livnah 05.07.12, 18:35 Spójrzcie, na co się natknęłam: greenweddingshoes.com/anne-of-green-gables-wedding-inspiration/ Jak dla mnie trochę przestylizowane, ale mimo wszystko jakoś urocze. A Wam jak się podoba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontecorvo Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 08:53 Suknia mi się podoba. może niekoniecznie sama bym taka włożyła, ale ogólnie jej 'skromność" jest atutem. Odpowiedz Link
filifionka-listopadowa Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 11:28 Ja też zwróciłam uwagę na sukienkę, bardzo przyjemna. Szczególnie to, że jest zapinana na mnóstwo małych guziczków. Odpowiedz Link
sowca Re: ślub w stylu Ani 06.07.12, 23:06 Śliczne, mnie się bardzo podoba. Bardzo ładnie wystylizowana para - fryzura Ani fantastyczna, sama bym mogła taką mieć. Gilbert niczego sobie ^^ Odpowiedz Link
pontecorvo Re: ślub w stylu Ani 07.07.12, 00:40 A ja tego torta bym zjadła. Ostatnio nieposkromionym żądzom w kierunku słodkościom sobie folguję:) Odpowiedz Link
lucy-lotta Re: ślub w stylu Ani 16.07.12, 09:25 Cóż, bez wątpienia ten ślub jest bardziej urokliwy i bardziej Aniowy niż ten pokazany u Sullivana ;) Na taką stylizację sama bym się nie odważyła (choć urocza!), ale jako dziecko dwójki fotografów widziałam panny młode, które nawet by się nie zawahały :) Odpowiedz Link
lucy-lotta Re: ślub w stylu Ani 24.07.12, 21:03 raszefka napisała: > Był ślub u Sullivana?? Był w tej ostatniej koszmarnej części, tej o Ani na wojnie ;/ Gilbert w mundurze, styrana Ania... koszmar ;) Jeśli nie widziałaś, to - uwierz mi - nie oglądaj ;) Odpowiedz Link
raszefka Re: ślub w stylu Ani 25.07.12, 20:10 Aaaa... widziałam, ale najwyraźniej jedyne, co zapamiętałam z tego filmu, to KOSZMAR właśnie. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: ślub w stylu Ani 19.07.12, 14:30 "Gilbert" psuje wszystko. On i jego ohydny kaszkiet. Odpowiedz Link
asssol1 Re: ślub w stylu Ani 26.07.12, 18:41 Ania mi się bardzo podoba :-) podobnie ją sobie wyobrażałam. Gilbert już niestety niezbyt... Najbardziej podoba mi się zdjęcie na łódce. Z kolei denerwuje- brak welonu, oraz farbowane torty i czapka Gilberta. Niemniej jednak pomysł bardzo fajny- super są oryginalne śluby, sesje itd. Odpowiedz Link
slotna Re: ślub w stylu Ani 28.07.12, 17:24 Dla mnie troche za slodkie, przydalby sie jakis pazur, zeby to zrownowazyc, ale ogolnie bardzo ladne i przyjemne :) Odpowiedz Link
sowca Re: ślub w stylu Ani 28.07.12, 22:13 Nie da się ukryć, że jest bardzo słodko i romantycznie, ale sądzę, że Ania byłaby bardzo zadowolona z takiego ślubu, stylizacji, te drzewka wiśniowe okryte kwieciem i w ogóle... to bardzo w jej stylu. Zainteresowana filmowym ślubem Ani (widziałam dwa pierwsze filmy Sullivana, ale tej części ze ślubem nie) pogrzebałam trochę w necie i znalazłam: shopatsullivan.com/wedding-dress.html www.lmm-anne.net/archives/2009/blog/anne-of-green-gables-in-twilight-by-stephanie-meyer.html ( już sam tytuł tego artykułu mnie powalił :/ Ten straszliwy "Zmierzch" i nasza LMM?) www.tumblr.com/tagged/anne-shirley?before=1322239108 Odpowiedz Link