 09:49 mieszko_lambert napisała: > I jeszcze pytanie ogólne - czy to normalne, że najpierw trzeba przejść badania, > > a dopiero potem interview? Trochę się boję, że po tych badaniach będę taka > zmachana, że na interview padnę na twarz. Normalne, kazdy tak ma. Odpowiedz Link
simmo Re: interview w OPOCE 17.02.06, 11:14 praca z ludzmi przede wszystkim. Ja to lubie, mimo ze niektorzy ludzie tutaj nadaja sie tylko na wysylke na Sybir. Co do badan, to zazwyczaj sa tego samego dnia, niestety. Dasz rade, spokojnie. Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 17.02.06, 15:31 Fajnie, że z ludźmi, bo z moich dotychczasowych doświadczeń redakcyjnych najbardziej nie lubię przecinkologii. A kandydaci na Sybir wszędzie się znajdą np. mój obecny kierownik... Dzięki za słowa otuchy i miłego weekednu Wszystkim. Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 22.02.06, 10:47 Simmo, mam prośbę. Właśnie przeczytałam o Tobie w newsletterze i zoreintowałam się, że będę mnie przepytywać na takie samo stanowisko, na jakim pracujesz. Miałbyś chwilkę, żeby odezwać się mailem (mieszko_lambert@gazeta.pl) i wymienić trochę uwag szczegółowych? Odpowiedz Link
wojtasw Re: interview w OPOCE 22.02.06, 13:04 Mieszko! Wygląda na to, że będzie nas przynajmniej dwoje chętnych do pracy w OPOCE. Też dostałem zaproszenie na interview z Panem Brack. Pozdrawiam i życzę powodzenia W. Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 22.02.06, 13:49 Wzajemnie powodzenia! Kiedy jedziesz? Odpowiedz Link
wojtasw Re: interview w OPOCE 22.02.06, 13:58 Wstępnie umówiłem się na 3.3, ale jeszcze nie mam oficjalnego zaproszenia. Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 22.02.06, 14:03 Czyli będziesz tuż tuż po mnie - jadę w poniedziałek. Powodzenia w zbieraniu papierków, bo to chyba z całych przygotowań trwa najdłużej. Odpowiedz Link
mieszko_lambert Re: interview w OPOCE 22.02.06, 14:25 Zapomniałam dodać, że jak byś miał problem z tym skąd wziąć poszczególne papierki, to służę radą, bo właśnie jestem po Tour de Pologne między urzędem miejskim a Rejestrem Karnym.... mieszko_lambert napisała: > Czyli będziesz tuż tuż po mnie - jadę w poniedziałek. > Powodzenia w zbieraniu papierków, bo to chyba z całych przygotowań trwa > najdłużej. Odpowiedz Link