m.c.hrabia 10.01.12, 20:01 dlaczego walcząc o "swoje" nie zrezygnują z umów nfzetowskich dlaczego nie wyjdą ze skalpelami na ulicę jak górnicy z kilofami tylko jak pospolite mendy zasłaniają się rencistami i emerytami bo to zwykłe bukle są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: lekarze tchórze 10.01.12, 20:10 Oj tak, tak. Coś się chyba konowałom poprzestawiało, skoro "nie mogą wyjść na spotkanie ze swoim ministrem, bo....mają właśnie konferencje prasową". Popieram propozycje karania za niewywiązywanie się ze swoich OBOWIĄZKÓW (nawet do 500 tys zeta). Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: lekarze tchórze 10.01.12, 20:19 etta2 napisała: > Oj tak, tak. Coś się chyba konowałom poprzestawiało, skoro "nie mogą wyjść na s > potkanie ze swoim ministrem, bo....mają właśnie konferencje prasową". Popieram > propozycje karania za niewywiązywanie się ze swoich OBOWIĄZKÓW (nawet do 500 ty > s zeta). nie trzeba karać 500 wystarczy wymówić umowy o receptach refundowanych. nie bardzo rozumiem dlaczego nfz tego nie robi mnie jak nie dostarczyłem zaświadczenia z zus o nie zaleganiu to w try miga wymówili umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-bis Re: lekarze tchórze 10.01.12, 20:59 ...Którzy lekarze to tchórze ?,podobno ci co mają na czole odbita pieczątkę "Lekarz refundowany"..Zobaczymy jutro idę do lekarza a później do apteki tylko aby tak nie bylo jak tydzień temu że chciałem dostać qrwicy. Odpowiedz Link Zgłoś