Dodaj do ulubionych

chcę rozkręcić to forum

25.01.13, 13:44
witam:) uwielbiam lmm a to najlepsze miejsce w necie! tylko czemu ostatnio to forum tak umiera?:(
wyrastacie z czytania lmm? ja nie!!!!!!! choć dopiero Was odkryłam, będę pisać we wszystkich wątkach,żeby forum nie umarło. kto ze mną? ;)
Obserwuj wątek
    • pontecorvo Re: chcę rozkręcić to forum 27.01.13, 21:55
      Rozumiem Twoje intencje. Sama powróciłam do LMM po latach dzieciństwa i młodości, w roku 2007, 2008 (urlop macierzyński) i na tamten czas przyada moja największa forumowa aktywność. Wiadomo, na bieżąco z książkami rodzi wiele pytań, wątpliwości i chęci na podjęcie tematu:)
      Teraz jestem po prostu w innym świecie, tysiące drobiazgów się juz zatarło w pamięci, zresztą i całe wątki i fabuła - jak przez mgłę. Nie mniej z sympatii do Forum podjęłam się kiedyś (watek Archiwizacja/supervixen) zobowiązania "ratowania" starych wątków od zapomnienia, czyli odgrzebuje stare, które mają zaraz zniknąć i je podnoszę.
      Dodatkowo jest wątek "Stare pogrzebane wątki" będący zbiorem zarchiwizowanych ciekawych dyskusji sprzed lat (pewnie lata świetności tego forum:))
    • slotna Re: chcę rozkręcić to forum 28.01.13, 02:03
      Bo LMM dawno nic nie wydala ;) Zart, ale z ziarnem prawdy - ksiazek jest ograniczona ilosc, watkow w nich takze. Ciezko wymyslic temat do dyskusji, ktory jeszcze by sie tutaj nie pojawil. Oczywiscie jesli ci sie to uda, bede bardzo zadowolona :)
      • skierlinka Re: chcę rozkręcić to forum 28.01.13, 11:30
        slotna napisała:

> Bo LMM dawno nic nie wydala ;)
        hehe dobre!;) całe szczęscie, że czasem choć o niej coś nowego wydadzą:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka