0.9_procent 12.06.12, 12:22 ...źle wam w Polsce, to leczcie się w Grecji. W rankingu Instytutu Badawczego HCP jest i 5 miejsc wyżej niż Polska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor14141 Re: Pacjenty... 12.06.12, 15:21 0.9_procent napisał: > ...źle wam w Polsce, to lec > zcie się w Grecji. > W rankingu Instytutu Badawczego HCP jest i 5 miejsc wyżej niż Polska. " Agencja dpa pisze w poniedziałek, że grecki system ochrony zdrowia jest bliski załamania." No ale nowina! w Polsce system ochrony zdrowia załamany jest od kilku lat i nikt się tym nie przejmuje. no może procentowy i jeszcze kilku by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
0.9_procent Re: Pacjenty... 12.06.12, 16:31 igor14141 napisał: > " > Agencja dpa pisze w poniedziałek, że grecki system ochrony zdrowia jest bliski > załamania." > > No ale nowina! w Polsce system ochrony zdrowia załamany jest od kilku lat Przecież wyraźnie napisałem: W rankingu Instytutu Badawczego HCP (Grecja) jest 5 miejsc wyżej niż Polska. Jesteś ślepy? > i nikt się tym nie przejmuje. no może procentowy i jeszcze kilku by się znalazło. No jasne. Przecież to ja najgłośniej płaczę, że nie będzie mnie stać na leki, a kolejka do specjalisty sięga pół roku. Igorku. Bierz leki systematycznie, bo ci 'bije'. I nie popijaj ich alkoholem - nie tłumaczyli że nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
igor14141 Re: Pacjenty... 12.06.12, 17:12 0.9_procent napisał: > No jasne. Przecież to ja najgłośniej płaczę, że nie będzie mnie stać na leki, a > kolejka do specjalisty sięga pół roku. Dziwne , też sobie nie przypominam żebym z tego powodu płakal. Musiał być jakiś trzeci. > Igorku. Bierz leki systematycznie, bo ci 'bije'. I nie popijaj ich alkoholem - > nie tłumaczyli że nie wolno? No popatrz co za lekarze nic takiego mi nie mówili. Jak zwylkle kłania się zła komunikacja na linii pacjent - lekarz. ale dzieki że mi przypomniałeś. Kiedy Ty pracujesz operatorze? nocami i dniami przy komputerze. Nie mowili Ci że to niezdrowo? Taki jeden zszedł na dyżurze bo zamiast zajmować się pacjentami klepał na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
0.9_procent Re: Pacjenty... 12.06.12, 17:35 igor14141 napisał: > Kiedy Ty pracujesz operatorze? nocami i dniami przy komputerze. Nie mowili Ci ż > e to niezdrowo? Taki jeden zszedł na dyżurze bo zamiast zajmować się pacjentam > i klepał na komputerze. Siedzę w pustym gabinecie, więc jakoś daję radę. Odpowiedz Link Zgłoś