shogun_smutku 02.11.09, 12:38 Ktoś zna/korzystał/poleca? revitum.pl/index.php/grzybica Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rich69 Re: Revitum 03.11.09, 12:31 Jezeli masz ochote uszczuplic swoje konto o kilkaset zlotych to polecam,ja tam nie bylem i sie nie wybieram,opiniuje na podstawie opini innych osob na innych forach. Odpowiedz Link
shogun_smutku Re: Revitum 06.11.09, 13:22 w pore napisałeś Już miałem się zapisywać. Głównie chce jakieś badanie dla Dziewczyny i Rodziny zrobić, żeby się "odczepili"... ja tam i tak swoje wiem;> Odpowiedz Link
jan440 Re: Revitum 06.10.13, 21:22 A ja uważam, że to maszyna była zepsuta.Uważam tak dlatego, że nie wyszły Ci pasożyty bo na ogół wszystkim wychodzą. Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: Revitum 27.02.15, 02:09 a ja słyszałem też poytywne opinie , za śieszną stówkę można coś zbadać , a a supli i innych głupo brać nie trzeba , to już był wasz wybór , doagnostyke podstawową ają dobrą bo 100 czy 200zł to ą żadne pieniądze a onie potrafią zdiagnozować coś Odpowiedz Link
krysia60b Re: Revitum 19.08.15, 17:12 Podchodziłam nieufnie do tej metody, przekonała mnie siostra, której jestem bardzo wdzięczna!! . Była wraz z synkiem na badaniu, Siostrzeniec borykał się z pasożytami, jak to dziecko. Nie dość że przebadali moją siostrę to jeszcze siostrzeńca GRATIS!! Oboje przeszli kurację i czują się świetnie! Nie mogę doczekać się zakończenia swojej kuracji! PRZYJMUJĘ JĄ DOPIERO MIESIĄC A JUŻ CZUJE SIĘ LEPIEJ!!! BARDZO POLECAM!. Odpowiedz Link
hashitess Re: Revitum 19.08.15, 18:10 krysia60b napisał(a): > Podchodziłam nieufnie do tej metody, przekonała mnie siostra, której jestem bar > dzo wdzięczna!! . Była wraz z synkiem na badaniu, Siostrzeniec borykał się z pa > sożytami, jak to dziecko. Nie dość że przebadali moją siostrę to jeszcze siostr > zeńca GRATIS!! > Oboje przeszli kurację i czują się świetnie! Nie mogę doczekać się zakończenia > swojej kuracji! PRZYJMUJĘ JĄ DOPIERO MIESIĄC A JUŻ CZUJE SIĘ LEPIEJ!!! BARDZO P > OLECAM!. to są tylko puste słowa. Ja mogę napisać, że mi nie pomogli. Jak mi to udowodnisz? Cały wątek jest do usunięcia bo to jawna reklama jakiegoś przedsięwzięcia biznesowego. Odpowiedz Link
kris1-k2 Re: Revitum 15.02.14, 12:33 Mój sąsiad był na badaniach bo coś go bolało koło serca tez kardiologicznych wyniki wyszły dobre ale po tygodniu miał zawał i niestety zmarł. Odpowiedz Link
ciasteczkowa_pani Re: Revitum 28.12.13, 20:50 Witam, Miałam okazję być w Katowicach i teraz jak spokojnie usiadłam...no cóż również poczułam się nabita w butelkę. Przeanalizowałam całą rozmowę i dochodzę do wniosku że pani tak ją sprytnie prowadziła że nagle wszystko pasowało pod grzybice. Szczególnie jak kazała mi wyeliminować słodycze (nie jem od miesiaca) i biała mąkę (nie jem od 2lat..). Grzybica wyszła we wszystkich tych miejscach o których napomknęłam plus oba jelita. A na zioła od nich musiałabym wydac około 500zł. Dziękuję, nie. Odpowiedz Link
pm.k.jankowska Re: Revitum 26.11.14, 13:21 U mnie było jeszcze gorzej. Pani zaleciła mi suplementy za 600 zł. Byłam przerażona bo od dawna jestem za pan brat z różnymi farmaceutykami a pani nawet nie zainteresowała się czy suplementy diety w takiej ilości nie mają wpływu na siebie nawzajem i na leki które biorę. Uparcie twierdziła, że wszystkie razem są niezbędne do wyleczenia i żadnego nie można wykluczyć. Nie ma też znaczenia, co za leki biorę dodatkowo. Zamówiłam. Następnego dnia zadzwoniła do mnie kolejna Pani z Revitum i wciskała mi kolejny suplement za kolejne 200 złotych ignorując moje informacje, ze na mam już całą furę za 600 i ta fura miała mi pomóc. Twierdziła, że to jest na coś jeszcze innego i plątała się w zeznaniach jak zaczęłam dopytywać czym to działanie rózni się od pozostałych suplementów. Najgorsze było to, jak dostałam te suplementy: dawki zapisane w gabinecie były 2-3 krotnie przekroczone w stosunku do dawek zalecanych na opakowaniach. Na opakowaniach nie ma producenta, wszystkie leki sa "wyprodukowane we Francji dla Revitum". Trudno ocenić w tym momencie ale mam dziwne przekonanie, że składniki ww tych lekach się powtarzarzą i dublują albo znoszą. Przynajmniej jeden z suplementów "gryzie się" z lekami które biorę. Znam metody lecznicze, na które powołuje się Revitum ale ich celem nie jest leczenie tylko wciskanie drogich suuplementów, które do niczego nie sa potrzebne a wręcz mogą zaszkodzić. Nawet środki "Stuprocentowo naturalne" jak Revitum zapewnia, przedawkowane są bardzo szkodliwe. Ale oni sie z tym nie liczą. Wciskają, zeby kupić jak najwięcej. Nie jest to centrum diagnostyki organizmu tylko centrum wciskania nieznanego pochodzenia pigułek. Sprzedaż - owszem profesjonalna, ale merytorycznie - jest bardzo niebezpiecznie Odpowiedz Link
77zofia Re: Revitum 07.08.15, 11:22 Byłam również w REVITUM,POLECAM, jestem bardzo wdzięczna za pomoc Pani , która mnie przyjęła na Chmielnej. Borykałam się z grzybicą od wielu lat , leki nie pomagały, ale koleżanka powiedziała mi ,że jej pomogli, więc poszłam pewna nieufności. Okazało się ,że Specjalistka bardzo kompetentna z wykształceniem medycznym, po zrobieniu mi testu , otrzymałam kurację, oczywiście wiedziałam że jeśli byłam chora 2 lata, to cudów nie ma, kuracja suplementami, tak trochę kosztowna, ale zadziałała!!! Przyjmowałam suplementy 6 miesięcy objawy zniknęły, teraz chodzę raz na kwartał do kontroli, bo z grzybami nie ma żartów. Dziękuję REVITUM, Super, moje życie wróciło do normy. Odpowiedz Link
martynkaszy Re: Revitum 17.08.15, 12:34 Jestem w wielkim szoku, że jest tak dużo negatywnych opinii... ja jestem ZACHWYCONA tą metodą! Nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje. Faktycznie kuracja jest dosyć kosztowna ale zwraca nam się to w zdrowiu a przecież nie ma nic ważniejszego.... Ja nie jestem bogata a jednak zdecydowałam się na pierwszą wizytę, drugą, trzecią (w moim przypadku cztery), wykupiłam preparaty na dogodnych warunkach - bo ludzie tam pracujący są przemili i nastawieni właśnie na klienta - i jestem mega zadowolona! Naprawdę, nie spodziewałam się że oczyszczanie organizmu preparatami naturalnymi przynosi takie efekty... Nie chce mi się już spać, czuję się rześko, świeżo i zniknęły bóle głowy... Naprawdę serdecznie polecam wizytę i dziękuję za pomoc bo było ze mną kiepsko Odpowiedz Link
hashitess chciałabym, aby walka z grzybicą 15.11.14, 17:07 była taka prosta jak opisują na zalinkowanej stronie. Odpowiedz Link
pm.k.jankowska Re: Revitum 26.11.14, 13:27 Nie polecam. Revitum reklamują się jako centrum diagnostyki organizmu a tak naprawdę zajmują się wciskaniem suplementów niewiadomego pochodzenia za kilkaset złotych. Ja dałam sobie wcisnąć suplementy za ponad 600 zł. zanim zorientowałam się, że coś tu nie gra. Kiedy przyszła paczka, okazało się, że większość z nich nie jest na to, co napisali w gabinecie i - co gorsza - dawki zapisane w gabinecie przekraczają 2-3 krotnie dopuszczalne normy. Nie wiem jak ta paka suplementów przepiana mi jakoby koniecznie do brania w całości (7 specyfików) wpływa na siebie nawzajem. Obawiam się, że może być różnie. Żeby było śmieszniej, jeszcze przez telefon Pani próbowała wcisnąć mi kolejny suplement za 200 złotych tym razem, nie bacząc na to, że już mam ich furę i że to może się nawet takiemu laikowi jak ja nie zgadzać. Odpowiedz Link
stara_foka Re: Revitum 26.02.15, 19:55 Jak panienka naciśnie swoim pręcikiem mocniej to wirusy są niedoleczone a jak słabiej to ich nie ma. No i koniecznie, muszą być grzyby i robaki a może i borelioza, Boże uchowaj. Leki to po prostu zioła i ich koncentraty, ich "Firmowe" albo jak ktoś poszuka w aptece ziołowej, dwa-trzy razy tańsze (oczywiście nie działają bo nie są "Firmowe"). Może nie zaszkodzą. Ha, punkt diagnostyczny przez ścianę z Urzędem Skarbowym a kasują za diagnozę 150,- do łapki. za ziółka przepisane i kupione w "firmie" i przysłane do domu - od 500 wzwyż. Zdrowia życzę! Odpowiedz Link
martu.chnaj Re: Revitum 14.11.15, 18:39 witam byłam na tym teście ... chodziło mi o diagnostykę dziecka... powiedziano mi że dziecko jest gratis jak dorosły ma test. Mnie przebadano a dziecko potraktowano jak "gratis". Nie jestem zadowolona moja kuracja ma kosztować 400 zł msc plus wizyty pierwsza 140 zł druga 120 zł ... nic mi się złego nie dzieje NIE CHORUJE JAKOŚ WYJĄTKOWO CZĘSTO. Dziecku zrobił z 5 prób pan i powiedział ze jest super nic mu nie jest( a dziecko w kółko choruje na górne drogi oddechowe)... mi zrobił tych prób z 30 ... na pewno nie poszłabym tam raz jeszcze. Po prostu zostaliśmy spławieni... 140 zł wyrzucone w błoto Odpowiedz Link
jan440 Re: Revitum 17.11.15, 13:25 Coś aparat musiał być tego dnia felerny, że dziecku nic nie pokazał. Ale tak to bywa z wyższą techniką. Odpowiedz Link
tomira12 Re: Revitum 17.12.15, 22:54 Robiłam testy na nietolerancje pokarmową badanie w sobie nie zawiera ceny przesyłek czyli w moim przypadku 120 złoty! Jeszcze ten test obciążeń, nie obyło się od ustawienia dla mnie preparatów oczywiście za 500 złoty dajmy na to, że nie jestem laikiem w tej dziedzinie i wszystkie moje pasożyty które powychodziły można zabić maszyną za 200 złoty... Odpowiedz Link