Dodaj do ulubionych

nie dobrze mi

21.09.06, 10:15
miałam H.pylori brzuch bolał, było niedobrze, brałam antybiotyki, teraz
jakieś leki bez przerwy na kwasy żołądkowe, żołądek przestał boleć ale nadal
jest mi niedobrze co robić jak sie pozbyć tej zgagi
Obserwuj wątek
    • kasiulinka78 Re: nie dobrze mi 21.09.06, 11:59
      hej!Mam to samo.2 tyg. temu przeszłam kurację dwoma antybiotykami na hel
      pylori,czułam się tragicznie podczas tej kuracji,teraz również pozostała mi
      straszna zgaga.Już mam dosyć leków zobojętniajacych,bo ileż można?Chyba
      wypróbuję na zgagę i niestrawność coś z homeopatii np.NUX VOMICA ktoś mi
      polecał.A ty jakie leki stosujesz?
      • damdamdam Re: nie dobrze mi 21.09.06, 13:28
        ortanol potem coś na L ale zapomniałam dziś mam wykupić znów to na L ale
        zmniejszoną dawkę trochę mi pomagało więc będę brać dalej
        a Ty o jakim specyfiku mówisz powiec coś więcej gdzie kupić za ile co to czy
        skuteczne?????
        • damdamdam Re: nie dobrze mi 21.09.06, 13:31
          podobno na H.p. dobrym lekim (antybiot) jest controlac ale ja nie brałam za to
          brałam kilka innych ale teraz nie mam spisu
          chcę skończyć z tymi lekami ciągle coś ile mozna
          • kasiulinka78 Re: nie dobrze mi 21.09.06, 13:47
            A pijesz może MO?Miksturę oczyszczającą Słoneckiego?Bo ja tak podobno na
            helikobakter tez bardzo pomaga(oczywiście trzeba czasu).Ja niedługo zaczynam 2
            etap ale zastanawiam się czy jeszcze nie przedułyć z tą oliwą z oliwek właśnie z
            powodu helicobacter,Nux Vomica(fiolka ok7,50,)podobno pomaga właśnie na
            niestrawność,zgagę i inne problemy żołądkowe,więc chyba spróbujęsmile
            • damdamdam Re: nie dobrze mi 22.09.06, 08:27
              ten lek który teraz biorę to LANZUL S
              napisz o MO i odezwij się czy Nux V działa
              • kasiulinka78 Re: nie dobrze mi 22.09.06, 09:24
                Ok!Podam ci link do strony gdzie est forum o MO i odpowiada tam na pytania sam
                twórca-Jóżef Słonecki.Możesz tam o miksturze dowiedzieć się o wiele więcej.Jak
                Nux V będzie dobr to dam ci znać.No!smile
                • kasiulinka78 link 22.09.06, 09:26
                  Podaję stronkę www.bioslone.pl
              • vvita Re: nie dobrze mi 22.09.06, 12:40
                Ja kiedy jeszcze nie wiedziałam że mam grzyby, tez brałam różne świństwa na
                kwasy żołądkowe,zgagi, i między innymi LANZUL. Po dłuzszym braniu tego leku
                czułam się okropnie.Byłam słaba ,zupełnie nie do życia.Chwilami brakowało mi
                powietrza.A lekarze po prostu zgadywali co mi może być.Znalazłam się nawet w ten
                sposób w szpitalu.W tej chwili biore;no niestety FLUCONAZOL,Olej
                Oregano,Citrosept,Probiotyki,Wit.C,dużo soku cytrynowego,i tak powoli wracam do
                sił.jestem w pierwszym etapie ale juz się czuje lepiej.pozdarawiam .
                • kasiulinka78 Re: nie dobrze mi 22.09.06, 12:46
                  Dokładnie-nie ma co się truć lekami i oszukiwać siebie samego,że wszystko jest
                  ok!Leki leczą już tylko objawy natomisat trzeba zlikwidować korzeń,przyczynę
                  choroby.Dlatego u mnie podstawą jest MO a reszta to
                  dieta,probiotyki,minerały,witaminy,wszelkie dolegliwości staram się traktowac
                  homeopatią i z dnia na dzień jest lepiejsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka