Dodaj do ulubionych

Pacjenty...

12.06.12, 12:22
...źle wam w Polsce, to leczcie się w Grecji.
W rankingu Instytutu Badawczego HCP jest i 5 miejsc wyżej niż Polska.
Obserwuj wątek
    • igor14141 Re: Pacjenty... 12.06.12, 15:21

0.9_procent napisał:

> ...źle wam w Polsce, to lec
      > zcie się w Grecji
      .
      > W rankingu Instytutu Badawczego HCP jest i 5 miejsc wyżej niż Polska.

"
      Agencja dpa pisze w poniedziałek, że grecki system ochrony zdrowia jest bliski załamania."

No ale nowina! w Polsce system ochrony zdrowia załamany jest od kilku lat i nikt się tym nie przejmuje. no może procentowy i jeszcze kilku by się znalazło.

• 0.9_procent Re: Pacjenty... 12.06.12, 16:31
        igor14141 napisał:

> "
        > Agencja dpa pisze w poniedziałek, że grecki system ochrony zdrowia jest bliski
        > załamania."
        >
        > No ale nowina! w Polsce system ochrony zdrowia załamany jest od kilku lat
        Przecież wyraźnie napisałem: W rankingu Instytutu Badawczego HCP (Grecja) jest 5 miejsc wyżej niż Polska.
        Jesteś ślepy?

> i nikt się tym nie przejmuje. no może procentowy i jeszcze kilku by się znalazło.
        No jasne. Przecież to ja najgłośniej płaczę, że nie będzie mnie stać na leki, a kolejka do specjalisty sięga pół roku.

Igorku. Bierz leki systematycznie, bo ci 'bije'. I nie popijaj ich alkoholem - nie tłumaczyli że nie wolno?
        • igor14141 Re: Pacjenty... 12.06.12, 17:12
          0.9_procent napisał:

> No jasne. Przecież to ja najgłośniej płaczę, że nie będzie mnie stać na leki, a
          > kolejka do specjalisty sięga pół roku.

Dziwne , też sobie nie przypominam żebym z tego powodu płakal. Musiał być jakiś trzeci.

> Igorku. Bierz leki systematycznie, bo ci 'bije'. I nie popijaj ich alkoholem -
          > nie tłumaczyli że nie wolno?

No popatrz co za lekarze nic takiego mi nie mówili. Jak zwylkle kłania się zła komunikacja na linii pacjent - lekarz.
          ale dzieki że mi przypomniałeś.
          Kiedy Ty pracujesz operatorze? nocami i dniami przy komputerze. Nie mowili Ci że to niezdrowo? Taki jeden zszedł na dyżurze bo zamiast zajmować się pacjentami klepał na komputerze.

• 0.9_procent Re: Pacjenty... 12.06.12, 17:35
            igor14141 napisał:

> Kiedy Ty pracujesz operatorze? nocami i dniami przy komputerze. Nie mowili Ci ż
            > e to niezdrowo? Taki jeden zszedł na dyżurze bo zamiast zajmować się pacjentam
            > i klepał na komputerze.
            Siedzę w pustym gabinecie, więc jakoś daję radę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka