Dodaj do ulubionych

Strzelnica

08.05.06, 22:42
Dobry wieczór!
Czy ktoś orientuje sie może gdzie w luxie (ew.w bliskich okolicach BE,FR,DE)
jest ogólnodostępna strzelnica sportowa? Dodam, że interesuje mnie broń
palna, a nie łuki czy kusze.
Może jakieś linki?
Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Rafal
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Strzelnica 08.05.06, 23:20
      Ja chyba widzialem taka, ale nie jestem pewien czy to to :) Chodzi o to, ze jak
      przejezdzalem samochodem to jest na tablicy taki naryzowany facet, ktory ma
      strzelbe w reku i cos tam jest napisane - nei pamietam. Mozesz to znalezc kolo
      Luxa. Miejscowosc Senningerberg/Hostert. Jedziesz autostada na Trier. Zjezdzasz
      na lotnisko i kierujesz sie na Senningerberg. Tam kolo stacji Esso, skrecasz w
      leweo i kierujesz sie na Hostert. Na 1 swiatlach (kolo petli autobusowej)
      odbijasz delikatnie w lewo - po luku jakby - i jedziesz jakies 30-50metrow.
      Zaraz bedzie skrzyzowanie z droga na Hostert - w prawo i na dol sie jedzie, do
      doliny. I tam blisko jest wlasnie to o czym pisze. Wiecej niestety nie wiem.
      • ma_wi99 Re: Strzelnica 09.05.06, 00:00
        Moze to ci cos pomoze:

www.ssck.lu/
    • oley11 hej rczarn11 10.05.06, 09:00
      moze sie umowimy ktoregos dnia na odwiedziny w tym przybytku??? ja juz sie od
      jakiegos czasu zbieram. a z czasem moze jakas druzynka strzelecka sie
      zbierze... (z tego co wiem, to jest ich kilka w luxie, ale nie ma
      jeszcze "epso"wej)
      • albano1947 Re: hej rczarn11 10.05.06, 15:01
        HEHEHEHEHEHE Chcesz zalozyc druzyne covboji Widzialem takiego jednego w Luksie
        gdzies na prerii pomiedzy Junglister a Echternach. Jakos byl osamotniony i nie
        mial szczesliwej miny. Naprawde to powiedzmy jak bysmy Busha zapytali na
        czlonka to by nam nie tylko benzyna podskoczyla w gore. Dlatego proponuje ze
        strzelania przejsc polewanie. Wieksza przyjemnosc, bezpiecznie i nawet tez
        sportowo

PS naturalnie to byl zart i mysle ze w Rumelange na granicy do Francji jest
        strzelnica. Swietnie urzadzona i przygotowana do sportowych imprez.
        • rachelita Re: hej rczarn11 10.05.06, 15:59
          Zbierajcie sie chlopcy i trenujcie to strzelanie.. A jesli mozna, to bym sie
          potem usmiechnela w trakcie Kirmess'u o jakis strzal w 10 w celu upolowania
          pluszowego wielkiego tygrysa.. hihihihi, albo innego zwierza...
          Bedzie okazja dorobic troche do pensji... ;o)
          • oley11 Re: hej rczarn11 10.05.06, 16:11
            problem w tym ze na wszystkich jarmarcznych strzelnicach przyrzady celownicze
            sa tak rozregulowane ze w zasadzie kazdy ma taka sama szanse trafic, czy celuje
            czy nie.

to z doswiadczen polskich mowie, ale ide o zaklad, ze jest tak w calym znanym
            nauce wszechswiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka