agazabcia1 08.07.06, 14:17 Czy stosujecie ac-zymes tej firmy? bo niewiem czy jest tak samo dobry jak z calvity. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umpala Re: Firma 4 life 08.07.06, 20:12 mam nadzieję, że tak bo właśnie otrzymałam taki ac-zymes choć chciałam właśnie ten z calvity ... przyłączam sie do pytania Odpowiedz Link
agazabcia1 Re: Firma 4 life 09.07.06, 13:32 Wchodziłam na stronkę tej firmy i wydaje się być całkiem solidna. a od kogo kupowałas? Może od Klapucha? Odkryłam , że najtaniej można dostać na stronce www.noni.inter-tech.pl/product_info.php?products_id=72, ja nieco niestety przepłaciłam. Odpowiedz Link
agazabcia1 Re: Firma 4 life 09.07.06, 17:05 Napisałam maila do gościa od którego dostałam ac-zymes i tak mi odpisał: Opakowanie wyglada inaczej powiewaz firma CaliVita postanowila "odswierzyc" swoje produkty i teraz wiekszosc ma nowa nalepke. Nie zostaly one jednak opublikowane i nie bardzo mam jak wprowadzic je do sklepu. Sa to dokladnie te same produkty tylko z innym projektem. Jesli chodzi o nazwe "4 life" z tego co wiem jest to dzial firmy CaliVita. Zapytam sie jednak dokladnie i napisze Pani odpowiedz A więc chyba juz kazdy będzie dostawał ac -zymes w takim opakowaniu. Odpowiedz Link
lilith_6 Re: Firma 4 life 09.07.06, 18:53 Stosuję 4 produkty firmy Calivita: - Meal Time; - Proselenium; - Paraprotex; - Energy&Memory. Tylko na Paraprotreksie znajduje się nazwa Calivita. Reszta to (oprócz E&M) 4Live. Więc myślę, że to wszystko jedna i ta sama firma. Jeśli chodzi o tą stronkę, którą podałaś, to ja przez nią zamawiałam produkty (tylko raz). Rzeczywiście jest tanio. A Klapucha znam osobiście - bardzo miły człowiek Odpowiedz Link
umpala Re: Firma 4 life 10.07.06, 00:44 nie, nie kupowałam od tego pana , zakupu dokonalał na stronie california.abc24.pl/default.asp?kat=-1 u Manueli tam jeszcze niedawno mozna było kupić ac-zymes za 48 zł, ja własnie za tyle go kupiłam, choc nie udało mi się dużo zaoszczędzić bo koszt przesyłki to 13zł przy odbiorze i jest to jedyna opcja Odpowiedz Link
agazabcia1 do Lilii 10.07.06, 14:55 A przyznasz, ze Pan Klapuch ma troszkę wysoka cenę za ac-zymes Odpowiedz Link
lilith_6 Re: do Lilii 10.07.06, 17:21 A nawet nie wiem, nigdy tego nie brałam, więc nie porównywałam cen... Ja zapisałam się u niego, bo mam blisko i z tego względu koszt przesyłki odpada. Ale np. Paraprotex kupiłam przez tą stronę, którą podałaś - tam jest najtaniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agazabcia1 do Umpały 10.07.06, 14:58 Pociesze Cię że ja łącznie zapłaciłam 72,50 a płaciłam przelewem, więc teraz chyba będe kupować od Manueli A swoja droga to musze przyznać, że patrzac perspektywistycznie na probiotyki, to ac- zymes jak na dobrej jakości probiotyk nie jest taki drogi, bo zawiera 100 kapsułek, a taki np. Pro Bacti4 tylko 10 i kosztuje 13zł. Odpowiedz Link