christa61 30.12.08, 20:33 OSTRZEGAM przed Calivita.szkoda kasy.wypróbowalam juz jej produlkty.jak chcecie to wierzcie.ale lepiej wydac kase na konkrety! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac6581 Re: Paraprotex do BANI!! 30.12.08, 21:34 Kazdy lek, suplement jest do bani w walce z kandydoza. Wszystko dziala dobrze gora kilka dni. Dlatego prawie niemozliwe jest wyleczenie z tej choroby. Odpowiedz Link
christa61 Re: Paraprotex do BANI!! 30.12.08, 21:42 Powiem ze najlepiej to skutkuje dieta,żadne suplementy nie pomoga bez scislej diety ale naprawde niskoweglowodanowa.Calivita i inne na na naiwnych bija kase.Nie dajcie sie zwizdz!! wszędzie sie reklamują.TO BOLI. Odpowiedz Link
pacia811 Re: Paraprotex do BANI!! 01.01.09, 19:15 mojej córce baaardzo pomógł probiotyk ACZYMES i witaminy, właśnie calivity, inne probiotyki dostępne w aptekach kompeltnie nie radziły sobie z grzybem. oprócz oczywiście ww leków młoda cały czas trzyma diete, bardzo rygorystyczną diete dodam. także jednemu pomogło drugiemu nie. Odpowiedz Link
christa61 Re: Paraprotex do BANI!! 02.01.09, 17:17 Co do grupy krwi to najgorsza jest grupa B. A ja mam B rh -.No gorzej nie moglam trafić.!!Faktycznie musi tak byc co do oporu leczenia z taką grupa.Ja używałam sporo Acezymmes i tez mi nic nie pomagało dlatego tak napisalam co do firmy Calivita.Masz racje jednemu pomaga to ,a innemu tamto.Ja tylko chciałam ostrzec by nie zbyt pochopnie wydawać kase.firmy tylko czychaja na takich latwowiernych i bogaca sie . tak czy owak ,najlepiej pomaga dieta,bez niej zaden specyfik nie jest w stanie zabic grzyba... Odpowiedz Link
christa61 Re: Paraprotex do BANI!! 02.01.09, 17:34 Dieki kochana i ze wzajemnoscią.. Obyśmy w tym roku lepiej sie mieli.. Odpowiedz Link
jeff01 Re: Paraprotex do BANI!! 06.01.09, 21:06 bo to nie choroba ale objaw. ale naiwnym można wmówić że np super hiper dieta ich wyleczy - i już ma się kolejnego potencjalnego klienta, kolejne potencjalne źródło dochodów. Odpowiedz Link
christa61 Re: Paraprotex do BANI!! 07.01.09, 08:23 jeff O czym Ty znowu mówisz? coś nie kumam. O jaką znowu dietę Ci chodzi? każdy sie ratuję jak umie , a tonący brzytwy sie chwyta. Ja nie mam zamiaru tobie sie tłumaczyc ,czemu mam taką diete,to jest moja sprawa.a Ty pilnuj swojego nosa.ok? Odpowiedz Link