09.09.05, 17:35
Jeśli zajęte są płuca? To co się robi, jak wspomaga miejscowo?
Obserwuj wątek
    • nowajulka Re: płuca 15.09.05, 13:13
      To chyba leczy sie w szpiatalu...........a skąd wiesz że płuca sa zajete ?
      Chyba nie z badania plwociny ??? Tylko bronchoskopia 9chyba tak się to nazywa0
      może stwierdzić lub wykluczyc grzyby........
      • mama.mimi Re: płuca 15.09.05, 13:35
        Na pewno mam candidę w zatokach, bo mi spływa do gardła, muszę spluwać,
        okropieństwo!! Czy w plucach? Właściwie nie wiem, ale kiedy bylam w ciąży,
        bylam trochę przeziębiona, miałam długo mokry kaszel. Dlugo się męczylam.
        Mialam wtedy znowu grzybicę, teraz to wiem na pewno. Myślę w plucach to byl też
        grzybek. Dociekać nie będę. Robię sobie inhalacje na zatoki (sól jodowo-
        bromowa), myślę, że jeśli w plucach coś też siedzi, to w trakcie leczenia
        homeopatią, inhalacjami, dietą to wyjdzie. Nie chce mi się już bardziej starać,
        po prostu mam dość myślenia na temat grzybka. Jedynie wysylam dzisiaj wlosy do
        analizy, czy aby nie mam jakichś dużych brakow.
        • nowajulka Re: płuca 16.09.05, 20:00
          Jednym z obajwów candidy sa zapalenia zatok.......jak wyleczysz grzybki, to
          zatoki miną.......zobaczysz..............a co do płuc....ja robila badanie
          plwociny, oczywiscie wyszla candida.jednak lekarze stwierdzili, że takie
          badanie nie daje miarodajnego wyniku............poza tym, po badaniu
          bakteriologicznym okazalo sie, za mam tam takze gronkowca.........oczywiście go
          leczyla..........antybiotykami hi,hi..........ale tym razem bralam bardzo duzo
          porbiotyków.................a gardle tez mialam candidę.....zrobiłam
          wymaz.....definitywnie wyleczylam to choletswo albo az zymesem albo
          srebrem.........po zazyciu obu rzeczy wyniki sa w normie..dodam, że codziennie
          pije sok z noni.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka