Dodaj do ulubionych

ślub w stylu Ani

05.07.12, 18:35
Spójrzcie, na co się natknęłam: greenweddingshoes.com/anne-of-green-gables-wedding-inspiration/
Jak dla mnie trochę przestylizowane, ale mimo wszystko jakoś urocze. A Wam jak się podoba?
Obserwuj wątek
    • monikate Re: ślub w stylu Ani 05.07.12, 19:36
      Bardzo! Mam odczucia podobne do Twoich.
    • pontecorvo Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 08:53
      Suknia mi się podoba. może niekoniecznie sama bym taka włożyła, ale ogólnie jej 'skromność" jest atutem.
      • filifionka-listopadowa Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 11:28
        Ja też zwróciłam uwagę na sukienkę, bardzo przyjemna. Szczególnie to, że jest zapinana na mnóstwo małych guziczków.
    • 0oo.owieczka Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 17:37
      Do ślubu w kaszkiecie????
      • sowca Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 23:06
        Śliczne, mnie się bardzo podoba. Bardzo ładnie wystylizowana para - fryzura Ani fantastyczna, sama bym mogła taką mieć. Gilbert niczego sobie ^^
        • pontecorvo Re: ślub w stylu Ani 07.07.12, 00:40
          A ja tego torta bym zjadła. Ostatnio nieposkromionym żądzom w kierunku słodkościom sobie folguję:)
          • lucy-lotta Re: ślub w stylu Ani 16.07.12, 09:25
            Cóż, bez wątpienia ten ślub jest bardziej urokliwy i bardziej Aniowy niż ten pokazany u Sullivana ;)
            Na taką stylizację sama bym się nie odważyła (choć urocza!), ale jako dziecko dwójki fotografów widziałam panny młode, które nawet by się nie zawahały :)
            • raszefka Re: ślub w stylu Ani 19.07.12, 16:51
              Był ślub u Sullivana??
              • lucy-lotta Re: ślub w stylu Ani 24.07.12, 21:03
                raszefka napisała:

> Był ślub u Sullivana??

Był w tej ostatniej koszmarnej części, tej o Ani na wojnie ;/ Gilbert w mundurze, styrana Ania... koszmar ;) Jeśli nie widziałaś, to - uwierz mi - nie oglądaj ;)
                • raszefka Re: ślub w stylu Ani 25.07.12, 20:10
                  Aaaa... widziałam, ale najwyraźniej jedyne, co zapamiętałam z tego filmu, to KOSZMAR właśnie.
    • the_dzidka Re: ślub w stylu Ani 19.07.12, 14:30
      "Gilbert" psuje wszystko. On i jego ohydny kaszkiet.
      • asssol1 Re: ślub w stylu Ani 26.07.12, 18:41
        Ania mi się bardzo podoba :-) podobnie ją sobie wyobrażałam. Gilbert już niestety niezbyt... Najbardziej podoba mi się zdjęcie na łódce. Z kolei denerwuje- brak welonu, oraz farbowane torty i czapka Gilberta. Niemniej jednak pomysł bardzo fajny- super są oryginalne śluby, sesje itd.
    • slotna Re: ślub w stylu Ani 28.07.12, 17:24
      Dla mnie troche za slodkie, przydalby sie jakis pazur, zeby to zrownowazyc, ale ogolnie bardzo ladne i przyjemne :)
      • sowca Re: ślub w stylu Ani 28.07.12, 22:13
        Nie da się ukryć, że jest bardzo słodko i romantycznie, ale sądzę, że Ania byłaby bardzo zadowolona z takiego ślubu, stylizacji, te drzewka wiśniowe okryte kwieciem i w ogóle... to bardzo w jej stylu.

Zainteresowana filmowym ślubem Ani (widziałam dwa pierwsze filmy Sullivana, ale tej części ze ślubem nie) pogrzebałam trochę w necie i znalazłam:

shopatsullivan.com/wedding-dress.html
        www.lmm-anne.net/archives/2009/blog/anne-of-green-gables-in-twilight-by-stephanie-meyer.html ( już sam tytuł tego artykułu mnie powalił :/ Ten straszliwy "Zmierzch" i nasza LMM?)

www.tumblr.com/tagged/anne-shirley?before=1322239108
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka